Фан Клуб: Вардар

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Сега истите експерти од пред некој ден што плукаа кога изгуби Вардар од Рудар ќе зборат како Вардар ќе освои Лига на Шампиони. Шала на страна секоја победа е добра вест, уште малку поопширно да видиме за стрелците и играта на Вардар.
Дали доколку Хлеб дојде против Вардар би имале сеуште надеж искрено?
До пред да ја видам таа информација бев дури и расположен многу позитивно за овој поход кој минимален клуб ( во моментов) како Вардар македонски ќе го зафати со огромен за нас клуб Бате Борисов а дефинитивен ништожник во светскиот фудбалски свет, што ги прави делумно по лесни противници од други кои што беа на листата пред се како Базел.

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
Ви реков Митев е потенцијал невиден,може да биде звер играч само шанса да му се даде (y)

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Дали доколку Хлеб дојде против Вардар би имале сеуште надеж искрено?
До пред да ја видам таа информација бев дури и расположен многу позитивно за овој поход кој минимален клуб ( во моментов) како Вардар македонски ќе го зафати со огромен за нас клуб Бате Борисов а дефинитивен ништожник во светскиот фудбалски свет, што ги прави делумно по лесни противници од други кои што беа на листата пред се како Базел.
Хлеб големо чудо, да беше толку јак нема да игра во Крилја Советов...сега гледам статисткам,лани изиграл се на се 20 утакмици и дал 2 гола...оваа година 8 без гол.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Eve go prijatelot sto trebase da vi go pozajmime, samo nekako mnogu e dobar na pripremive, denes gol dade :D

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Eve go prijatelot sto trebase da vi go pozajmime, samo nekako mnogu e dobar na pripremive, denes gol dade :D

Против која екипа играа.. некако овој фудбалер на сликата да има 15 години(зелен дрес десно на сликата)..
--- надополнето: 1 јули 2012 во 01:39 ---
Дуелот во Петок против Црвена Звезда е многу важен според мене да се види до каде сме, и што може да очекуваме во дуелот со Бате Борисов. Има таков впечаток дека много го потценуваме Бате Борисов ние обожавателите и не го знаеме правиот квалитет на ова екипа... Сакам само едно достојно да се представиме, а за тоа ни е потребна голема мотивација(која мислам ја имаат играчите) и голем среќа!
--- надополнето: 1 јули 2012 во 01:40 ---
Дуелот во Петок против Црвена Звезда е многу важен според мене да се види до каде сме, и што може да очекуваме во дуелот со Бате Борисов. Има таков впечаток дека много го потценуваме Бате Борисов ние обожавателите и не го знаеме правиот квалитет на ова екипа... Сакам само едно достојно да се представиме, а за тоа ни е потребна голема мотивација(која мислам ја имаат играчите) и голем среќа!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Против која екипа играа.. некако овој фудбалер на сликата да има 15 години(зелен дрес десно на сликата)..
--- надополнето: 1 јули 2012 во 01:39 ---
--- надополнето: 1 јули 2012 во 01:40 ---
изгубија од третолигаш името не им го ни знам :)

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
http://sportefe.com.mk/index.php/2012-03-30-02-55-37/2012-03-30-03-19-20/652-2012-06-30-22-29-44Две големи тренерски имиња се поврзуваат со кормилото на на најтрофејниот тим и двајцата се екс фудбалери на Вардар:тренер со меѓународно искуство но без ангажаман во татковината Чеде јаневски , и докажаниот тренер во македонскиот фудбал Ѓоре Јовановски.Сепак многу поблиску до ангажман е некогашниот вардаров играч и трофеен тренер седеше на клупата на македонските прволигаши Слога Југомагнат, Работнички, Милано, Металург , исто така имаше и ангажмани во странство во тимовите на ЦСКА Софија и турскиот прволигаш Самсунспор, последен негов ангажман беше во тимот на Работнички во минатата година. Според информациите скопскиот прволигаш сепак за мечевите од квалификациите за Лигата на шампионите ќе го назначи ова проверено тренерско име иако во комбинаториките се спомнува и Чеде јаневски, поголеми шанси за нов вардаров тренер му се даваат на Ѓоре јовановски.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Ви реков Митев е потенцијал невиден,може да биде звер играч само шанса да му се даде (y)
Комшијата ми е супер играч, само како што викаш ти, да му се даде шанса. 100% ќе ја искористи. Да го видевте татко му вчера како плачеше од радост, нешто што мислам цел живот и јас ќе го памтам.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.096
Поени од реакции
74.904
Имате слика од детево? (Роберт Митев) Баш ме интересира кој е...
Ај ако несакате во темава пратете ми по пп :)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Имате слика од детево? (Роберт Митев) Баш ме интересира кој е...
Ај ако несакате во темава пратете ми по пп :)
Ова татко му вчера ја стави сликава на официјалниот профил на Вардар на ФБ и неколку пати на статуси пишуваше за син му.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Абе со кое право Илчо го држи Вардар во заложништво?! Сместа нека си поднесе оставка. Нема што понатака да бара во Вардар кога сака да го осваја ФФМ. Од една страна дава изјави дека нема бескрајно да ги чека тие што се нудат на проби по странство, а друга страна и тој го гледа Вардар како опција единствено ако не пројде на гласањето за претседател. Срамота!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.731
Поени од реакции
3.115
Абе со кое право Илчо го држи Вардар во заложништво?! Сместа нека си поднесе оставка. Нема што понатака да бара во Вардар кога сака да го осваја ФФМ. Од една страна дава изјави дека нема бескрајно да ги чека тие што се нудат на проби по странство, а друга страна и тој го гледа Вардар како опција единствено ако не пројде на гласањето за претседател. Срамота!
rezil! druga rabota da ne bide pak gjorce-bate koa napraija dubara​

Kajgana Shop

На врв Bottom