Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Имавме многу шамси казната стигна со гол на среќа. Потоа уште една акција 2:0. Ние се истуривме од шанси.

Лусио треба да научи како се шутира со глава :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
На судијата да му изебам се што му оди на штикла...не досуди пенал и поништи гол чист како солза :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Маматаааааааа неговаааа !!! Аааа накурчен сум....
Не ми е криво што изгубивме,ама баш ни малку,пошо според играта во второво полувреме,поточно првите 10-15 минути шансите пред голот на Лацијаливе се редеа како на филмска лента,ама срека да се немало бре,баш ни малку.
Ние 1000001 и шанса,тие две шанси и оп два гола ни бапнаа:nerv:
Уште плејот да се донесе,да доведе малку креативност во средниот ред и нападот и ке ни го пушат курот сите,да знаете !!!
Ето и Милито се привикнуваат еден на друг во играта,ми се допага тоа...
Станкович да се седне на клупа одма,не е играч тоа,копач со тапија е...
Лусио екстра деби денеска имаше,свака му част...
FORZA :inter:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
киву незнаеше кај тера,изгубен во просторот

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Кој го заеба да го земе тој Мота каменот,не се склопи со топката цела утакмица.
Реализација слабо,шанси еден милион.И после утакмицава на Мурињо ке му текне ваљда да земе еден Плеј,,,незнам што веке да коментирам ја гледав утакмицата и ми се иде да го рокнам телевизорот...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Aj, aj, heads up, кога Интер создал толку шанси, зборам за резултат 0-0, не потоа . Први 14 минути имаа 100 шанси од кои еден промашен празен гол на Ето, али ок, од претешка ситуација башка со лева . По дадениот слободен за Лацио бев убеден дека ке не казнат, али не очекував од таков апла шашма гол .

Презадоволен сум од играта во второто полувреме, одлично бушеа низ средината и создаваа шанси со двојни проигрувања, штета немаа ама ич среќа . Лацио ги казни и после се знаеше дека Интер е отворен ко паун, Киву изигра доста лошо во вториот дел и кумуваше при вториот гол, заедно со Цезар .

По резултат 2-0 искрено очекував и нивни трети гол :D, зашто искрено денес проблеми со реализација и апла недостаток на среќа беа верен придружник на Интер . По голот на Ето ни поништија ЧИСТ гол, Муслера веќе се помири со примениот погодок али јебига, Италија и тоа е тоа .

Се на се, играа супер фудбал во вториот дел, не сме навикнати на таков Интер, Ето беше брилијантен, од асистенции до шанси и постигнат гол, Милито имаше свои моменти и чист поништен гол, Лусио веќе кажавме, Мота разочара, иако во средина заедно со Мунтари и Камби не може да се функционира асално .

Честитки за лацијаните и многу успех во новата сезона, се разбира со Пандев во тимот . :smir:

п.с. Еден плеј во тимот, и неиграње на тројца левучари у средина Интер ке биде пресилен, зашто вакви проблеми со реализација и недостаток на среќа се реткост во една сезона . :smir: Forza Inter, кент вејт фор д њу си'сн .

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Се е ок со играта, нападот ни е страшен. Браво за Ето и Милито, покрај таков ајде да го наречам плеј позади нив како Станковиќ, одлично се снаоѓаа и самите си градеа позиција и шанси.
Плејот да се донесе под итно и ќе немаме проблеми и наместо Мота треба да игра Занети, нека погрее клупа малку додека се среди со неговите стартови.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Киву не е виновен за промашените шанси, друже. Овие од три шанси, две реализираа, а ние од милион, само еднаш... Тоа ти е, кога не оди - не оди.
тој е крив што е жив!! што не беше залепен за Роки а не да ми се шета ко на модна писта...... цела утакмица беше млитав, како не играше КОРДОБА да му покажеше како тоа ПРОФЕСИОНАЛЦИТЕ го прават, или Самуел.... јас многу одамна зборам тоа ѓубре со Бурдисо и сосе Ривас во РИСАЈКЛ БИН, и после одма ЕМПТИ РИСАЈКЛ БИН!!!!!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.676
Поени од реакции
59.802
Лошо е кога ќе се изгуби да му е***... Ама некои големи замерки немам.

Одигравме против екипа која се бранеше 90 минути, имаше една шанса и ни даде 2 гола. Фудбалот е суров некогаш.

Ние се изнапромашувавме, пред да стигне казната. Не е ни лесно да го најдеш голот со толку играчи во 16 метри. Иако мора да се признае, на оној Муслера потешко е да не му дадеш гол отколку да му дадеш.

Честитки за голот - првенец на Ето и за одличната игра. Влегуваше во шанси, имаше прецизни додавања, и неколку пати ја пушти одбраната да збира јаготки. Одлично се разбираа со Милито иако ова им е втор натпревар заедно. Штета што заглави во офсајд при ударот на Милито инаку ќе изедначевме.

Лусио имаше 3 удари со глава ама или му е крива главата или нема наштимано. Кај и да е се надевам ќе се нареди тоа. Во одбрана ѕвер.

Киву го заборави Роки при вториот гол и од една страна можеме комплетно да му ја препишеме вината, а од друга, Роки на многумина им избегал така. Човекот мора да признаеме има одлично чувство за позиција и знае во кој момент да тргне.

Многу шанси промашивме денес, ова посебно се однесува на играчите од средниот ред (Станкович, Мунтари), и одбраната (Лусио). Еден од оние денови кога едноставно не оди, според мене. Се надевам на поголема реализација во иднина.

P.S. Што му беа нафрлени онака Маикон и Виера на Круз?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Мота не знам бре другари играч е или кечер е...:nesum:
Не направи една асална акција,врака топка назад одма,фаулира без потреба и на крај краева па и не знае да додаде....
Станкович да се убие одма...аман бе такви шанси ебате глупакот на спиење треба да ги даваш и да ги претвориш во гол бе алооо деген :nerv:

За Милито,Ето и остали не коментирам,добро изиграа,Киву само малку зезаше во второто полувреме.

ДА МУ ЕБАМ СЕ НА СУДИЈАТА ШТО ИМА...потапа судија немам видено од него,чист гол поништува и на крај краева не суди чист пенал...:nesum::nesum:

Тој па Круз мамата негова,до вчера игра со нив,а сеа се кара со нив како да не се познаваат,да му ебам женчето јадење шо му праи дома...

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Ne znam sto vi e kriv Lucio koga drugive ne znaat da nafrlaat, Maicon, pred se. I lani taka kolku korneri ne iskoristivme...A Balotelli uste ednas pokaza deka ne treba da gree klupa, samo sto vleze, se pikna u sesnaesetnik i mu ja dade na Milito.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Не зезајте за пеналот, немаше таму пенал, стартот почна надвор од шеснаесетникот и заврши пред шеснаесетникот, али за поништениот гол ве разбирам, но немате потреба од разочарување, сеуште се во подготвителен период а прикажаа супер фудбал во вториот дел, реков, не сме навикнати на таков Интер што е добро . . . башка Супер Куп е, не второ коло од оваа сезона :D .

p.s. Муслера имаше свој ден, башка тоа . . . СЕ беше против наша страна во поглед на реализација и Среќа . :)

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Момци, немам ништо против Вас, ама кој високо лета, ниско паѓа. Треба малце Мурињо да се спушти на земја, затоа не го сакав додека беше во Челзи... Не навивам за никој во Италијанско, така да сеедно ми е.

Мота не знам бре другари играч е или кечер е...:nesum:
Не направи една асална акција,врака топка назад одма,фаулира без потреба и на крај краева па и не знае да додаде....
Станкович да се убие одма...аман бе такви шанси ебате глупакот на спиење треба да ги даваш и да ги претвориш во гол бе алооо деген :nerv:

За Милито,Ето и остали не коментирам,добро изиграа,Киву само малку зезаше во второто полувреме.

ДА МУ ЕБАМ СЕ НА СУДИЈАТА ШТО ИМА...потапа судија немам видено од него,чист гол поништува и на крај краева не суди чист пенал...:nesum::nesum:

Тој па Круз мамата негова,до вчера игра со нив,а сеа се кара со нив како да не се познаваат,да му ебам женчето јадење шо му праи дома...
Не гледав, ама сигурно не бил потапа од Овербо.

P

pepito*

Гостин
Гледам го дал Ето својот прв гол за Интер, ај нека му се множат головите во Интер,Балотели као го проигра..

Не гледав, ама сигурно не бил потапа од Овербо.
Оф леле,абе овај уште трауми имал:kesa:
sry za Off Topik

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.687
Поени од реакции
836
Немаше пенал.... не знам со какви очи гледате вие... чист пенал .!. мој!
Голот на Милито... Иако не ја допре Ето, му сметаше на Муслера, бар така се водат тие ситуации...

Не тепаа пошо не ги искористивме нашите мал милион шанси... просто ко 2 и 2

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Инаку најново според Марка Валдано побарал 25 мил за Снајдер.Мурињо и Интер ќе одлучиле следната недела дали ќе го купат.Интер е подготвен да даде толкава сума со оглед на тоа дека веќе нудеа толку пари за Алонсо(Бенитез потврди)
Е сега меѓу Снајдер и Ван дер Варт не знам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom