Фан Клуб: Вардар

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Спомна некој Балисти... :toe:
Те прозва некој?:toe:
Убаво ти реков викни го и нека преброј...Истово и ја го кажував после натпреварот јадевте бубрези сте броеле не знам што епа и ја броев имаше 107:toe:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Те прозва некој?:toe:
Убаво ти реков викни го и нека преброј...Истово и ја го кажував после натпреварот јадевте бубрези сте броеле не знам што епа и ја броев имаше 107:toe:
Татко ти ја купил темата а :)

Ај добро...не коментирам веќе...чао пријатно...а знаете кај нас да *****......

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
vo januari ke dojdat oni sega se pod dogovor seuste so rabotnicki
Имаат лични договори со Брацо Вујчиќ, а не со Работнички. Мислиш Брацо е будала 2 месеци да ги плаќа играчите, а тие да му седат во Работнички. Чим официјално се префрли Брацо во Вардар, играчите уште одма доаѓаат со него. Ни Работнички се прашува нешто, ни тој мочкото Попе! Остај го што се „сили“ по новини...

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
И што ако си се сликал со маицата пред стадион? Врз неа блузон, јакна па се соблече, се сликаше и се облече!
Да не шеташе така случајно? Оф лееелеееееее, пациент низаеден!

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Sto se palis be ziti se si se kriel pa se kurcis tuka neso ova e sk ne e bitola stadionce livada pa da te vidat site si imal sreka sto n te videle inace ezerceto bas ti bilo blisku :)
NE MI BESE FINTATA ZA MAICATA , SAMO SE ZAEBAVAM.
TUKU VI DAVAM SLIKI OD KOMITI DA VIDITE DALI 150 ILI 50 IMA.
AMA VO GOLEMA REZOLUCIJA GI VADI I JA IZBRISAV PORAKATA KJE PROBAM PAK DA GI KLAM

BTW. http://i56.tinypic.com/339m3r7.jpg :back:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
И што ако си се сликал со маицата пред стадион? Врз неа блузон, јакна па се соблече, се сликаше и се облече!
Да не шеташе така случајно? Оф лееелеееееее, пациент низаеден!
Bitno na Vardar bil a ovaa slikava ja slikal na kraj koa vise bez veze bse se, znaci kakvi legendi se ovie toa e cudo, ko na youtube so go staile klipot KOMITI U SSOEM MAL BROJ a ustvri 350 dusi imase na gostovanjeto, ali bitno da se napomene: SITE IMAME ZAEDNICKI MOTIV NEKOJ ZA NEKOJ PROTIV

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
100 минимум!нвм...Се гледа од бт дошле за Скопје да го гледаат Вардар ееее...:pos2:
Абе или сме дошле да го гледаме вардар или да му покажеме среден прст. :)
П.С. Јас не дојдов до стадион, ама другарите мои беа и видов слики за средниот прст :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Како и да е дојдени сте за ВАРДАР очигледно комплекс си имате...А зелениов у глава што е сака веројатно да покаже дека бил у град се прошетал го видел градски..Ако момче ако..Полека полека сите битолчани ке дојдат во СК на факс:tv:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Како и да е дојдени сте за ВАРДАР очигледно комплекс си имате...А зелениов у глава што е сака веројатно да покаже дека бил у град се прошетал го видел градски..Ако момче ако..Полека полека сите битолчани ке дојдат во СК на факс:tv:
:pos2::pos2::pos2::pos2: Вардар не ни беше никаква цел нас. Во Ск бевте по нешто друго, а успат и да му покажеме среден прст на вардар. Не дека знаевме дека игра вардар туку во прошетката низ вашата "држава" наминавме и на градски

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
:pos2::pos2::pos2::pos2: Вардар не ни беше никаква цел нас. Во Ск бевте по нешто друго, а успат и да му покажеме среден прст на вардар. Не дека знаевме дека игра вардар туку во прошетката низ вашата "држава" наминавме и на градски
Вака така пак по Вардар да му направите нешто се гледа зависни од него сте...Ако не сте знаеле што сте барале на градски?Немој жити се не лажи....А тоа за прошетка убаво сте дошле во град ај и ние ке ви дојдеме у независна битола:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom