Фан Клуб: Вардар

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Па, какви се вестите овој пат од најновата подгрупа Комити - Sportlife? Јасно ми е мене дека се наместени утакмиците, ама Вардар го сакам затоа што го сакам, а не затоа што можам да заработам на него. Денес ни на парастос в село кај деда не отидов за да можам да дојдам на стадион, а на фејсбук некои ми предлагаат куќата да сум ја уплател на кец. СРАМОТА!!!
u pravo si deka e sramota ali i da sakas nemas kade

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.064
Поени од реакции
74.715
Ете ни победа ко за крај. Вардар-Напредок 1-0 со голот на Фабио...
И Нeловски и Емир Шабани дочекаа да заиграат за вардар :nesvest:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
A da me vidi babo..........:pos2:
Ај дочекавме победа за крај и тоа кој го даде голот не ми се верува.И такво нешто доживеав да го видам тој труп да даде и тоа убав гол за Вардар.......

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
Фабио звериште :)..хахах колкаво дрво е човекот ццц
тој 22ка кој беше шо истегна нога демек таман гол да дае неможеше да ја стигне па демек ја истегна хахах
А да ме види бабо,и таа за прва лига,втора лига ,трета лига шо беше сменетата ја одбележаа утакмицата
И да нејкеа педерите на крај дресовите да ги дадат :nenene:
PEDERI !!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Фабио звериште :)..хахах колкаво дрво е човекот ццц
тој 22ка кој беше шо истегна нога демек таман гол да дае неможеше да ја стигне па демек ја истегна хахах
А да ме види бабо,и таа за прва лига,втора лига ,трета лига шо беше сменетата ја одбележаа утакмицата
И да нејкеа педерите на крај дресовите да ги дадат :nenene:
PEDERI !!
ne smeeja

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
да да цело време се оправдуваа дека не смеат,ама можеше некој барем да даде дрес :toe:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Имаат само по еден пар домашен и еден гостински дрес од великодушниот „спонзор“ Камчев затоа не можат да ги делат, а мора да носат од Li Ning. Пошто нели педерчет си потпиша договор до 2012 сам со себе кога беше неговиот пиун Шехтански во Вардар. Рацете да им се исушат, криминалци гнасни!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Денес сите клубови се согласиле и потпишале дека се ЗА проширување на лигата освен Силекс. Сега челниците на ФФМ треба да одлучат, кој наводно биле во Лондон.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Момци, цел ден чекам новости но ништо. Некој од вас да не дознал нешто што бидна со проширувањето на лигата? и да уште еднаш НЕ ЗА ПРОШИРУВАЊЕ НА ЛИГАТА !!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.064
Поени од реакции
74.715
Нема никакви новости ниту пак најави дека во теков на денов некој ќе излезе со изјава...
Ако имапроширување тоа треба да се каже пред да се одиграат баражите...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Момци, цел ден чекам новости но ништо. Некој од вас да не дознал нешто што бидна со проширувањето на лигата? и да уште еднаш НЕ ЗА ПРОШИРУВАЊЕ НА ЛИГАТА !!
Хари и компанија у Лондон демек биле, као на финалето ЛШ и на тоа изборот за претседател на ФИФА така да у петок ваљда ко ќе се врателе они ќе се одлучело бла бла... Само рокови некои, не ми изгледа дека ќе има проширување.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Аха, епа мора ондак дефинитивно да се одлучи во петок најкасно. Во сабота се играат баражите.

Kajgana Shop

На врв Bottom