Фан Клуб: Арсенал

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Еве ја изворната вест од Билд.

Незнам колку е Билд по шпекулациите но би било супер да се реализира трансферот со Геце.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
А Денилсон шо милсите коку зема?Не само он,туку уште 60% од играчите во екипата кои според мене се безкорсини земаат огромни плати за џабе.Тоа е тоа имаме глупа политика кога се во прашање платите.Можеме да даваме за вакви просечни играчи 3 пати повеке од потребното, а за играч како Ван Перси да се ценкаме за 160к...
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 21:00 ---
Изгледа за дуелот против чафките ке се врати Кош и нема да се нервираме со Џуру

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561

http://www1.skysports.com/football/news/11670/7544942/Arshavin-rejoins-Zenit-on-loan

Еве и дека е комплетиран.

Глупо е што не го продадоа, имаме еден куп на позајмица а сите се враќаат на лето... тешко да ги дадеме пак сите :(

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Значи овој Венгер одлепил ептен. Јасно е дека Аршавин секако ќе заминеше на лето, но зошто го даде на позајмица сега, кога трансфер периодот заврши, не можеме да се засислиме никако, само го ослабнува тимот. Аршавин не беше ич у форма ама сега една повреда не дели да го гледаме Росицки или Шамак како играат крило, ај Мијаичи да беше уште кај нас ќе го сфатев потегов ама вака!?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Венгер или полудел или тотално се откажал од оваа сезона.
Аршавин, каков и да е, ни е потребен, да не заборавиме дека е еден од најкреативните, ако не и најкреативен играч во тимот, лани мислам дека имаше најмногу асистенции во тимот и покрај Сеск и Насри.
Не го разбирам потегов, планира Росицки да биде евентуална замена на крилните позиции? И да е така, имаме еден резервен играч за средхиот ред помалку, а ни Росицки самиот не се сеќава кога последен пат редовно играл крило.
И за погорните шпекулации, Венгер ќе потроши 100 милиона за фудбалери ако и само ако продаде играчи во висина од 200 милиони.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Венгер или полудел или тотално се откажал од оваа сезона.
Аршавин, каков и да е, ни е потребен, да не заборавиме дека е еден од најкреативните, ако не и најкреативен играч во тимот, лани мислам дека имаше најмногу асистенции во тимот и покрај Сеск и Насри.
Не го разбирам потегов, планира Росицки да биде евентуална замена на крилните позиции? И да е така, имаме еден резервен играч за средхиот ред помалку, а ни Росицки самиот не се сеќава кога последен пат редовно играл крило.
И за погорните шпекулации, Венгер ќе потроши 100 милиона за фудбалери ако и само ако продаде играчи во висина од 200 милиони.
Таман РВП и Вилшир ете ти ги 200 :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ај сеа, сите до еден тука, го нејќевте во тимот и сега сите плачите по него !? Бидете мажи бе, не бидете пички. Јас го оправдувам потегот. Со се него, нека заминат и Росицки и Волкот. Ајт таму. Буљаши едни. Еден ден едно, друг ден друго мислат.
--- надополнето: Feb 25, 2012 3:43 AM ---
Никој не можи да ме убеди, дека Венгер не е чоекот за успеси. http://www.youtube.com/watch?v=5oikVr1KYQM И тоа, како е. Знајте шо ми се случваше кога го напрајвме ова ? Не памтам некој да му се има вратено на Барса, во 5 минути и да победи, на крајот. Венгер можи да не направи повторно шампиони, убеден сум...

Keep the faith

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Со заминувањето на Аршавин јасно е дека Чембрлејн ќе добива поголема минутажа. Во јануар не го даде затоа шо Жервињо беше на африканскиот куп. Мораше да замине ако сакаме да добие поголема минутажа Чембрлејн.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ај сеа, сите до еден тука, го нејќевте во тимот и сега сите плачите по него !? Бидете мажи бе, не бидете пички. Јас го оправдувам потегот. Со се него, нека заминат и Росицки и Волкот. Ајт таму. Буљаши едни. Еден ден едно, друг ден друго мислат.
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 04:43 ---
Никој не можи да ме убеди, дека Венгер не е чоекот за успеси. http://www.youtube.com/watch?v=5oikVr1KYQM И тоа, како е. Знајте шо ми се случваше кога го напрајвме ова ? Не памтам некој да му се има вратено на Барса, во 5 минути и да победи, на крајот. Венгер можи да не направи повторно шампиони, убеден сум...

Keep the faith
Па и ти не биди буљаш, убаво памтам коа кажа дека Венгер можеби треба да си замине, дека нема веќе што да даде на тимот. Или па изглеа некое видео од Арсенал и се потсети на времето што се сме освоиле, па сеа го носиш на аватар и оздоле пишува In Arsene we trust.

бич плиз.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Па и ти не биди буљаш, убаво памтам коа кажа дека Венгер можеби треба да си замине, дека нема веќе што да даде на тимот. Или па изглеа некое видео од Арсенал и се потсети на времето што се сме освоиле, па сеа го носиш на аватар и оздоле пишува In Arsene we trust.

бич плиз.
Веројатноста дека не ја сфати иронијата во тој статус, е истата како и на оние 2-3ца, кои ме прашаа тоа.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Веројатноста дека не ја сфати иронијата во тој статус, е истата како и на оние 2-3ца, кои ме прашаа тоа.
У секој случај, го умееш сарказамот.

Среќен пат на Аршавин,нека гази таму,па да извлечеме едно 10-15 милиони на лето..:)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
хахахахахаха
вади се на Иронија, ама факт е дека тогаш беше мртов сериозен
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 00:58 ---
хахахахахаха

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
хахахахахаха
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 00:58 ---

хахахахахаха
Е така е, тоа ти е дефиниција за иронија. Тој пост, дефинитивно, ве натера да мислите дека сум против Венгер. А, уствари, јас Венгер го клавам пред сите. Попрво нека си замини цел тим, ама Венгер, никако. Тоа ти е суштината на иронијата.

Да разјасниме, не го оправдувам, секогаш, но го почитувам тоа што го прави.

Kajgana Shop

На врв Bottom