Ова ко дел од фановите на Барса или Јунајтед, а се спомне нешто за Милан, ко антивирусине што даваат предупредување за вирус, така овие у долен десен агол им стига нотификација дека е спомнато нешто контра нивни играч или тим.
Прво и основно, кажав, муабетот беше за моменталната сезона, за овој период, а не за периоди кога ја, Марли и компанија сме биле основно или гуштери у средно ...
Лани најдобриот стрелец во ПЛ не се виде, у џеб беше ставен, Лусио го изеде, Ибра во 2 меча имаше 0 удари кон голот на Интер, доволно е кажано. Впрочем мал милион колумни имаше од лани каде Лусио - Самуел беа ставани го дефанзивно дуо број 1 во тие моменти у Свет.
За минатото, ако одиме по логиките на Марли за титули, тука се, освен Неста што има титула повеќе во ЛШ и Уефа Купот со Лацио ( оние купчиња и суперкупчиња не ги сметам ), на национално ниво Неста го јаде, СП он ко активен играч не освои зашто беше повреден, Лусио го освои во 2002 ко стандарден првотимец.
Нејсе и тоа, нека е Неста подобар, сеедно, мене и двајцата од 2000та нагоре ептен ми се свиѓаа ( Неста у Лацио и Милан, овој у Леверкузен и Баерн ), али ве молам не го ставајте на исто ниво со Малдини, Неста ради повредите имаше дигресии у форма, Малдини играше стандард од периодите кога дел од дискутантиве биле поделени на сперматозоиди и јајце клетка па се до пред 2-3 години, или па Турам, што па Турам направил повеќе од Лусио а гледам го спомнавте, ене, идете на Вики и видете, пак, ако одиме по логиките на Марли у он е изеден од Лусио у поим овој пат ( или двете години у Јуве со титула се доволни со Малдини да го стаиш у ист кош ) ...
У секој случај, не навлегуем во муабети каде се гледа субјективно, реков и погоре, релевантно ми е она за оваа сезона, а тоа и беше муабетот е сеа што паднаа луѓево на амебана од вчера тоа е друго, терајте си ...
п.с. И Тери некој го спомна ... дај бе. :tv: