Фан Клуб: Вардар

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.115
На МТВ ќе ја даваат Работнички - Вардар, а на А2 нема да има ништо. Убаво се пишува во денешен Мак. Спорт! Не знам вие што читате...
Јас знаев дека ке е вака али на наш форум го пишав и некој ми пиша грешка сум бил на а2 ке има...
И дај кажете шо е со нашиот сајт веќе некое време вака прај Suspended...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
цзвезда - партизан од 13 во сабота :nesvest:
Резили сме да ти се плукнам во државата кој се не има концесија за емитување на ниво на државата реков сега уште а1 да даваат грчко првнество и тогаш ќе ја имаме целата слика за државата :kesa:
на сител?

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Да да,преска имаше најава!!! Со оглед дека не пренесуваат премиер лига,ке биде интересна утамкица!
Ti ebam sitelot patriotska tv mi glumi so Latas na celo samo narodov e prost ne razbira nekoj raboti jbg

--- надополнето ---

:eek:ftopic:

:nenene:
Ќе речиш Мирен и Толерантен а не прост што мислиш ти дека не знае народот што лајнари има по тв станиците и за нивните газди(се продаени души) ама таков е народот мирени си ќути до крај ние 5 века сме ќутел под турско па ти сега сакаш за вакви ситници(во споредба со минатото) да се буни и крева врева
Jbg zatoa e vaka sekoj ke ne gazi, samo placeme na forumi ili vaka uz muabeti deka siptarive imale poise prava, pa ke imaat koa se zalat odma znaat kako

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Се придвижија работите во ФК Вардар, веруват во освојување на Куп трофејот, а се надеваат и на титула во домашното првенство

http://www.sportnet.com.mk/

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Фала богу една среќна вест и за нас, само колку ќе ја исполнат, секое раковотство ветува брда и долини, прашањето е што исполнува, се надеваме дека конечно че се исполни ова што го ветуваат овие.

offtopic: Натпреварот Звезда-Партизан ќе се пренесува во 12-13 земји како што разбрав.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Се придвижија работите во ФК Вардар, веруват во освојување на Куп трофејот, а се надеваат и на титула во домашното првенство

За купот знам дека би требало да го освоиме,али за во првенсво да се надеваме на титула ми е малце смешно!! Знам дека ке се донесат нови фудбалери,но премногу е да се надеваме на шампиони кога заостануваме 15 бода! Доволно за почеток е да се освои купот,и да се обезбеди бараж(9 или 10) (играме бараж за опстанок ) бидејки како што гледам 8 место со кое се останува во првата лига ни бега 10 бода а ке ни избега уште 6-7 бода до крај на полусезона!

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123

Текстов го има пишувано некој што има минимални разбирања од фудбал, пошо ајде за купот реално е да го освоите( а и ќе го освоите:smir:) ама за првенство кој би го видел тој што го пишал текстов би му се изнасмеал у фаца

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.054
Поени од реакции
74.646
Срање, Брегалница тепаше денес и ни избега на цели 10 бода. Така да, утре мора да се иде по бодови. Во понеделник полагам, али знам ако не отидам на утакмица цело време ќе ми летаат мислите, така да со среќа нека ми е и на мене во понеделник и на Вардар утре. Се надевам на поволен резултат (нерешено или победа), за да не дозволиме многу да ни се одлепат конкурентиве. Реално, шансите се мали али нормално надежта последна умира. Се надевам дека за разлика од мечот со Брегалница, овој пат ќе игра и пандо, па да ги рзмрдаме малку по страни. Господ нека ни е на помош со одбраната, посебно со левата страна на која се наоѓа Ристов.
На трибини, за жал нема да имаме конкуренти, но очекувам убава атмосфера. Имаме многу нови песни, така да очекувам во едно ново светло да се прикажеме пред јавноста.

Нема веќе смисла
да ве ебеме,
сите сте за Вардар
ама не признавате.

Една желба имаш,
во срце врежана,
длабоко во душа
сакаш да си Комита

Извини Работнички, Скопје навива за ВАРДАР!!!!!

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Срање, Брегалница тепаше денес и ни избега на цели 10 бода. Така да, утре мора да се иде по бодови. Во понеделник полагам, али знам ако не отидам на утакмица цело време ќе ми летаат мислите, така да со среќа нека ми е и на мене во понеделник и на Вардар утре. Се надевам на поволен резултат (нерешено или победа), за да не дозволиме многу да ни се одлепат конкурентиве. Реално, шансите се мали али нормално надежта последна умира. Се надевам дека за разлика од мечот со Брегалница, овој пат ќе игра и пандо, па да ги рзмрдаме малку по страни. Господ нека ни е на помош со одбраната, посебно со левата страна на која се наоѓа Ристов.
На трибини, за жал нема да имаме конкуренти, но очекувам убава атмосфера. Имаме многу нови песни, така да очекувам во едно ново светло да се прикажеме пред јавноста.

Нема веќе смисла
да ве ебеме,
сите сте за Вардар
ама не признавате.

Една желба имаш,
во срце врежана,
длабоко во душа
сакаш да си Комита

Извини Работнички, Скопје навива за ВАРДАР!!!!!
А бе види вака по некоја логика Вардар секогаш играл добро против Работнички последниве неколку сезони ама никогаш немал среќа ... Утре со среќа но утре ако не земете барем бод , Брацуле ќе има многу тешка работа на Пролет ... :toe:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.054
Поени од реакции
74.646
А бе види вака по некоја логика Вардар секогаш играл добро против Работнички последниве неколку сезони ама никогаш немал среќа ... Утре со среќа но утре ако не земете барем бод , Брацуле ќе има многу тешка работа на Пролет ... :toe:
Не ми ги спомнувај утакмиците од минатото. Освен мечот кога баш ние бевме фаворити со Трифун на чело, и во кој бевме надиграни и совладани со 2-0, Работнички беше надигруван во сите утакмици. Неможам ниту да опишам колку среќа имаа низ годиниве, али редно е тоа веќе да престане. Ако не се лажам во моментов сме изедначени во бројот на победи во меѓусебните дуели низ историјата, и не смееме да дозволиме да прејдат во водство. Шансите за утре се мали но постојат, а нормално сите се надеваме и на тоа дека играчите кои од пролет ќе прејдат кај нас, утре нема да изиграат баш најсјајно во противничкиот дрес :icon_mrgr

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Не ми ги спомнувај утакмиците од минатото. Освен мечот кога баш ние бевме фаворити со Трифун на чело, и во кој бевме надиграни и совладани со 2-0, Работнички беше надигруван во сите утакмици. Неможам ниту да опишам колку среќа имаа низ годиниве, али редно е тоа веќе да престане. Ако не се лажам во моментов сме изедначени во бројот на победи во меѓусебните дуели низ историјата, и не смееме да дозволиме да прејдат во водство. Шансите за утре се мали но постојат, а нормално сите се надеваме и на тоа дека играчите кои од пролет ќе прејдат кај нас, утре нема да изиграат баш најсјајно во противничкиот дрес :icon_mrgr
Да не направат некоја финта од Работнички па неколку играчи на Брацо утре да не играат против Вардар, а на нивно место да стават Не-играчи на Брацо или млади играчи стравувајќи дека нема да прикажат 100 посто на утрешната утакмица , така слушнав моабет е сега незнам колку ќе биде вистина ќе видиме утре :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom