Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ни моментално е , нит некогаш ќе биде нит па бил лусио подобар од неста. да лусио НЕ Е подобар од неста .. да не претеруваме сега

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Какви бламажи.... Лусио бил подобар од Неста, а Самуел бил подобар од двајцата.

Се гледа дека некој следи фудбал само последниве 4-5 години.
:nenene::nenene:
МОМЕНТАЛНО Лусио е подобар од Неста. Е сега ако ги споредиме двајцата во минатото, Неста никогаш не бил подобар од Лусио или па можда бил али за нијанса, но ни Лусио никогаш не бил подобар од Неста. Двајцата спаѓаат во 10 најдобри стопери во последниве 10тина години и џабе се карате кој е подобар ко и двајцата се или биле ѕверови. :D

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Tие може да улетаат у топ 10, а овие горе според мене се топ 5.

МОМЕНТАЛНО Лусио е подобар од Неста. Е сега ако ги споредиме двајцата во минатото, Неста никогаш не бил подобар од Лусио или па можда бил али за нијанса, но ни Лусио никогаш не бил подобар од Неста. Двајцата спаѓаат во 10 најдобри стопери во последниве 10тина години и џабе се карате кој е подобар ко и двајцата се или биле ѕверови. :D

Ако самиот се разбра што сакаше да кажеш...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Каде си спомнал дека мислиш на моментално? Или на грав треба да гледаме ние?

Лусио никогаш нема да биде на истото ниво со Неста тоа ти е факт.
Самуел никогаш не ни бил ставен во ист кош со светски најдобрите стопери.

Неста, Малдини, Канаваро, Турам, Пујол тие ти се топ 5 последнава деценија и повеќе.
Самуел е еден од најдобрите стопери во Рома партал правеше во Интер ѕид прашај го Ибра како помина.Се одбиваше како пинг понг топче.
Е во Реал не успеа но таму и златната топка Канаваро не успеа нема успешен таму во последните 10 години сите кренат напред и ти дојдат 5 во контра е брани се тогаш.

Освои скудето со Рома ама партал правеше тие години во Рома во Интер што освои да бројам ли.

Плејбојот Неста не е ништо подобар од Самоел.А и Италија со Матераци освои светско првенство не со Неста.
Валтер Самоел најдобриот стопер во Италија во последните 10 години заедно со Канаваро.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Дискусијата беше за актуелнава сезона а другарчето што улета вчера ја растегна 10 години уназад. Мене лично ништо не ми менува дали бил подобар Лусио, Неста или Бекенбауер. Кој повеќе титули имал и кој на какво ниво играл. Ене го и Милито играше во Б-екипи цел живот па видовте лани кој ефект го имаше во Интер. Така да, никој овде ништо не спори за Неста или за Малдини или за било кој друг играч кој се докажал низ годиниве. Ние правиме само моментална споредба која е единствено битна во моментов. А во моментов Неста е и понатаму одличен играч, имаше проблеми со повреди, ќе видиме дали го надминал сето тоа и во каква форма е. Лусио од друга страна освои се живо со Интер, капитен е на Бразил и јаде живи пилиња за доручек.

Тоа е тоа...

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ауууу... :vozbud::vozbud::vozbud:

Слаѓана не ви е рамна!

Извор на мудрости!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас мислам џабе се расправате со Миланезите...утре можеби ќе пишат како шевченко е подобар од милито во сегашната фрома и како кака е бог за снајдер иако е повреден.....свашта

--- надополнето ---

Слаѓана не ви е рамна!

Извор на мудрости!
па и можеби инзаги е подобар од ето....добро бе се читате вие миланезите што глупости тропате:?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Слаѓана не ви е рамна!

Извор на мудрости!
Знаеш што...на Дек0 можеш на ФБ да му кажуваш разни гачки,не нас тука,пошо очигледно си тераш инает.

А сад.......одјеби ;)

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
:vozbud::vozbud::vozbud:

Да не сте у ПМС гледам нешто многу надразливи сте...

П.с Па ја сакав да праам квалитетен муабет ама очигледно само ти и уште 4-5 имате мозок ова се друго дива лига.
Не дека и кај нас у фан клуб е подобро :)

Ја се надоврзав за Неста, некој почна да ги меша Ето и Милито, Кака...турли тава работава.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ме мрзи да скролам назад .....

Неста - Звер кај и да играл ...мада со Стам уиграни апла беа ....
Лусио у Интер и Леверкузен - ЗВЕРОТИЊА
Лусио у Баерн - КАМЕН
Самуел у Интер и Рома - ЗВЕРОТИЊА
Самуел у Реал - Камен

Немоеш да го споредуеш Лусио со Неста и обратно ..... Факт е дека последнава сезона му немаше рамен на Лусио ама и Неста пред 1-2год. беше звер ....(може не изиграл на толкаво ниво ко Лусио , да ги јаде зверовите као Дрогба и Ибра(маму му ебем) али не е за потценување ни тој ....

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
За мене Самуел е најдобар не се експонира многу столб во одбраната на Италијанскиот и Европскиот шампион.Ако не беше класа човекот Интер ќе го избушеа минатата година а Интер лани играше со Барса и Челзи и Баерн не со Новара и Равена.
Еве едно супер видео ако не сте го гледале.

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Лесно му било на Лусио да ги јаде тие ѕверови во ултра дефанзивната тактика на Мурињо ти текнува? Со таква тактика и Бумсонг куров ми може да биде ѕвер.
Неста во целата таа игра на Милан каде што доминираа 5-6 години со балансирана игра и целата кариера колку што го пратам јас нема направено кардинална грешка, неспортски фаул и слични гомнарии.

Не е ова само од мене слободно прочитаје изјави на спортски новинари и легенди и ке ви кажат дека најдобриот стоперски тандем се Неста-Малдини.

Да бидеме реални сеа, Лусио лани во сите тие натпревари каде што ги ''гризаше'' напаѓачите имаше толку симулирање, толку изглумени фаули памтам против Дрогба, и на утакмицата со Барса, па и по некој жолт картон мислам дека доби играше неспортски. Тоа не е одлика на светски играч.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Лесно му било на Лусио да ги јаде тие ѕверови во ултра дефанзивната тактика на Мурињо ти текнува? Со таква тактика и Бумсонг куров ми може да биде ѕвер.
Неста во целата таа игра на Милан каде што доминираа 5-6 години со балансирана игра и целата кариера колку што го пратам јас нема направено кардинална грешка, неспортски фаул и слични гомнарии.

Не е ова само од мене слободно прочитаје изјави на спортски новинари и легенди и ке ви кажат дека најдобриот стоперски тандем се Неста-Малдини.

Да бидеме реални сеа, Лусио лани во сите тие натпревари каде што ги ''гризаше'' напаѓачите имаше толку симулирање, толку изглумени фаули памтам против Дрогба, и на утакмицата со Барса, па и по некој жолт картон мислам дека доби играше неспортски. Тоа не е одлика на светски играч.
Тогаш немаше потреба да го земаат, си го имавме Бурдисо. Ќе наместиш ултра-дефанзивна тактика и Бурдисо ќе ги јаде :pos: Дај не заебавај, Лусио имаше 1на1 работа со Дрогба и Ибра колку сакаш. Тука нема мрдање, ако си послаб ќе те изработат барем еднаш.

А за симулирањево... стварно не знам на што мислиш. Ако може малку youtube да видиме што тоа глумел со Дрогба...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom