V
Viktoranius
Гостин
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Kај сте бе лузери.Какви такви денеска мора да давате голови инаку ќе ви е.м
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Kај сте бе лузери.Какви такви денеска мора да давате голови инаку ќе ви е.м
Искрено јас се плашам,го имате најдобриот напад! Ајде вечерва покажете машки фудбал,а не како нив претходната недела...па да гледаме вистинско финале !!!Како што гледам сите фанови на Јунајтед го сакаат Челзи за противник( со исклучоци). Незнам дали се плашат од вистински противник или незнам што е работа. Како и да е ние да си ја завршиме работата вечерва и се ке биде ОК.:smir:
Види потпис:smir:Kај сте бе лузери.Какви такви денеска мора да давате голови инаку ќе ви е.м
И јас го забележав тоа,"ајде ланска реприза"(од манчестер),"навивајте за нас"(од Челси)Како што гледам сите фанови на Јунајтед го сакаат Челзи за противник( со исклучоци). Незнам дали се плашат од вистински противник или незнам што е работа. Како и да е ние да си ја завршиме работата вечерва и се ке биде ОК.:smir:
Мене ми е сеедно кој ќе падне, ги сакам и барса и челзи ама мора да биде само еден.Како што гледам сите фанови на Јунајтед го сакаат Челзи за противник( со исклучоци). Незнам дали се плашат од вистински противник или незнам што е работа. Како и да е ние да си ја завршиме работата вечерва и се ке биде ОК.:smir:
Никој невика дека Барса е појака или фаворит доколку би играла со Манчестер Јунајтед во финалето.Мене ми е сеедно кој ќе падне, ги сакам и барса и челзи ама мора да биде само еден.
Челзи го сакам зошто ќе е секогаш интересното англиско финале со многу напнатост.
Барса ја сакам зошто сите ја фаворизираат оваа година, така да ќе бидеме "аутсајдери" во финалето и ќе изиграме перфектно како и секогаш кога не отпишуваат предвреме:smir:
И не се плашам од вас, не сте толку страшни:helou: