Точно имавме и ние среќа и вие само вие малку повеќе фудбалска среќа.Браво.. Машки изигравте.. А на Милан му се деси то од што се плашев.
Но сепак мора да се признае дека имавме сраќа и ние и вие.. Абијати на среќа ја одбрана таа од Перси(а решавачка ќе беше), а па вториот гол беше подарок од Силва. Поздрав!
Се чудам како тоа одредени членови од тука им честитаат четвртфинале
@Топче Ми се смееше пред 3 недели за постовДа не се надеваш дека 5-0 ќе ги победиме? Топче, 16 февруари 2012
Не мора да го продаваат, ама да се согласи да седи на клупа, и да зема плата соодветна на тоа.Тио Волкот бе животот ми го скуси од нервози,абе откажи се и не играј,колку само сакам да го продадат...лузер
Пишав пред мечот дека најголем проблем ни се повредените играчи од средниот ред и дека тие што се прва постава ќе мора да трчаат ко стоки 90+ минути.Не ми е јасно зошто ви паднаа у второ..јас очекував 6-0... и да не запишат у историјата... го заслужија тоа нашите.
И самиот Венгер вчера изјави дека заради тоа што се брка резултатот ставил повеќе напаѓачи, на сметка на среден ред, Чембрлејн имал настинка претходниот ден па изгледа не можел да истрча до крај и немаше кој да повлече игра. Го стави и Шамак надевајќи се на корнер или слободен удар, ама не бидна ни тоа.Не ми е јасно зошто ви паднаа у второ..јас очекував 6-0... и да не запишат у историјата... го заслужија тоа нашите.
РвП ќе добие по голема плата, а Подолски може да ја добие неговата сегашна... приближно 90 000.Хммм интересно ако е точно искача дека би земал по 135к неделно.
Само за споредба моментално најплатен е РВП со 90к така да чисто сумљам дека сумата е точна, знаејќи го Арсенал и Венгер нема шанси да зема Подолски толку доколку дојде