Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Според фцинтерњуз Рафа и Интер биле заинтересирани за Лукаку, откако ништо не купија овој играч е одличен за замена на Балотели, само проблемот ќе биде сумата зашто и Челзи се заинтересирани. Инаку премногу цврст играч и добар со глава.
!
ја овој играч повеќе ко замена за милито го гледам , ненормално ме потсеќа на дидие дрогба.
а за балотели мора да се најде замена ... ни фали такво арогантно егоманијакално копиле во тим. не бива екипа без таков тип на играч

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Според фцинтерњуз Рафа и Интер биле заинтересирани за Лукаку, откако ништо не купија овој играч е одличен за замена на Балотели, само проблемот ќе биде сумата зашто и Челзи се заинтересирани. Инаку премногу цврст играч и добар со глава.
!
Бегај бе,неможам да го смислам овој играч!!!Го гледав со Партизан катастрофа е,овој играч не е за во Интер дефинтивно!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.077
Поени од реакции
45.935
Не не, за Лукаку стварно, ептен тромаво игра, класичен тромав шпиц, предвидлив со оглед на фактот што може да игра само со лева ... ни ја не сакам да го видам у Интер, мада дете е сеуште, факт е дека е огромен потенцијал ама некако мислам дека Интер не е погодна средина за да се развива овој фудбалер.
И немојте у ист кош со Балотели да го ставате, класи бољи е од него Бало, а и покрива 3 позиции на терен, т.е. било која од нападот може да ја игра, овој не така да никаква замена за Балотели не може да е детево.
Башка, боље да почнат да го буткаат Албиек, а во иднина и евентуално Дестро, а не да купуваат други играчи за кои од една страна ке треба пари да дадат, од друга прашање е колку ке просперираат во грда лига ко италијанската.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Почекајте малце има време до Јануари.И јас сум против Лукаку да се земе и да се прават споредби на Лукаку и Бало едноставно не се споредуваат.Бало е класа за разлика од Лукаку.Лукаку можеби е подобар во еден сегмент само,само во односот и ништо друго.А да го донесеме Торес во Јануари?Може?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.576
Не го споредив со Балотели, не ме напаѓајте одма :)
Лукаку е апла класичен шпиц, одлична замена за Милито доколку не се докажат Дестро и Алибек.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Не го споредив со Балотели, не ме напаѓајте одма :)
Лукаку е апла класичен шпиц, одлична замена за Милито доколку не се докажат Дестро и Алибек.
Не те напаѓам,само си кажав свое мислење.Ни на крај памет не ми дошло да напаѓам фан на мојот омилен клуб ИНТЕР!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.576
^Пишав не ме напаѓајте, не беше само за тебе наменето и не во буквална смисла:)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас мислам Илчно Наумовски да го земиме..одличен пар со Пандев ќе бидат и плус воиграни ќе се нон стоп:smir:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
А зашто ние уствари ги пуштивме Арнаутович , баш сакав тој играч да биде прва резерва , може многу повеќе да даде од Кутињо и Бијабиани , мислам дека и овој ние грешка што го пуштивме

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.077
Поени од реакции
45.935
А зашто ние уствари ги пуштивме Арнаутович , баш сакав тој играч да биде прва резерва , може многу повеќе да даде од Кутињо и Бијабиани , мислам дека и овој ние грешка што го пуштивме
Па не го пуштија баш со оглед на фактот што не беше нивни играч ...
Арна за да останеше во Интер ке мораа да даваат 10м евра за него, или 9, не ми текнува, тој беше само на позајмица од Твенте. Иначе без разлика што е перспективен играч, важи за доста незгоден карактер, сезонава во 1 наврат капитенот на екипата, Фрингс, јавно побара пред почетокот на сезоната Арна да си го смири темпераментот а подоцна и официјални лица од клубот истото го побараа, а рачунај колку кратко време имаше поминато таму.
Не за џабе со Балотели беа најдобри другарчиња, види го кретенов на ова видео :

Дури и амеба ко Балотели го нарече глупав ...
A и тука види го со што доаѓа на тренинг, а и уз пут видете ја реакцијата на присутните кога он помина и кога Снајди помина

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ама ете малку го стегнале и сеа ќе го средат , а мислам одкога го продадовме бало овој ќе мораше да се стегне , али јбг , ми се допаѓаше овој играч , еднаш коа влезе душа остаи на терен

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.077
Поени од реакции
45.935
Mногу голема откупна цена имаше, нејкеа да ризикуваат, а ако добро памтиш еднаш и закасни на тренинг ( некаде во Јануари мислам беше ). Е сега рачунај каков карактер треба да си, тренер да ти е Мурињо, ти пелиштар со уникатна прилика у живот, за да се докажеш во екипата ( нели, сеуште е на позајмица ) и на крај од сезона да бидеш купен, уште не си се изборил ни за статус на резерва а касниш на тренинзи ...
Да беше пониска откупната клаузула може и ке беше купен, вака 10м евра за него беа премногу, со ништо не заслужил да бидат платени тие пари, а ете, не помина 2 недели во новиот тим и капитенот на екипата на телевизија го критикува, значи стварно оноа апла скепар треба да си у душа ...

А талент дека има тоа никој не го негира, супер конституција има и за таа висина ( 1.92 ) поседува апла техника, брзина и креативност, али ко што реков, се додека не си го промени карактерот ке остане само дел од плеадата такви играчи кои ке бидат запаметени по муабетите '' имаше огромен потенцијал и слично '' а сега се само просек.

п.с. Мада сега кога ке ја видам клупата и недостатокот од алтернативи на таа позиција, Aрна со плех оркестар би го пречекал пред Апиjано. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom