Фан Клуб: Вардар

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Вака така пак по Вардар да му направите нешто се гледа зависни од него сте...Ако не сте знаеле што сте барале на градски?Немој жити се не лажи....А тоа за прошетка убаво сте дошле во град ај и ние ке ви дојдеме у независна битола:pos2:
Добро. Стварно не го сваќаш зборот прошетка. И ако дојдите вие во Битола и да се шетате како зеленобелиот, тешко дека убаво ќе си помините

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Вака така пак по Вардар да му направите нешто се гледа зависни од него сте...Ако не сте знаеле што сте барале на градски?Немој жити се не лажи....А тоа за прошетка убаво сте дошле во град ај и ние ке ви дојдеме у независна битола:pos2:
Немој вакви испади те молам , имаш доволно години , не се прај дете.
Каков вардар какви бакрачи , не знаевме дека игра Вардар, како шо ти кажа Кико за друго бевме во Скопје. Ама начекав Комити и ми кажаја дека играте со Тиквеш и дојдов само да ве видам , оти се прајте нешто дека многу класи сте над нас , хахохохохохо....... :)
И да знајш дека цело скопје вака со маицата го прошетав и никој А не рече.
Прашај го Г*** од Ченто, тој ме виде се зачуди :back:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Абе или сме дошле да го гледаме вардар или да му покажеме среден прст. :)
П.С. Јас не дојдов до стадион, ама другарите мои беа и видов слики за средниот прст :)
Абе будали невидени, другариве твои! Ја не знам како останале читави тие што се нашле во нивна близина!? Кои гревчиња, не ми се верува. Уште па земале да се сликаат по Скопје. Ах, тие пусти комплекси што прават...

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Хахаха, вчера времето не беше баш за шетање по маица со кратки ракави, така да си носел дукс обичен, па одоздола маицата, си се соблекол само да се сликаш и потоа одма пак дуксот врз маицата :wink:. Мислиш ли дека некого можеш да направиш будала ?

mak tifo n1. АБЕ КАДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!
А, чекај, вие сте мак тифо no.1 ?

И ако дојдите вие во Битола и да се шетате како зеленобелиот, тешко дека убаво ќе си помините
E ме насмеа сега :). Хаха, да знаеш само колку наши членови поминувале низ сред Битола, па немало ништо повеќе од остри погледи и натажени фаци. Јас лично сум поминал низ широк сокак летово, со маица од Комити, кај бутките јадев во сендвичарата „Бомбата“ и тоа со тетоважи од Комити, на рака, на нога, летно време се гледаат многу добро. Немаше ништо повеќе од остри погледи и намуртени фаци. Некои дечки ќе поминеа само ќе направеа некоја фаца и тоа беше се.

Само што не сум јас дете како вас, па да земам да се сликам така, за после да се фалам по форуми !

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Добро. Стварно не го сваќаш зборот прошетка. И ако дојдите вие во Битола и да се шетате како зеленобелиот, тешко дека убаво ќе си помините
Пред 4 години бев во Битола на поминување бев и застанавме.Се раздрав Скопје и ја испеав о Сузана го ебам пелистер на цел глас, па никој ништо не ми имаше напревно и сега?Јест да не ни имаше ни многу луѓе околу мене, али битно сум прошол низ Битола и си пеев о сузана и сега што??Ниту вас не ве видел некој во Скопје.Башка мислиш дека ќе те приметат многу ако шеташ со маичка која е 90% бела?Мислиш некој ве гледал и читал што ти пишувало на маицата така?Да шетам гол по гаќи низ Скопје пола нема ни да ме приметат и ќе пројдат покрај мене ко ништо да не се десило.Едно е да шеташ низ град од преку пола милион и во град од 90-95 000 жители.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
NE MI BESE FINTATA ZA MAICATA , SAMO SE ZAEBAVAM.
TUKU VI DAVAM SLIKI OD KOMITI DA VIDITE DALI 150 ILI 50 IMA.
AMA VO GOLEMA REZOLUCIJA GI VADI I JA IZBRISAV PORAKATA KJE PROBAM PAK DA GI KLAM

BTW. http://i56.tinypic.com/339m3r7.jpg :back:
НЕМОЈ НЕ МЕ РАДУJ !!! :tapp:
http://i53.tinypic.com/29mnbk2.jpg
http://i52.tinypic.com/140i4jk.jpg
mak tifo n1. АБЕ КАДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!
А што сакаш да кажеш со сликиве? Дека никој не те пипнал у Скопје со маичка Чкембари? Сине, ја ако земев да ги тепам сите у маало кои ми доаѓаат со маички Пелистер, Ајдуци, Фаланга и остали добитници на гага маички за спиење, требаше цел живот да го поминам у затвор, пошто живеам у маало кај што под кирија има едно чудо студенти од други градови.

Иначе, сликава пред Рамстор?! Абе леле, страшно место ко кај Командант Коки пред куќа да се сликале. :pos: А сликиве од стадион, сте влегле на јужна некако, браво. Вие и уште 4 души кои не ве ни приметиле дека постоите. Браво и за тоа, муда ко на мамути имате. :bravo:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Работнички-Вардар директен пренос на мтв во недела од 14 часот

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
^Нема везе.На мак. фудбалот му треба и те како популаризација.Се што купуваш сакаш и да го погледнеш бар еднаш.На пр. имав другари кои никогаш не виделе утакмица во Македонија и ја гледаа таа на Силекс и Металург.Утре може ќе им текне да погледаат некоја утакмица и во живо.Кога идеш да купиш нешто сакаш и да видиш што купуваш.Преносите на ТВ се добра реклама.Треба да им се даде можност на луѓето и на ТВ да видат.Вака никој не ни знае ни кога се игра,ни како завршиле натпреварите.Не се ни знае дали имаме и првенство.
Во Хрватска се заебаа што ја укинаа волим ногомет под истиот изговор.Таму имеше пренос од по 4-5 утакмици,а останатите кога и да паднеше гол или ако има добри шанси одма се вкулчуваа од таму.Пред,после и за полувреме имаше и интервјуа со познати играчи и тренери,анализи, рубрика око соколово која гледаа спорни ситуации и ги анализираа и со судии и со 3д анимации........Емисијата имаше голема гледаност,најгледана спортска емисија во Хрватска беше.Ни јаките европски лиги не беа толку гледани,а посетата на стадионите беше една од најголемите во последните 5 години.Ја укинаа и сега можеби е најслабата сезона некогаш во Хрватска.Даваат само по 1 натпревар во неделата и тоа е се,а на стадион нема никој.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Немој вакви испади те молам , имаш доволно години , не се прај дете.
Каков вардар какви бакрачи , не знаевме дека игра Вардар, како шо ти кажа Кико за друго бевме во Скопје. Ама начекав Комити и ми кажаја дека играте со Тиквеш и дојдов само да ве видам , оти се прајте нешто дека многу класи сте над нас , хахохохохохо....... :)
И да знајш дека цело скопје вака со маицата го прошетав и никој А не рече.
Прашај го Г*** од Ченто, тој ме виде се зачуди :back:
Е добро де и ја во Битола се шетав со маица на Војводи па никому ништо ...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Како што прочитав наводно на МТВ ке ја има шкендија на канал 5 металург а на а2 Вардар....

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Како што прочитав наводно на МТВ ке ја има шкендија на канал 5 металург а на а2 Вардар....
На МТВ ќе ја даваат Работнички - Вардар, а на А2 нема да има ништо. Убаво се пишува во денешен Мак. Спорт! Не знам вие што читате...

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.401
Поени од реакции
8.530
A na Sitel i Telma sto ke ima ?? :))
цзвезда - партизан од 13 во сабота :nesvest:
Резили сме да ти се плукнам во државата кој се не има концесија за емитување на ниво на државата реков сега уште а1 да даваат грчко првнество и тогаш ќе ја имаме целата слика за државата :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom