Фан Клуб: Арсенал

D

D_NazGUL

Гостин
И повторно дрвосечата Бендтнер!
Отиде по ѓаволите човеков или отсекогаш и бил отиден само А.В. успешно го криеше.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Check out this amazing banner created by Aleksandar Zdravevski that'll be displayed in the Emirates Stadium this weekend. It's fantastic see proud Gooners all the way from Macedonia showing their love.
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 17:04 ---
Еј копиљиве грчки одма мрчат за името, СЕ ДА ИМ ЕБАМ!!!
Нека јадат,џабе им е :)) банерот ќе го има на Емирати важно.
Иначе Дин ќе го суди дербито,матер му ебам.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
За резервите моментално игра подобар тим од првиот што го имаме, и покрај повредата на не лошиот во само 29те минути Шамак, веќе водиме 3-0
1. Парк
2. Арша
3. Афобе
Воедно Афобе промаши пенал во меѓувреме.
И само 1 удар кон голот имаат Норич , каде Мигел од гол линијата ја извади топката.
Стрим нема, па ќе видиме сите што како било по завршувањето на мечот.
Јас би сакал до 5ка да одиме, и Озјакуп да постигне погодок.

ЕДИТ:
Финиш.
5-0 . Такаа!
Дополнување На стрелците :
4. Аршавин ( втор на еден меч, па па фаќа форма, имаше и добри пасеви нафрлувања и шанси на мечов.)
5. Бенајун ( Конечно по 10 асистенции и пасеви одлични и се што можеше, постигна погодок по асистенција на мојот омилен младинец Озјакуп )

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Според некои ФБ страници денеска бил Цеск на посета во Лондон.
Како и да е, и да е точно и да не е... Росицки останал со него близок како што гледам.
Да се одвоиме малку од терените , се надевам се подалеку се по среќни муабети има да се водат ;)
Скратил коса/брада капитенов. :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Канаваро не е во Пензија?
И кој Денилсон? Нашиот е во Бразил, знам само уше еден тој беше легенда на Бразил до пред некои 10/15 години не сега ...
Ај ако сака некој нека ме воведе во сторијава.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Канаваро не е во Пензија?
И кој Денилсон? Нашиот е во Бразил, знам само уше еден тој беше легенда на Бразил до пред некои 10/15 години не сега ...
Ај ако сака некој нека ме воведе во сторијава.
Сега и јас го најдов твитот од Пирес, кај мене. Веројатно се мисли на Канаваро (Фабио, со оглед дека преге Паоло играше за Наполи). Денилсон, тој ќе да е, легендата на Бразил, ама сигурно има едно 45 години. Жалмиња го паметам од Депортиво, со убиствената левица.

Е сега, не најдов податок, ама, мислам дека овај тим не е професионален. И затоа кариерите на овие наведените се водат за завршени, во моментите кога тоа тие го објавиле. Паметам мислам дека и Батистута тука играше, а и Ефенберг. Е сега, мислам дека не е професинален, и затоа нигде не е наведено дека овие се вратиле во фудбалот. А, тој Џакарта, т.е кај шо ќе играт, овие, има мноооооооооооооооооооооооооогу пари. Само помножете x 10 со Манчестер Сити. Доста е !
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 02:15 ---
И во ерата, на интернетот, неможам да најдам никаков податок, а барам едно 30ина минути. Не е можно ова. Чеј да барам дали е дозволен интернет во државата, па после тимот да го барам. Ама, тие се играчите, не вервам да има друг Канаваро и Жалмиња. Ај Денилсон, секој трет Бразилец е. :D

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.783
Поени од реакции
21.496

Kajgana Shop

На врв Bottom