Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Само се потсетваме, и пробвам да најдам заеднички допирни точки со оваа генерација. Не најдов многу. Фурни леб, фурни, фурни...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Само се потсетваме, и пробвам да најдам заеднички допирни точки со оваа генерација. Не најдов многу. Фурни леб, фурни, фурни...
Па не пробувај. Јас не пробувам. Треба да се водат дискусии поврзани со моменталната состојба на тимот и се' поврзано околу него, а не на секоја страна од темава да се спомнува периодот од пред 10 години. На пример мене многу повеќе мерак ми прави кога гледам дека Сонг е боље во некој напаѓачки сегмент од Силва и од "најдобриот везњак" во Премиер, Модриќ, отколку тоа што Пирес по втор пат тренира со нас. Овие новинариве одма почнаа шпекулации како да не знаат дека до сега сме им дале можност да тренираат со нас на Бекам, Пирес, Кембел, Анри, Алиадир. Не знам како не почнаа тогаш со шпекулации дека Алиадир ќе се враќал па да им се изнасмеевме сите. :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Па не пробувај. Јас не пробувам. Треба да се водат дискусии поврзани со моменталната состојба на тимот и се' поврзано околу него, а не на секоја страна од темава да се спомнува периодот од пред 10 години. На пример мене многу повеќе мерак ми прави кога гледам дека Сонг е боље во некој напаѓачки сегмент од Силва и од "најдобриот везњак" во Премиер, Модриќ, отколку тоа што Пирес по втор пат тренира со нас. Овие новинариве одма почнаа шпекулации како да не знаат дека до сега сме им дале можност да тренираат со нас на Бекам, Пирес, Кембел, Анри, Алиадир. Не знам како не почнаа тогаш со шпекулации дека Алиадир ќе се враќал па да им се изнасмеевме сите. :D
Не, не пробвам во смисол да најдам заеднички точки меѓу играчите, туку пробвам да најдам заеднички точки мегу тогашната игра и сегашната, и тогашниот менталитет, и сегашниот менталитет. Како да фали нешто, шо појма неам шо е.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
И насловот е страшен...пишува сака да си замине а шпекулацијата е само за на позајмица...
Ама како иначе ќе лажат народ да чита :D

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
^^ коментар од youtube: he could'v easily looked at you and laughed because he have a better life :S

Неможе поточно да е. Сега и онака грее клупа, а го гледа Анри во живо кој риспект го добива.. мислам дека е доволно казнет.

Kajgana Shop

На врв Bottom