Фан Клуб: Вардар

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ја како што знам пред да се регистрираш има да прочиташ правилата според кој треба да се однесуваш... тој е неписмен или незнае да чита?
Епа затоа има бан. Само вие не треба да враќате на провокации и тоа е тоа. Се знае која е целта на провокациите, намерно правење глуп за да наседне некој.

--- надополнето ---

:shok:
многу ме иритираат,се нафаќаат за некои работи,ми изигруваат судии,а ПОИМ НЕМААТ што е релевантно а што не!!!!!!

очекувам да пресуди некој,КОЈ АПСОЛУТНО НЕ ЗНАЕ НИШТО за ФК Вардар и Комити(настани,извештаи,соопштенија),за на крај да ми соли памет:nenene:
како член на форумов и фан на ФК Вардар,НЕМА ДА ДОЗВОЛУВАМ НЕКОЈ ДА ПИШУВА ГЛУПОСТИ:nenene

се надевам дека таквите пациенти,ЗАСЕКОГАШ ЌЕ БИДАТ БАНИРАНИ НА ТЕМАТА ФК Вардар
Види, јас кога се нафатив да сум модератор не се нафатив да бидам тука 24/7. Ако си ти тука 24/7 тоа не е мој проблем. И не туку скокајте како петли, затоа што не е форумов само за ФК Вардар, дозволено е да има секакви фан клубови.

И не е форумов твој ниту па мој да кажуваме кој што сака да пишува, си има правила и ќе се постапува по нив. Ако не ти се свиѓа, направи си форум само за Вардар и толку.

Тоа што беше до мене средив, уште еднаш само да видам да скокнал некој ко прле пред магаре.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.586
Поени од реакции
1.902
ајде следна сезона во чекаме во миравци на гости

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Епа затоа има бан. Само вие не треба да враќате на провокации и тоа е тоа. Се знае која е целта на провокациите, намерно правење глуп за да наседне некој.

--- надополнето ---

Види, јас кога се нафатив да сум модератор не се нафатив да бидам тука 24/7. Ако си ти тука 24/7 тоа не е мој проблем. И не туку скокајте како петли, затоа што не е форумов само за ФК Вардар, дозволено е да има секакви фан клубови.

И не е форумов твој ниту па мој да кажуваме кој што сака да пишува, си има правила и ќе се постапува по нив. Ако не ти се свиѓа, направи си форум само за Вардар и толку.

Тоа што беше до мене средив, уште еднаш само да видам да скокнал некој ко прле пред магаре.
девојко,не тренирај глупирање на мене.......
1)Ако од општо не се разбираш тогаш ќе ти потцртам,постоење на некој ФАН КЛУБ е со цел НЕГОВИТЕ ФАНОВИ ДА ПИШУВААТ ЗА ТОЈ КЛУБ и НЕГОВАТА ГРУПА(пак тренирај глупирање)

2)Има правила,а правило е кога некој ќе пријави нешто до модераторите,а е несоодветно со темата,ваша ЦЕЛ Е ДА ГО САНКЦИОНИРАТЕ(пак тренирај)

3)Девојко ако тебе тоа е скокање како прле пред магаре,тогаш НЕ ГО УРЕДУВАЈ подфорумот ФАН КЛУБ,не е финтата да кажеш дека си модератор/админ итн ТРЕБА ДА СЕ РАЗБИРАШ и да бидеш ВО ТЕК СО НАСТАНИТЕ во ФУДБАЛОТ и НАВИВАЊЕТО(а како што ГЛЕДАМ ТИ ПОИМ НЕМАШ ОД ТОА)

подфорумот Вардар постоел и постои за ФАНОВИТЕ на ФК Вардар,а не за некои провокатори и НЕПРОФИСИОНАЛНИ МОДЕРАТОРИ...........и ајде сега кукај кај админите и додели ми МЕНЕ бан,зашто те изругав на најужасен начин на ТЕМА КАДЕ ШТО НЕМАМ ПРЕКРШЕНО НИЕДНО ПРАВИЛО

п.с.АКО бев активен 24/7 на форумов,тогаш ЈАС ќе имав 15 000 поста:helou:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Веќе едно ругање што да ти кажам, со гол газ ми налета.

http://forum.kajgana.com/showthread.php?13645-Правила!-(читај-пред-да-постираш)/page2

Викаш дека се понашаш спрема правила а не си ги прочитал правилата. Еве гледај што пишува на странава. Подобро да тренирам глупирање него слепост. Што ако ти пише некој од ФК Шкендија на темава, бисерите ќе ти се сронат?

Смири хормони и понашај се спрема правилата и се ќе биде во ред. Поздрав и продолжете со дискусијата.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.546
Поени од реакции
29.127
Ајде ајде, смирете страсти бидна што бидна.... Има ли некој новости за Гроздановски и Васоски или сеуште остана на тоа "ќе дојдам жими мајка, само потпис треба" ?

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Пуштете сител 3... има со Андон Дончевски емисија на Филип 2... жална слика..

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Навивачки сезонава ни пројде доста добро ако се земе во обзир дека клубот никогаш во својата историја не бил послаб.Дефинитивно оваа сезона ни беше подобра од лани и едиствена црна точка според мене беше Шкендија.Стварно катастрофа бевме и никогаш не сум бил така нервозен и разочаран како после таа утакмица.......
Добри изданија имавме на ракометот, Решица беше врвот за мене.Плус голем мерак ми се направи што покажавме за кого е Скопје бидејќи имавме 2 пати поголема бројка од ЦПБ и ФА заедно.Пелистер дома исто многу добра утакмица ни беше.Бројност одлична,навивањето солидно,бакљи еден куп,одличена утакмица,добар резултат,вечерен термин во лето....едноставно таа утакмица имаше се.Сега со Скопје не бевме лоши,а и бројка одлична имавме,па со Работнички бевме добри цело време,Тетекс,Скопје на Запад :) ............
Се на се солидна сезона ако се знае на кое дереџе ни е доен клубот.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Сакаш да кажеш таа сабота бевте повеќе од нас ? :vozbud:
Погледни последната утакмица со Работнички колку народ само има... инаку не сум од ФА.
А да не збориме доколку играат МЗТ какво било европско натпреварување колку народ ќе има, али тоа да оставиме за друг пат, ова е тема за Ф.К. Вардар :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.546
Поени од реакции
29.127
Погледни последната утакмица со Работнички колку народ само има... инаку не сум од ФА.
А да не збориме доколку играат МЗТ какво било европско натпреварување колку народ ќе има, али тоа да оставиме за друг пат, ова е тема за Ф.К. Вардар :)
Ти не си сватил поентата на постот од TheTrooper сакаше да КАЖЕ повеќе народ имаше на Вардар одколку на МЗТ и Работнички тие денови кога играа и Вардар и МЗТ и Работнички во ист ден. А, да не заборавиме колку ќе има на Вардар на европско натпреварување :)

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ти не си сватил поентата на постот од TheTrooper сакаше да КАЖЕ повеќе народ имаше на Вардар одколку на МЗТ и Работнички тие денови кога играа и Вардар и МЗТ и Работнички во ист ден. А, да не заборавиме колку ќе има на Вардар на европско натпреварување :)
Ако играле во Парк можно е пошто не ми текнува баш.
Инаку знаеме дека Вардар ако игра европско натпреварување ќе биде полн стадионот, само дај боже тоа некогаш да го дочекаме истото и со МЗТ ќе биде во Борис салата, ќе крца. :)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Ако играле во Парк можно е пошто не ми текнува баш.
Инаку знаеме дека Вардар ако игра европско натпреварување ќе биде полн стадионот, само дај боже тоа некогаш да го дочекаме истото и со МЗТ ќе биде во Борис салата, ќе крца. :)
Имав напишано за утакмицата со Решица,кога во исто време Работнички и МЗТ игра утакмици во фајнал фор во купот.ЦПБ едно 200 души беа,ФА 300,ние 1000.

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Имав напишано за утакмицата со Решица,кога во исто време Работнички и МЗТ игра утакмици во фајнал фор во купот.ЦПБ едно 200 души беа,ФА 300,ние 1000.
Ние бевме 1000, ама и ЦПБ посебно ФА беа повеќе од 200 сигурно

--- надополнето ---

Исто морам да напоменам дека и на првата утакмица со Пелистер не бев многу задоволен, навивањето после беше добро ама ПРЕМНОГУ време се изгуби дур да се наместиме, како по добри изданиа би ги издвоил со Пелистер втората, гостувањето у Куманово, Копенхаген и Решница, катастрофално со Шкендија (мада на стадион влегов после цело полувреме :D) и ако ми текне на уште нешто ќе допишам

Kajgana Shop

На врв Bottom