Евтини авионски карти

• Креатор на темата Креатор на темата Kangaroo
  • Време на започнување Време на започнување
Шест нови дестинации најави „Визер“

Нискобуџетната авио компанија „Виз ер“ од 28 октомври треба да почне со летови од Скопје кон Дортмунд и Ајнховен, а цената на билетите кои се веќе во продажба во еден правец со вклучени такси ќе изнесува 12,99, односно 17,99 евра.

Двапати неделно унгарскиот авиопревозник ќе сообраќа кон Малме, Милано и Минхен од 29 октомври, за каде билетите ќе чинат по 17,99 евра и 8,99 евра. Трипати неделно Визер ќе сообраќа до Базел од 30 октомври, а цената на билетот е, исто така, 17,99 евра. Од следното лето „ Визер“ ќе воведе летови и кон Брисел, а се размислува и за Рим и Барселона зависно од потребите на граѓаните.
За субвенционирање на „Виз ер“, македонската Влада согласно потпишаниот тригодишен Договор ќе одвои 306 милиони денари.

http://www.plusinfo.mk/vest/47202/Shest-novi-destinacii-najavi-Vizer

Дечки ако знае да ми каже некој, директен лет дали има Скопје-Штутгарт и колку кошта. Однапред благодарам.

Дечки ако знае да ми каже некој, директен лет дали има Скопје-Штутгарт и колку кошта. Однапред благодарам.

Директен лет нема до Штутгард, ако сакаш да поминеш ефтино земи оди Скопје-Минхен со Wizzair за 40 евра(отприлика толку е моментално повратна) и после од таму лесно можеш да се снајдеш со воз или автобус до Штутгарт сепак не е далеку.

Директен лет нема до Штутгард, ако сакаш да поминеш ефтино земи оди Скопје-Минхен со Wizzair за 40 евра(отприлика толку е моментално повратна) и после од таму лесно можеш да се снајдеш со воз или автобус до Штутгарт сепак не е далеку.
Ама нели летот кон Минхен сеуште не е „активен“... Плус аеродромот е на 100 километри од Минхен.

Ама нели летот кон Минхен сеуште не е „активен“... Плус аеродромот е на 100 километри од Минхен.

Заборавив да напоменам дека тој лет стартува од Октомври но сепак тие 100км не се нешто проблем бидејќи има ефтина железница по Германија.За Штутгарт имаше една XL Germany што одеше ама неможев да најдам податоци и не постирав.Ако му одговара терминот и ова може да се искористи

Јас сакам ова лето медениот месец да го поминам на Кипар, Дали има директни летови од Скопје и колку чинат ако знае некој. Фала

Јас сакам ова лето медениот месец да го поминам на Кипар, Дали има директни летови од Скопје и колку чинат ако знае некој. Фала

Имаш единствено со Јат опција Скопје-Белград и од таму за Кипар.

Jas stvarno ne znam so Kontiki Sky sto se slucuva.
Bez razlika na dobienata licenca za letanje, na sajtot na SKP od 2 Juli pa nataka nema nisto za Bukurest.

Ај наевтина варијанта за Минск. Кажете од кај има најблиско лет од аеродромиве.

Ај наевтина варијанта за Минск. Кажете од кај има најблиско лет од аеродромиве.

На страницата на Туркиш Ервејз од Скопје до Минск (преку Истанбул) излегува 290 евра повратна.

Ме интересира ако знае некој, дали има директен лет Скопје-Бургас и колку кошта? Однапред Ви благодарам.:)

Ме интересира ако знае некој, дали има директен лет Скопје-Бургас и колку кошта? Однапред Ви благодарам.:)
Нема,наjблизо откаде имаш лет до Бургас ти е Софиja.

Ефтин лет за Париз почеток на септември?
И прашав некои луѓе, ми рекоја дека околу 100 евра ќе ме фати ако резервирам еден месец порано. Точно е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom