Остави ти тој...OMg , Арша го заболе си зимал кеш буљашот......
Таман РВП и Вилшир ете ти ги 200Венгер или полудел или тотално се откажал од оваа сезона.
Аршавин, каков и да е, ни е потребен, да не заборавиме дека е еден од најкреативните, ако не и најкреативен играч во тимот, лани мислам дека имаше најмногу асистенции во тимот и покрај Сеск и Насри.
Не го разбирам потегов, планира Росицки да биде евентуална замена на крилните позиции? И да е така, имаме еден резервен играч за средхиот ред помалку, а ни Росицки самиот не се сеќава кога последен пат редовно играл крило.
И за погорните шпекулации, Венгер ќе потроши 100 милиона за фудбалери ако и само ако продаде играчи во висина од 200 милиони.
Па и ти не биди буљаш, убаво памтам коа кажа дека Венгер можеби треба да си замине, дека нема веќе што да даде на тимот. Или па изглеа некое видео од Арсенал и се потсети на времето што се сме освоиле, па сеа го носиш на аватар и оздоле пишува In Arsene we trust.Ај сеа, сите до еден тука, го нејќевте во тимот и сега сите плачите по него !? Бидете мажи бе, не бидете пички. Јас го оправдувам потегот. Со се него, нека заминат и Росицки и Волкот. Ајт таму. Буљаши едни. Еден ден едно, друг ден друго мислат.
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 04:43 ---
Никој не можи да ме убеди, дека Венгер не е чоекот за успеси. http://www.youtube.com/watch?v=5oikVr1KYQM И тоа, како е. Знајте шо ми се случваше кога го напрајвме ова ? Не памтам некој да му се има вратено на Барса, во 5 минути и да победи, на крајот. Венгер можи да не направи повторно шампиони, убеден сум...
Keep the faith
Веројатноста дека не ја сфати иронијата во тој статус, е истата како и на оние 2-3ца, кои ме прашаа тоа.Па и ти не биди буљаш, убаво памтам коа кажа дека Венгер можеби треба да си замине, дека нема веќе што да даде на тимот. Или па изглеа некое видео од Арсенал и се потсети на времето што се сме освоиле, па сеа го носиш на аватар и оздоле пишува In Arsene we trust.
бич плиз.
У секој случај, го умееш сарказамот.Веројатноста дека не ја сфати иронијата во тој статус, е истата како и на оние 2-3ца, кои ме прашаа тоа.
хахахахахахаВеројатноста дека не ја сфати иронијата во тој статус, е истата како и на оние 2-3ца, кои ме прашаа тоа.
хахахахахахаВеројатноста дека не ја сфати иронијата во тој статус, е истата како и на оние 2-3ца, кои ме прашаа тоа.
Е така е, тоа ти е дефиниција за иронија. Тој пост, дефинитивно, ве натера да мислите дека сум против Венгер. А, уствари, јас Венгер го клавам пред сите. Попрво нека си замини цел тим, ама Венгер, никако. Тоа ти е суштината на иронијата.хахахахахаха
вади се на Иронија, ама факт е дека тогаш беше мртов сериозен
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 00:58 ---
хахахахахаха
вади се на Иронија, ама факт е дека тогаш беше мртов сериозен