Фан Клуб: Арсенал

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Не знам што сте запнале толку против Арша... да, грешеше, но сепак највеќе се трудеше и 90 минути непреќинато трчеше. Give him some credit.
Ремзи поише ја заеба. Он си е барем константен... со киксови.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Се согласувам со тебе, но малку го утна примерот. Галас беше победник. Зошто беше капитен ќе видиш од ова:
http://www.youtube.com/watch?v=CFsMHMWW7To

За другите случаи, Анри беше капитен за да не си отиде, Фабрегас беше капитен за да не си отиде.
Не ги оспорувам квалитетите на Галас за капитен,туку заради заслугите и времето што го помина Туре во Арсенал,можеби тој требаше да биде капитен..:))

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не ги оспорувам квалитетите на Галас за капитен,туку заради заслугите и времето што го помина Туре во Арсенал,можеби тој требаше да биде капитен..:))
Јасно е тоа, ама баш поради тоа Фабрегас и Анри беа капитени, а сите знаеме дека не беа баш најсјајни капитени..

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.378
Поени од реакции
12.807
ARSENAL
: Young striker
Luke Freeman
has signed for Stevenage on a permanent deal for an undisclosed fee. He never quite made the grade after signing from Gillingham.

Arsenal's Jon Toral and Hector Bellerin
the only foreign-based players to be named in Spain's latest Under-17 squad.

--- надополнето: 10 јануари 2012 во 16:04 ---
hahahaha:pos:
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 16:08 ---
@piresrobert7: On my way to colney for training!:pos:

piresrobert7 robert pires
And of course i am training just to maintain my fitness level! But thanks I appreciate you all want me back at Arsenal!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Пирес, на 40 години, да се врати ќе изигра поубо од Аршавин, па и од Шамак.
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 00:39 ---
Венгер верува дека Вермален е првиот кој ќе се врати во тимот, после мечот со Свонси.

Барем за со Јунајтед, да имаме каква-таква поарна одбрана. После Јунајтед, веќе февруари, очекувам да се врати Сања. Ахх, колку фали Сања, и тоа како се осети овие неколку меча. Особено на Кревен Котиџ.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Според Мирорс сме имале понуда за позајмица на Цисоко од Лион, ама ни била одбиена.

Иначе добра статија за "отпадокот" Артета и "дрвото" Сонг, која мора да се прочита:

http://footballspeak.com/post/2012/01/07/Mikel-Arteta-panic-buy-of-the-century.aspx

Реченицава боде во очи за "каменот" Сонг:

So far this season, Song has attempted 33 through balls, 12 of which successful at an average of 0.8 per game- the highest of any player in the Premier league (slightly ahead of Silva 0.7, Modric 0.6).

Морам да ја болдирам за никој да не ја пропушти. :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Не знам за него, го неам гледано. Ама ко ќе го видам Анри, во тимот, не ми оди некако без Пирес. Можеби најдобар тандем во историјата на ПЛ.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Не знам за него, го неам гледано. Ама ко ќе го видам Анри, во тимот, не ми оди некако без Пирес. Можеби најдобар тандем во историјата на ПЛ.
Бергкамп-Анри-Пирес-Љунгерг-Виера!
Поврзи ги заедно и добиваш титули!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ајде, пак почнавте со муабети за историјата, поточно поблиската историја? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom