Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
И да нападнат и да се бранат секако вечерва примаат гол.

P

pepito*

Гостин
ајде очекувам победа вечерва ама тежок натпревар ќе биде:tv:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Што ќе има гол вечерва ќе има... тоа сум сигурен. А инаку мислам дека Пеп ќе оди со Касерес и Пике во одбраната, Чави, Кеита и Туре во средината и Иниеста, Ето и Меси напред. И мислам дека Меси нема да игра десно како секогаш туку ќе се прават ротации како на натпреварот против Мадрид.

Инаку денес му е роденден на Дани Алвес. Полни 26 години. Нека му е среќен роденденот и нека не почасти вечерва со добра партија.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Што ќе има гол вечерва ќе има... тоа сум сигурен. А инаку мислам дека Пеп ќе оди со Касерес и Пике во одбраната, Чави, Кеита и Туре во средината и Иниеста, Ето и Меси напред. И мислам дека Меси нема да игра десно како секогаш туку ќе се прават ротации како на натпреварот против Мадрид.

Инаку денес му е роденден на Дани Алвес. Полни 26 години. Нека му е среќен роденденот и нека не почасти вечерва со добра партија.
Па и со некој гол нема да е лошо:):)ај нека му е среќен за многу години.

krkic

Boixos Nois
Член од
7 декември 2008
Мислења
237
Поени од реакции
5
Za vecerva sum uveren deka barca ke odi vo rim ocekuvame tezok natprevar nekoj slicen na toj od nou kamp,imame dosta problemi vo odbranata no zatoa napadot e najdobra odbrana..VERUVAME SITE VO BARCA I TAKA KE BIDE I VECERVA.ODIME VO RIM KATALONCI...SO SREKA NEKA NI E...POZZZ

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Нека му среќен роденденот на Дани Алвес, се надевам вечер ќе не почасти со некое голче:):)

Еве и негова изјава во пресрет на денечниот нетпревар:

Високата победа против Реал Мадрид влијаеше одлично на нашиот морал во пресрет на натпреварот во Лондон, сепак знаеме дека тоа ќе биде поинаков натпревар, повеќе тактички" - изјави Алвез за setanta.com.
"Еден гостински гол би бил решавачки, доколку дојдеме во водство, никој неможе да не спречи да стигнеме до финалето".
"Сините играа дефанзивен фудбал на Ноу Камп, но мислам дека ќе играат поинаку вечерва, а тоа ќе ни даде одлична шанса".
"Според мене, нема сомневање, ќе постигнеме гол во Лондон. Во овој момент се наоѓаме во одлична голгетерска форма и сакаме тоа да продолжи така".
"Не сме загрижени за атмосферата на Стемфорд Бриџ".
"Сум играл во Јужна Америка и на европски стадиони на кој е по ризично за фудбалерите".
Десниот бек исто така вели дека ќе се обиде да не падне на провокациите од агресивниот Дидие Дрогба и да не добие жолт картон.
"Морам да кажам дека првиот натпревар го завршив иритиран од односот на Дрогба".
"Тој е добар напаѓач, но и многу груб. Го покажа тоа во Барселона, вечерва ќе треба да бидам внимателен и да не изреагирам на неговите провокации".
"Отсуството на нашите дефанзивци Маркез и Пујол ќе не направи повнимателни, веќе сме докажале дека можеме да се справиме со отсуство на клучни фудбалери и да победиме" - заврши Алвез.

П.С Има интервју со Лео Меси на Еуроспорт.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ајде одиме денеска на победа. Неккао оптимистички сум расположен и скоро сум сигурен дека ние ќе играме против Манчестер во Рим. Само Касерес да си ја заврши добро работата, за другото е лесно. А само едно прашање. Анри ќе игра или нема да игра?

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Како што гледам сите фанови на Јунајтед го сакаат Челзи за противник( со исклучоци). Незнам дали се плашат од вистински противник или незнам што е работа. Како и да е ние да си ја завршиме работата вечерва и се ке биде ОК.:smir:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Клучната улога како и на сите натпревари до сеа ќе има средината. Доколку ја играме нашата игра со голем посед на топка, со многу пасови убеден сум дека ќе постигнеме гол и ќе се пласираме понатаму.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
ma kakov chelsea :D barsa kje tepa vecerva :D samo da ja povtori igrata so real madrid kje gi posramoti ko na real i nema da i im tekne fudbal a zaigraat uste ednas :D

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Како што гледам сите фанови на Јунајтед го сакаат Челзи за противник( со исклучоци). Незнам дали се плашат од вистински противник или незнам што е работа. Како и да е ние да си ја завршиме работата вечерва и се ке биде ОК.:smir:
Па тоа е се плашат да се соочат со најдобрите.

I

IBIZA SOUND

Гостин
znaeme site deka barsa na nou kamp recisi i go sovlada celzi da ne bese sudijata majmun pa sega na ovoj natprevar belki ke nemame problemi so sudijata
i veruvam deka pep znae deka hiding ke ja gleda sansata za gol samo protiv kontra inaku tesko deka celzi moze inaku da dade gol,pa zatoa malku postabilen da bide sredniot red i da pomaga na odbranata pozadi

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Kај сте бе лузери.Какви такви денеска мора да давате голови инаку ќе ви е.м

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom