Фан Клуб: Вардар

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.644
Поени од реакции
25.025
Друг ми беше муабетот. Васоски не е луд што го зема Мицевски, знае за каков играч се работи. Тоа што некои тренери не знаат да го користат неговиот квалитет, тоа е нивен проблем.
micevski si e super mada moze ne se uklapa vo konceptot na sedlovski. sega toj ni e trener, neznam zosto sakate da drzime igrac ako trenerot ne smeta na nego.

Член од
23 април 2022
Мислења
475
Поени од реакции
2.377
znaci ne cini?

nisto ne vi cini be :toe:
Дали чини ќе видиме. Ама да го претставуваат како Јошко Гвардиол тоа не проаѓа. Tие севернокорејски филмови не можат да се протнат баш секаде

Него кога си веќе тука, претставувањето (а кое претставување) чини ли? Мракот чини, ок е све, така требаше?

Последно уредено:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.644
Поени од реакции
25.025
Дали чини ќе видиме. Ама да го претставуваат како Јошко Гвардиол тоа не проаѓа.

Него кога си веќе тука, претставувањето (а кое претставување) чини ли? Мракот чини, ок е све, така требаше?
tokmu taka ke vidime doprva zatoa bez mrcenje uste sega. ako ne cini posle plukajte kako so koreanecot vaka e totalno bez vrska da mrchime uste sega... jas se nadevam deka sedlo napravil dobra procenka.

ne mi znaci nisto prestavuvanjeto itn... ti kazav sto mi e bitno sezonava.

Член од
4 септември 2019
Мислења
1.714
Поени од реакции
4.500
Друг ми беше муабетот. Васоски не е луд што го зема Мицевски, знае за каков играч се работи. Тоа што некои тренери не знаат да го користат неговиот квалитет, тоа е нивен проблем.
Панта беше пуштен низ вода дека бил близок до оние кои ги воделе страните. Си чистат терен, тоа е јасно.

Член од
23 април 2022
Мислења
475
Поени од реакции
2.377
Панта беше пуштен низ вода дека бил близок до оние кои ги воделе страните. Си чистат терен, тоа е јасно.
Не толку експлицитно баш со нив, меѓутоа факт е дека сакаа да се ослободат со се што имало врска со претходните раководства, тим, администрација. Тој како капитен изминативе години е обележан како таков

Kajgana Shop

На врв Bottom