Дојдов до интересен заклучок во последно време
Ниедна група неможе да не извади од уста без разлика дали игра вардар или не
Ќе почнам од полуфиналето во купот во Битола каде што Чкембари останаа во голем број да навиваат на меч во кој играа Металург и Вардар
Каков блам, на мечот на нивниот пелистер имаше помалку публика отколку во дербито на Скопските екипи :kesa:
И со Борец и со Металург они и во оној мал дел од времето кога пеаа покрај скандирањата, пееа против Скопје и Комити
Идеме на денешниопт меч во Кавадарци меѓу Фени и Работнички. Лозари на кошаркарски меч запеаа, го ебам ВАРДАР и Работнички....
Ма немора ни да сме во лигата за да го споменат името на Вардар
Кој кур имаме ние релација со Фени и Лозари?
Шлаг на тортата, Мајмуни :kesa:
Натпревар Тетекс-Металург, Мајмуни доаѓаат зошто дошла збратимена група на Комити. и нормално тука имаш скандирањас против Комити и Војводи. Па 70 души се немаат собрано цела сезона на мечевите на Победа :kesa:
Хари им го натепа сосе јајца али они ипак му дадоа голем аплауз кога истиот излезе на теренот
Епа арно ви направи :bip:
Шверцери брзо укапираа дека шалови вардар се продаваат на Зелен пазар, па уште отишле и си купиле еден од нивниот омилен клуб
Па на собирот во чест на враќање на Слога во лигата, секако мораа и да го покажат тоа што го купиле
Дали тоа они доаѓаат за нас на трибини или пак за нивниот клуб???
Мистер комплекс :salut:
p.s.
Ме чекаат ко нова година, ме љубат како икона...
Навивам за вардар, а ме сакаат и во битола..