Фан Клуб: Вардар

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Скромно одбележан јубилејот на Вардар

http://utrinski.com.mk/?ItemID=DE2EDBF3F2D3C5478ADE711BF9BD23B0

Требаше далеку подостоинствено да се прослави ваков значаен настан во историјата на клубот, како што беше и првичниот план (со пријателска меѓу финалистите Вардар и Вартекс), а не со еден ручек во меана, каде што се хранат фудбалерите моментално. Сепак со овие што се сега во Вардар, клубот не е кадарен ни една прослава да организира како што му прилега. Жалосно...

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Па ќе кажам, пошто тоа е вистината :)
Нема што да кријам, ете горе ти кажав се како беше со некои од другите шалови, ама овој шал Вардар е купен три милијарди посто и неможеш да ме убедиш освен ако не се јави некој и да каже, да мене ме начекаа и ми го земаа :)
Кога си веќе тука, да те прашам... Имате ли слика од знамето Блу Хулиганс дека сте го користеле пред наводната копија да гори на Градски???:raz:
Lesno e da go kazes toa sto ti e kazano,koga nisto ne si visol,Nema vrska ne si ni prv ni posleden sto samo izmisluva prikazni,Nema da komentiram za shallovi ili maici,Tebe zasto ne ti teknuva da naprais nekoja akcia navaka pa da fatis nekoe dete so shall ili maica ? A za transot 'Blue Hooligans' sto sakas da kazes deka ne ste go kopirale ? Malo detence ti izgleda deka si mnogu mlad vo ovoj FILM,Koga site od komiti veke priznale deka go kopirale,ti tuka uste drdoris,ali pak ne si ti kriv krivi se tie sto se zamaraat so linguri kako tebe.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.064
Поени од реакции
74.710
Lesno e da go kazes toa sto ti e kazano,koga nisto ne si visol,Nema vrska ne si ni prv ni posleden sto samo izmisluva prikazni,Nema da komentiram za shallovi ili maici,Tebe zasto ne ti teknuva da naprais nekoja akcia navaka pa da fatis nekoe dete so shall ili maica ? A za transot 'Blue Hooligans' sto sakas da kazes deka ne ste go kopirale ? Malo detence ti izgleda deka si mnogu mlad vo ovoj FILM,Koga site od komiti veke priznale deka go kopirale,ti tuka uste drdoris,ali pak ne si ti kriv krivi se tie sto se zamaraat so linguri kako tebe.
На кого да му направам акција, кога нигде не носите маици?
Имаше акција пред некој месец во едно средно училиште. Еден се охрабрил да земе маица, али пошто ја криеа под јакна, нападнавме погрешен тип... Другар му негов што ја имаше маицата кидна со брзината на Усеин Болт...
Никшто не измислувам јас, нити пак барам оправдувања само ти кажав дека дел од шаловите и маиците нема врска дека се земени...
Те прашав дали имате слика од трансот дека е користен претходно а што сум мислел со тоа си е моја работа.
Фала што си направил јузер за да ми реплицираш :bip:

Smugglers

Shvercerat Shkup
Член од
20 јануари 2011
Мислења
16
Поени од реакции
0
Па ќе кажам, пошто тоа е вистината
Нема што да кријам, ете горе ти кажав се како беше со некои од другите шалови, ама овој шал Вардар е купен три милијарди посто и неможеш да ме убедиш освен ако не се јави некој и да каже, да мене ме начекаа и ми го земаа
Кога си веќе тука, да те прашам... Имате ли слика од знамето Блу Хулиганс дека сте го користеле пред наводната копија да гори на Градски???
Slika ne najdov bidejki web stranata ne ni e aktivna momentalno a tamu ima sigurno no eve ti video od toa sto baras...
ps. za salot ja barem ti dadov eden dokaz za poveke ke se trudime drug pat i da gi slikame vasite "mali deca" pa ti da veruvas(priznavas)...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.064
Поени од реакции
74.710
Slika ne najdov bidejki web stranata ne ni e aktivna momentalno a tamu ima sigurno no eve ti video od toa sto baras...
ps. za salot ja barem ti dadov eden dokaz za poveke ke se trudime drug pat i da gi slikame vasite "mali deca" pa ti da veruvas(priznavas)...
Данкешен, али видеово е после мечот Вардар-Партизан... :)
Губиме работи пошто има фраери што ги носат и кај што треба и кај што не треба...
И од кај вас да носат реквизити секојдневно, ќе изгубите по некој...
Реално Слога не игра утакмици веќе долго време па и да сакаме неможеме акција да ви направиме...
Здравје боже се гледаме за некоја година во некоја лига, ан дотогаш може и на кошарка ќе се сретнеме:icon_mrgr

Smugglers

Shvercerat Shkup
Член од
20 јануари 2011
Мислења
16
Поени од реакции
0
Данкешен, али видеово е после мечот Вардар-Партизан... :)
Губиме работи пошто има фраери што ги носат и кај што треба и кај што не треба...
И од кај вас да носат реквизити секојдневно, ќе изгубите по некој...
Реално Слога не игра утакмици веќе долго време па и да сакаме неможеме акција да ви направиме...
Здравје боже се гледаме за некоја година во некоја лига, ан дотогаш може и на кошарка ќе се сретнеме:icon_mrgr
Ti svarno glup si bil, ili nejkes nisto da priznavas, no ima raboti sto nemora da piznavas nekoi ocigledno se gleat...snimkata sto ti ja prativ e 2 meseci pred vasata proslava...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.064
Поени од реакции
74.710
Ti svarno glup si bil, ili nejkes nisto da priznavas, no ima raboti sto nemora da piznavas nekoi ocigledno se gleat...snimkata sto ti ja prativ e 2 meseci pred vasata proslava...
Незнам зошто али ми се виде дека вашето е од 2008, се извињавам :icon_mrgr

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
На кого да му направам акција, кога нигде не носите маици?
Имаше акција пред некој месец во едно средно училиште. Еден се охрабрил да земе маица, али пошто ја криеа под јакна, нападнавме погрешен тип... Другар му негов што ја имаше маицата кидна со брзината на Усеин Болт...
Никшто не измислувам јас, нити пак барам оправдувања само ти кажав дека дел од шаловите и маиците нема врска дека се земени...
Те прашав дали имате слика од трансот дека е користен претходно а што сум мислел со тоа си е моја работа.
Фала што си направил јузер за да ми реплицираш :bip:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=416323773405&set=a.415652233405.188389.280300768405&type=1&theater
,Eve slika kade sto e dokaz deka imame mnogu pari i sve sto ste izvadile na zelen pazar na prodazba od ednas site sme gi kupile :drk:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
http://sport.com.mk/?ItemID=64AB015A2B342B42A460A900C3F4A9EA

"Без разлика дали ќе има проширување на лигата или не, јас лично се чуствувам како да сме испаднале. Навистина ме 'боли' оваа пролет", вели Настевски......

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Saber шо им реплицираш на ниско интелегентниве незнам. Види им број на мислења и ќе сватиш дека сите им се во Фан клуб: Вардар....
Не го боли само настевски сите не боли пролетва. Кога ќе се донесе одлука дали ќе се прошири или не лигата?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.064
Поени од реакции
74.710
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=416323773405&set=a.415652233405.188389.280300768405&type=1&theater
,Eve slika kade sto e dokaz deka imame mnogu pari i sve sto ste izvadile na zelen pazar na prodazba od ednas site sme gi kupile :drk:
Па за таа слика ти зборам цело време :tapp:
Не викам дел од тие реквизити не ви се земени, но дел од нив не се...
Знамиња Македонија, шалови Македонија, се продаваат на Бит Пазар...

Ајсде денес да дојдеме барем до една победа за крај...
Изјавуваат играчине како им било жал и како денес ќе изгинеле за победа (да видам да не верувам...).
Одлука за проширување на лигата ќе има во понеделник...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Па за таа слика ти зборам цело време :tapp:
Не викам дел од тие реквизити не ви се земени, но дел од нив не се...
Знамиња Македонија, шалови Македонија, се продаваат на Бит Пазар...

Ајсде денес да дојдеме барем до една победа за крај...
Изјавуваат играчине како им било жал и како денес ќе изгинеле за победа (да видам да не верувам...).
Одлука за проширување на лигата ќе има во понеделник...
И да изгинат ме боли к*р. СИТЕ НАДВОР освен Настевски, Никанчевски, Пандо и Фако. Што ако изгинат за победа кога цела полусезона немаат ни 4 победи ?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Малку касно им текнало дека треба да изгинат на терен за победа.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Ke ima prosiruvanje i toa ke bide naskaro objaveno vo mediumite

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
Па, какви се вестите овој пат од најновата подгрупа Комити - Sportlife? Јасно ми е мене дека се наместени утакмиците, ама Вардар го сакам затоа што го сакам, а не затоа што можам да заработам на него. Денес ни на парастос в село кај деда не отидов за да можам да дојдам на стадион, а на фејсбук некои ми предлагаат куќата да сум ја уплател на кец. СРАМОТА!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom