Канаваро не е во Пензија?
И кој Денилсон? Нашиот е во Бразил, знам само уше еден тој беше легенда на Бразил до пред некои 10/15 години не сега ...
Ај ако сака некој нека ме воведе во сторијава.
Сега и јас го најдов твитот од Пирес, кај мене. Веројатно се мисли на Канаваро (Фабио, со оглед дека преге Паоло играше за Наполи). Денилсон, тој ќе да е, легендата на Бразил, ама сигурно има едно 45 години. Жалмиња го паметам од Депортиво, со убиствената левица.
Е сега, не најдов податок, ама, мислам дека овај тим не е професионален. И затоа кариерите на овие наведените се водат за завршени, во моментите кога тоа тие го објавиле. Паметам мислам дека и Батистута тука играше, а и Ефенберг. Е сега, мислам дека не е професинален, и затоа нигде не е наведено дека овие се вратиле во фудбалот. А, тој Џакарта, т.е кај шо ќе играт, овие, има мноооооооооооооооооооооооооогу пари. Само помножете x 10 со Манчестер Сити. Доста е !
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 02:15 ---
И во ерата, на интернетот, неможам да најдам никаков податок, а барам едно 30ина минути. Не е можно ова. Чеј да барам дали е дозволен интернет во државата, па после тимот да го барам. Ама, тие се играчите, не вервам да има друг Канаваро и Жалмиња. Ај Денилсон, секој трет Бразилец е.