Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ајде вечер да се надеваме на една победичка што ќе не обезбеди во финалето во Рим белким ќе ме послуша бог одиме на победа против ЧЕЛЗИИИ :).

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Како што гледам сите фанови на Јунајтед го сакаат Челзи за противник( со исклучоци). Незнам дали се плашат од вистински противник или незнам што е работа. Како и да е ние да си ја завршиме работата вечерва и се ке биде ОК.:smir:
Искрено јас се плашам,го имате најдобриот напад! Ајде вечерва покажете машки фудбал,а не како нив претходната недела...па да гледаме вистинско финале !!!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Вечерва очекувам првите десет минути да играме смирено без жестоко напаѓање но со топката во наш посед а негде од 10та до 30та мин. да наметнеме едно жестоко напаѓачко темпо и конечно Чех да капитулира.
Секако хендиќеп е отсуството на Маркес и Пујол но верувам дека Пеп добро ја има подготвено одбраната за неутрализирање на Дрогба.
Незнам дали Челзи ќе игра со 2 напаѓачи или само со 1 но сигурен сум дека цело време ќе играат со високи и нафрлени топки.
Ова е можеби и најважната утакмица оваа сезона, сите да играат како да е финале, да го дадат својот максимум и Рим ќе биде многу,многу блиску.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Еј знаете вечерва дали е опоравен Анри?
Дали ќе настапи:toe:
и секако со среќа ...да победите:smir:

P

pepito*

Гостин
Како што гледам сите фанови на Јунајтед го сакаат Челзи за противник( со исклучоци). Незнам дали се плашат од вистински противник или незнам што е работа. Како и да е ние да си ја завршиме работата вечерва и се ке биде ОК.:smir:
И јас го забележав тоа,"ајде ланска реприза"(од манчестер),"навивајте за нас"(од Челси)
ланската реприза е оштетена,стара,груба,глупа(и нема да ја видите)
ќе им покажеме нешто ново
знам како би ми одговориле од ман "Имате позз од Сколс"
вие во финалето ќе добиете повеќе позз од Меси,Ето,Анри,Иниеста,Чави,од "вашиот" Пике..
сфатете го ова како сакате(фановите на Челси и на Ман)не ми е галје
:helou:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Многу спокојно го чекам вечерашново 1/2 финале и убеден сум дека Брса ќе победи.

Барса за три класи е појака од Челзи.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Мене ми е сеедно кој ќе падне, ги сакам и барса и челзи ама мора да биде само еден.
Челзи го сакам зошто ќе е секогаш интересното англиско финале со многу напнатост.
Барса ја сакам зошто сите ја фаворизираат оваа година, така да ќе бидеме "аутсајдери" во финалето и ќе изиграме перфектно како и секогаш кога не отпишуваат предвреме:smir:

И не се плашам од вас, не сте толку страшни:helou:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Мене ми е сеедно кој ќе падне, ги сакам и барса и челзи ама мора да биде само еден.
Челзи го сакам зошто ќе е секогаш интересното англиско финале со многу напнатост.
Барса ја сакам зошто сите ја фаворизираат оваа година, така да ќе бидеме "аутсајдери" во финалето и ќе изиграме перфектно како и секогаш кога не отпишуваат предвреме:smir:

И не се плашам од вас, не сте толку страшни:helou:
Никој невика дека Барса е појака или фаворит доколку би играла со Манчестер Јунајтед во финалето.
Но и ти ќе се сложеш дека поизрамнето и понеизвесно би било финале: Барса - Манчестер јунајтед. Добро знаеш дека сум фан на Интер, и рака на срце Интер беше во директе дуел со Манчестер Јунајтед каде се покажа дека во моментов Манчестер е многу по комплетна екипа од Интер и поуиграна, едноставно подобра.
Но како неутрален сакам двобој помеѓу двете најдобри екипи во финалето: Ман УТД - Барса.
Затоа што Челзи имаше шанси во првенството на Англија да се покаже како поуспешен од Ман Утд, но последниве три години, Манчестер е неприкосновен во Премиер лигата.
Во Финалето би навивал за Барса ( Меси+Анри+Чави+Ето )

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ги сакам и Челзи и Барса, ама Барса вечерва има предност за мене. Се надевам исто и на теренот. Очекувам дека Челзи малку ќе се отворат вечерва со шо ќе имаме шанси да ја играме нашата игра. Малку простор и мислам дека ќе победиме.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
so sreka vecerva...se nadevam se gledame vo finale

I

IBIZA SOUND

Гостин
spored EUROSPORT vecerva vo napadot ke igra ubistvenata trojka a vo sredina ke igra isto taka ubistvenoto trio a vo odbrana ke bidat pike i abidal i levo desno alves i silvinjo
spored mene abidal ke igra zaedno so pike samo zaradi visocinata i da intervenira od visoki topki posto kaseras e ponizok i poneiskusen,a site znaeme deka celzi vecerva ke odi na visoki topki i na kontri

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.609
Уфф, се надевам дека вечер ќе ги отворите како пауни.
Со среќа, и се гледаме во финале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom