Фан Клуб: Арсенал

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
А имаше пенал ?
Дечко ќе ти влезам преко компјутер!Ти се молам иди по очила,одма! ;)
I dont get it?

Пенал немаше и никој неможе да ме убеди у спротивното, Шчезњи не го допре Бејл

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Борбеност,желба,мотивираност..давааат се од себе момците,затоа и се вратија во игра.И да го заебе судијата крајниот резултат,јас ке им се поклонам на момците ако изиграт вака до крај.
COYG!!!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
I dont get it?

Пенал немаше и никој неможе да ме убеди у спротивното, Шчезњи не го допре Бејл
Помислив рече дека имаше пенал.Се извинувам тогаш..Само многу сум напизден што тие даваат голови на среќа и пенали што немаат врска,а ние мораме да даваме секогаш топ голови,од акции или од индивидуалци....Штета шо немама среќа и шо не се бар мало на наша страна судиите.

Само едно имам да кажам-ВОЛКОТ :tapp:

Чемберлејн и Жервињо ин,Бенајун и Вко аут!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Немаше пенал, ни Гибс ни Шчезни не го допреа Бејл.
Но, не можам да го критикувам судијата затоа што Бејл беше во полн трк и само во slow-motion снимката може да се забележи дека нема пенал.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
The Flying Duchman!!! lelelelellelele deliriuuuuuummm na emirati.... mora da gi zgazime ebanite petlinja sve im ebam!!! ajdeeee gunnnersssssss

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Но, не можам да го критикувам судијата затоа што Бејл беше во полн трк и само во slow-motion снимката може да се забележи дека нема пенал.
Помошникот можеше да примети ;)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ако Дин неможеше да видi,што правеше помошникот кој има идеална позиција да види дали има контакт или не? ;) A овој уште од центарот виде убеден дека е пенал,чека шанса да не оштети,мамето негово.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Помислив рече дека имаше пенал.Се извинувам тогаш..Само многу сум напизден што тие даваат голови на среќа и пенали што немаат врска,а ние мораме да даваме секогаш топ голови,од акции или од индивидуалци....Штета шо немама среќа и шо не се бар мало на наша страна судиите.

Само едно имам да кажам-ВОЛКОТ :tapp:

Чемберлејн и Жервињо ин,Бенајун и Вко аут!
Имаше добри пасови ,дури на моменти и непотребни ,како на пример кога им скрати топка и у контра се испичи и му ја даде на РвП......Факт е дека Бејл>Волкот, али се труди а може и да изненади на крај со голче....;)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Се надевам дека Венгер разделил неколку шамари на одбранбените играчи, како изгубени германци се. :tapp:
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 15:39 ---
Се надевам дека Венгер разделил неколку шамари на одбранбените играчи, како изгубени германци се. :tapp:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Коментаторот...
"Here's one against two, but really gifted one....and Walcott going on, if he could find him"
Ајде царе ! РвП ! :vozbud:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Беше 0-2 кога излегов на празничен ручек, а гледам сега 5-2, одма да ми објасни некој како е можно?

Тоа е тимот кој сите го сакаме, и да пеналот за кокошките не беше пенал.

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
ajde samo neka prodolzi atmosferava, pobedava nad sparsi kako super motivacija ke im dojde na nasive :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Лелеееее оргазми ејјјјјјјјјјјј.......Цел тим топ, вака да игравме на секој натпревар ќе беше друг муабет сезонава....МОТМ за мене Росицки, кооооооооооооооооооонечно даде гол, после толку долг пост, нека му се множат....Натпреваров беше мелем за душа, ауууууу.........Славете ганери, им го кажавме муабетот кој е шеф у север.....Некст стоп Ливерпул хир ви ком........

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
There is only one team in london

Браво за Венгер, не бев задоволен од почетниот состав, посебно што Жервињо и Чембрлејн беа на клупа ама професорот знаеше што прави.
Росицки, најдобра утакмица во дрсот на Арсенал!

Kajgana Shop

На врв Bottom