jyvation
Пургер
- Член од
- 4 ноември 2009
- Мислења
- 2.159
- Поени од реакции
- 2.757
Биле во Србија бе на дерби и го земале од ДелијеКолку пари го купивте шалот од Црвена Звезда ? :tv:
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Биле во Србија бе на дерби и го земале од ДелијеКолку пари го купивте шалот од Црвена Звезда ? :tv:
Mr. KomplexVo dlabok son si be druze kutriot ti nema sto da pisese za klubot kako go brkavte barco pa so molenke go vrativte vasiot spaitel i se za dzabe pak ostanavte na dnoto do tabelata pa sega si pisuvas za grupite kako vie ste mu bile na site vo usta)Smesno da ne recam tragicno cela sezona vie golema utaka koga na najvaznite utakmici potfrlivte i en prisustvuvate ili ako bevte na tribina na domasen teren so na ili so skendija si bevete bubalki isto i an presudnata utakmica so skopje nisto ne napravivte
Vistina deka del do grupata nasa imase na tribina na rakomet isto i obid za napad i direkten duel pred pocetok ama pokraj taaa policija i vo veme na izbori en mzoese nisto poveke inaku sto vikas ti podobor ke bese da enmase Ckembari an tribina i vie taka samo da si dojdovte vo sala kako doma ?kakko sto vie pravite koga nie odime vo skopje ?na ista tribina !
Cista laga e toa deka imalo pomal broja na navivaci na vasaat utakmica od kolku an nasata i ubavo se gleda od slikite na konuli i videata od tie utakmici inaku mnogu mie zal sto nikoj od forumot en bese vo Bitola da ja oseti atmosverata i da znaes deka pirati znaat najodbro kakovo e gostuvanjeto vo Bitola tie ja imaaa taaa cest da ja osetat vistinskata atmosvera prasaj nekoj od niv kako si pominaa i dali toa nekogas vo zivot osteile takvo nesto
Tret bold isto taka laga toj sto ne gi gledal utakmicite ke si pomisli vistinadeka se peea pesni protiv skopje da ama deka samo za vas se peeelo ne !odnosno isto kako i kaj vasaat grupa taka i kaj nasata od vreme na vreme ke se ispee nesto protiv skopjanite
Inaku od toa sto znam jas takva e pesnata protiv rabotnicki i varadr arno ama ovie si peea za KK vardar ili pak za vardar negotino ili za varadr brvenica da ne peea ne bitno sigurno en peele za vas)
ps.bidi siguren deka te -ve sakaat i vo Bitola :salut:
p.p.s. Gledajte priberete se tamu(vie isto i nie) oti poleka poleka ovie kosarkarskite grupi(gluvcite na gradot i gej familijata) ne zaminaja a isto i vo fudbal balistite sto vo gostuvanja sto vo brojki
Да си ме читал друг пат на темата ќе си го знаел мојот став. Не негирам дека дел од тие работи се земени, ете Комити Ченто маицата е земена во 65-ка после утакмицата Вардар-Пелистер во борба 7 на 1 :smir: Маицата Стара гарда е земена од дете што тренира во Вардар во помлади категории откако сте го начекале на враќање од тренинг на кеј.I za ovie drugite pretpostavuvam deka ke vikas kupeni se...isti komentari imate za sekoj vas izguben rekvizit... eve razgledaj sliki, moze ke najdes nesto tvoe...
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.415652233405.188389.280300768405
Ај малку поубаво читај што сум пишувал. Имаше повеќе ПУБЛИКА на Вардар-Металург отколку на Пелистер-Борец...Vo dlabok son si be druze kutriot ti nema sto da pisese za klubot kako go brkavte barco pa so molenke go vrativte vasiot spaitel i se za dzabe pak ostanavte na dnoto do tabelata pa sega si pisuvas za grupite kako vie ste mu bile na site vo usta)Smesno da ne recam tragicno cela sezona vie golema utaka koga na najvaznite utakmici potfrlivte i en prisustvuvate ili ako bevte na tribina na domasen teren so na ili so skendija si bevete bubalki isto i an presudnata utakmica so skopje nisto ne napravivte
Vistina deka del do grupata nasa imase na tribina na rakomet isto i obid za napad i direkten duel pred pocetok ama pokraj taaa policija i vo veme na izbori en mzoese nisto poveke inaku sto vikas ti podobor ke bese da enmase Ckembari an tribina i vie taka samo da si dojdovte vo sala kako doma ?kakko sto vie pravite koga nie odime vo skopje ?na ista tribina !
Cista laga e toa deka imalo pomal broja na navivaci na vasaat utakmica od kolku an nasata i ubavo se gleda od slikite na konuli i videata od tie utakmici inaku mnogu mie zal sto nikoj od forumot en bese vo Bitola da ja oseti atmosverata i da znaes deka pirati znaat najodbro kakovo e gostuvanjeto vo Bitola tie ja imaaa taaa cest da ja osetat vistinskata atmosvera prasaj nekoj od niv kako si pominaa i dali toa nekogas vo zivot osteile takvo nesto
Tret bold isto taka laga toj sto ne gi gledal utakmicite ke si pomisli vistinadeka se peea pesni protiv skopje da ama deka samo za vas se peeelo ne !odnosno isto kako i kaj vasaat grupa taka i kaj nasata od vreme na vreme ke se ispee nesto protiv skopjanite
Inaku od toa sto znam jas takva e pesnata protiv rabotnicki i varadr arno ama ovie si peea za KK vardar ili pak za vardar negotino ili za varadr brvenica da ne peea ne bitno sigurno en peele za vas)
ps.bidi siguren deka te -ve sakaat i vo Bitola :salut:
p.p.s. Gledajte priberete se tamu(vie isto i nie) oti poleka poleka ovie kosarkarskite grupi(gluvcite na gradot i gej familijata) ne zaminaja a isto i vo fudbal balistite sto vo gostuvanja sto vo brojki
Нема баражи за третите лиги, тоа е само за трета лига Север бидејќи има две групи и првакот се одлучува во еден финален меч меѓу победниците од двете групи...Иначе се помалце се надевам на проширување од причина што се игра бараж 2-3 лига.
Глупердо не сум Комита,каде го увиде тоа ?Ne znam dali ima vo shkupi nekoj fan shop sto se prodavaat shallovi na partizan ili c.zvezda? Ili pa se kupeni od strana na vasi clenovi koi se poveke Grobari i Delijashi od kolku sto se komiti,i poveke patuvaat za srbia od kolku sto doagaat kaj vas.
КЛИМПЕР : НЕМА ПРОШИРУВАЊЕ НА ЛИГАТА !!Да си ме читал друг пат на темата ќе си го знаел мојот став. Не негирам дека дел од тие работи се земени, ете Комити Ченто маицата е земена во 65-ка после утакмицата Вардар-Пелистер во борба 7 на 1 :smir: Маицата Стара гарда е земена од дете што тренира во Вардар во помлади категории откако сте го начекале на враќање од тренинг на кеј.
Маицата Комити Ново Лисиче ја имате украдено од кола откако типот ја паркирал колата пред мавровка на бит Пазар и му седела на задно седиште. Два од шаловите Комити се земени од напад на две деца од Влае кај Нерези, откако се враќале од ракомет во Борис Трајковски лани. Кажи ако лажам некаде?
Али дека сте го земале шалот Вардар што е на сликата тоа мало морген... Апла ви е купен од пазарче.
Тоа дресот Ефтимов исто нема врска дека е земен...
Сте ставале шалови, маици и знамиња македонија, а и сам знаеш дека не се украдени, туку истите се продаваат на Бит Пазар...
Шаловите Силекс???
Шалот Работнички од утакмицата со Болтон исто се продаваше на кеј, секој можеше да си купи.
За шаловите Ѕвезда и Гробари несакам ни да коментирам
Ај малку поубаво читај што сум пишувал. Имаше повеќе ПУБЛИКА на Вардар-Металург отколку на Пелистер-Борец...
А неможело да се нападне со толку полиција а???
Тоа дека сте правеле напади, други дца лажете. Једино со камења што сте мавале по возот откако истиот тргнал. Вие се фурате демек, ау ви доаѓаме на иста трибина, не не напаѓате (иако на последниот меч во фудбал си пиевте по некоја бакља и дел дојдовме дури и до вас иако имаше цела армија специјалци), а гледаш дека не било толку лесно покрај толку полиција :pop:
Не сум само јас тој кој ви пиша дека сте пееле за Скопје поголем дел од времето, имаше постови и од дечки од други градови. Кој сакаш праша истото ќе ти каже...
Вие воопшто и не доаѓате во Скопје на други натпревари. прв пат лани дојдовте на полуфинале во куп со работнички. ме боли мене кур дали ќе се чувствувате како дома на меч со Работнички. Замисли колку дебилно ќе беше да се соберевме ние со знамиња со шалови и да застаневме на јужна и да пеевме против вас :kesa:
Дебилност...
Со Шкендија имавме очајно издание од други причини. На никој не му беше до навивање, недоразбирање во групата и остали работи....
Но и во тоа наше мизњерно навивање бевме сто пати погласни од балисти.
Ти си нашол за навивање да збориш...
Цела година никаде ве нема:kesa:
Се губите, се губите па ве нема
Што требаше да направиме со Скопје??? Си навивавме, правевме притисок и тоа е...
Требаше да влеземе и гол да дадеме???
Инаку во понеделник ќе се знае дали ќе се прошири лигата. Гласни се шпекулациите дека тоа нема да се случи
Но во нашиов фудбал ништо не се знае. Можам да кажам дека добро е тоа што и да испаднеме, Брацо останува спонзор. Каков таков, битно ќе имаме спонзор...
--- надополнето ---
Нема баражи за третите лиги, тоа е само за трета лига Север бидејќи има две групи и првакот се одлучува во еден финален меч меѓу победниците од двете групи...
Батали го ти Климпер
До кога ќе објаснуваме дека Трифун неможеше да остане повеќе во спортот?Да си осанеше Трифун ќе станевте тим, ех Трифун го напрај Работнички тим за мерак, и Вардар ќе го направеше уште подобар, ама тоа е.
Ne go zaboravaj Kamcev preku negovite lugje vo KomitiДо кога ќе објаснуваме дека Трифун неможеше да остане повеќе во спортот?
Едноставно веќе немаше моќ да вложува во спортот. Ние го донесовме и му помогнавме неговото излегување да изгледа како да е наша вина...
Ova e samo tvoja pretpostavka nemoj da bides siguren vo toa...toj sal e zemen posle utakmicata so Metalurg sto ja imavte na 16 april, a dokaz za toa e i datumot na tie 2 sliki od linkot sto ti go prativ, na toj datum se postirani slikite, no ti pak ke kazes deka toa spontano se slucilo ili pak sme cekale toj den da gi postirame tie 2 sliki...Али дека сте го земале шалот Вардар што е на сликата тоа мало морген... Апла ви е купен од пазарче...
Абе момак, Вардар не е Работнички или неговиот екс Кометал ЃП, па Трифун да го направи тим. Вардар е клуб, децении пред да се појави тој, што не беше случај со другиве два клуба. Кој го ебе и него. Никој не го тераше со сила да си оди, како што било случај со други луѓе во клубот, сам реши доброволно да си замине. Проблемот на Вардар не е Трифун, тие постојат уште многу порано (дури и тој може да се смета за соучесник).Да си осанеше Трифун ќе станевте тим, ех Трифун го напрај Работнички тим за мерак, и Вардар ќе го направеше уште подобар, ама тоа е.
Aбе постојат за постоење но таков спонзор кој што го среди Работнички, му требаше на Вардар, нејсе, не знаев дека доброволно си отишол.Абе момак, Вардар не е Работнички или неговиот екс Кометал ЃП, па Трифун да го направи тим. Вардар е клуб, децении пред да се појави тој, што не беше случај со другиве два клуба. Кој го ебе и него. Никој не го тераше со сила да си оди, како што било случај со други луѓе во клубот, сам реши доброволно да си замине. Проблемот на Вардар не е Трифун, тие постојат уште многу порано (дури и тој може да се смета за соучесник).
Па ќе кажам, пошто тоа е вистинатаOva e samo tvoja pretpostavka nemoj da bides siguren vo toa...toj sal e zemen posle utakmicata so Metalurg sto ja imavte na 16 april, a dokaz za toa e i datumot na tie 2 sliki od linkot sto ti go prativ, na toj datum se postirani slikite, no ti pak ke kazes deka toa spontano se slucilo ili pak sme cekale toj den da gi postirame tie 2 sliki...