Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
кој секс ќе биде да им се повреди робињо, е дури тогаш колку само ќе им се смеам :)

Не посакувај на друг лошо, да не ти се врати од глава !
Не заборавај дека го имаш Снајдер во екипата и неговата историја со повредите , да не се смеем ја ! :icon_lol:

кој секс ќе биде да им се повреди робињо, е дури тогаш колку само ќе им се смеам :)

Јок, ја сакам да им играат сите, да извадат ултра-офанзивен состав и жестоко да не нападнат. Марсо, Тхе Греат и ТонИнтер на полувреме ќе ја средат графиката :pos:

ja па нејќам да се повреди робињо ... сакам сите четворица да бидат здрави цела сезона . јака му душа на алегри со како ќе усклади толку егоманијакални карактери да играат заедно , а да игра со 4 тоа ќе биде рамно на самоубиство

Nekoj da ne znae podetalno za povredata na Santon, kolku e seriozna, znam deka sega e oporaven, ama isto taka oporaven bese i lani ama posle come-back natprevarot pak se povredi. Dali e nesto career-threatening ili?

Многу ми е страв од Милан оваа сезона,, се мислам дали да идам на бајачка да пребродам стравови? Иосоно знам ке дојде, и Андреј можда.

Добро е,не не омаловажи многу.Барем рече дека ќе се бориме за 3/4 место со Рома и Лацио а не за 7/8 место со Каљари и Јувентус.

Паднаа неколку борци од форумов, така да, доколку видам уште една провокација или навреда во темава, ќе паѓаат уште.

Продолжете си со нормална дискусија. :smir:

Повредите на фудбалерите се дел од фудбалот.Резервните играчи се тука за да помогнат во ваквите случаеви.Затоа навистина не сакам ама баш на ниеден играч од било кој тим од Серија А,па нека бидат тоа и Милан и Јувентус да им се повреди некој играч и да со нетрпени го чекам дербито ИНТЕР-МИЛАН,па да видиме колку се подобриле Билан!

И што одлучивте кој е најдобар дефанзивец...Лусио,Неста,Јепес,Ривас,Бурдисо,Бумсонг,Седловски ???:tapp:

Интересно како Занети ги пропушти двете светски, беше игнориран од последните двајца менаџери на аргентина, и пак има најмногу настапи за Аргентина.
Им следи пријателска со Шпанија, ептен тешка утакмица за нив, ама се надевам дека Капитенот и Камбиасо ќе покажат дека Марадона згреши!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom