Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Добро прво полувреме, тимот добро функционира, Ето и Милито комбинираат супер, уште плеј и мислам дека ќе имаме повеќе од добар тим.
Лусио игра ѕверски, секоја чест, дојде вчера а игра со цело срце на терен, браво. Средината е добра, очигледно фали плеј но тоа се трудат да го потполнат Ето и Милито, играат доста добро.
Једино Мунтари ме изнервира со тој дивјачки шут, наместо смирен шут и 1-0 за Интер.
Ајде, Лацио не може 90 минути да се брани, очекувам гол и победа.

FORZA INTER !!!

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Mислам дека Балотели ќе ја реши утакмицава.. и ќе му зададе главоболки на Мурињо дека треба да игра прв состав.. :pipi:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Знаев... Не ми е јасно што бараше сам Матузалем пред голот.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Не сака да влезе од 100 обиди.А кога сака видовте несакајки гол дадоа.

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Да ти ееам среќата скапана , несакајки гол ставија абе племето нивно римско :nerv:

Попиздев толку , ајт кисс

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Колку мрзам вакви гзларски тимови акција неможат да напраат, ќе им дадат непостоечки слобиден и гол ке дадат :nesum:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Абе ајде... Среќа во г`з.

САМУЕЛ ЕТО`О!

2-1!

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Балотели ја украде и одличен пас до Ето. Ама само за 1-2! :nerv: Незнам зошто али осеќам дека Мурињо треба да игра со 4-3-3 со Балотели во игра кога веќе не може да му го земе местото на Ето и Милито! Што помалку гледам од овие играчи во средина тоа помалку..

Да се донеси плејмејкер? Нас мислам дека не не вадат ни двајца плејмејкери.. Катастрофа сме во офанзива на средниот ред..
Милито + Мота + Лусио заедно со Златан во тимот ќе бевме непобедливи. Вака сега имаме 50 милиони на банка и еден куп главоболки.. Катастрофална трансфер политика ова лето.. Дури сега ќе сватат во управата што направија.. :nerv: Дебили..

Ќе се мачиме осеќам цела сезона.. На сила голови..

П.С. Сега уште фали Круз да ни забие..:tapp:

Прво судијава не ни свирна пенал.. прекршок внатре во 16 го изваде на 18..
А сега ни поништи чист гол..
Е сега упм нека идат сите..

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Значи што среќа ќе имаа овие бре, циганска среќа мамата нивна. Цел живот гледам фудбал ама онаков килав гол како првиот никад неам видено, самиот не знаеше дека е гол да му е*ам среќата циганска.
Пенал недосуден, чист гол на Милито поништен, голманот добар им беше иако се гледа дека е сакат, цел тим на Лацио одбрана играше.
Единствено од наш тим можам само на Мота да му забележам поради бројните фаули, а Станковиќ под итно да се егзекутира. Таков професионалец да нема ич осет во нозене незнам што играч ќе беше...

Денеска дефинитивно среќата беше на нивна страна :/

Член од
23 февруари 2009
Мислења
166
Поени од реакции
5
Mislam deka vinoven za vtoriot gol bese i Zaneti bidejki bese posleden igrac koj blokirase.

Stankovic igrase mnogu potprosecno(da ne recam loso) , a i iskreno zalam za situacijata koga Eto promasi prazen gol (ednostavno nedozvolivo za igrac oid negov rank)

A i Mota sto mnogu go falite ne vidov nesto posebno od nego deneska.

Golem napredok ima vo igrata na Muntari koj mnogu go kritikuvav minatata sezona odigra spored mene odlicna partija.

Odlicno izdanie i na Lucio koj se gleda deka e kvalitetno zasiluvanje.

I pokraj porazot mislam deka Inter e toj koj dominirase celata partija no za nesreka Lazio gi iskoristi dvete sansi koj gi imase celiot natprevar.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Немавме среќа денес Лацио два удара два гола.Плеј сигурно дека ни фали.
Инаку Интер играше добро постојано напаѓаше.За Ето освен таа шансата што промаши еден грешен пас и додавање не направи.
Мота и Киву најлошо одиграа.Во одбраната Самоел што побрзо да се опорави и добро ќе е.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.687
Поени од реакции
836
Добро е... :)
Реализација на ниво од наша страна... 1/100 :)

А они, 2/2... молим лепо!

Средниот ред ја ебе работава кај нас... 4ца копачи... Автоматски Милито и Ето се без шанса...

Тоа е...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom