Фан Клуб: Арсенал

Член од
9 февруари 2010
Мислења
25
Поени од реакции
2
Што е ова, гледам нешто многу играчи поврзани со доаѓање на емирати :vozbud:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
кои се тие многу?ништо посебно нема :confused:
Хихиииии сега ќе видиш:
Оманецов, Ричардсон од Сандерленд, Тејлор од Свонси, Хоилет и Дан од Блекбурн, Геце, Хазард, Фарфан, Подолски, Велинтон од Спартак Москва, Лонг од Вба, Суарез од Андерлехт, тој Босанецот од Истанбул ББ, Калу, Бриџ, плус сигурно имам некој заборавено и тоа се' од први јануари па навака. Јас па мислев ќе биде тивко во јануари..

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Хихиииии сега ќе видиш:
Оманецов, Ричардсон од Сандерленд, Тејлор од Свонси, Хоилет и Дан од Блекбурн, Геце, Хазард, Фарфан, Подолски, Велинтон од Спартак Москва, Лонг од Вба, Суарез од Андерлехт, тој Босанецот од Истанбул ББ, Калу, Бриџ, плус сигурно имам некој заборавено и тоа се' од први јануари па навака. Јас па мислев ќе биде тивко во јануари..
http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-we-are-not-after-salomon-kalou
Доволно од нив исфрла тука...од оние нај јаките трансфер “буки“

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-we-are-not-after-salomon-kalou
Доволно од нив исфрла тука...од оние нај јаките трансфер “буки“
Зарем верувате во се што ќе каже Венгер?? Јас одамна престанав да ги земам за сериозно неговите изјави без разлика дали се повреди, трансфери или нешто сосема трето. И летово неколку пати кажа дека не сме заинтересирани за Артета и тоа убаво, отсечно, како сега се сеќавам. Кажа и дека лев бек нема да земеме па ете го Сантош во екипа. Сега така вика и за Суарез, па ќе го видите во лето во наш дрес. :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Зарем верувате во се што ќе каже Венгер?? Јас одамна престанав да ги земам за сериозно неговите изјави без разлика дали се повреди, трансфери или нешто сосема трето. И летово неколку пати кажа дека не сме заинтересирани за Артета и тоа убаво, отсечно, како сега се сеќавам. Кажа и дека лев бек нема да земеме па ете го Сантош во екипа. Сега така вика и за Суарез, па ќе го видите во лето во наш дрес. :D
За лето можеби, но за сега се зборува...
Ние за на лето ќе имаме и квалитетни играчи кои се враќаат од позајмници... но и ќе се продава како и секогаш, ќе се купува... и тн!
За сега зборуваме и сега за сега Калу и незз кој таму Чао. :]
Се надевам Сисоко или Таиво ќе бидат на позајмница земени :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
За лето можеби, но за сега се зборува...
Ние за на лето ќе имаме и квалитетни играчи кои се враќаат од позајмници... но и ќе се продава како и секогаш, ќе се купува... и тн!
За сега зборуваме и сега за сега Калу и незз кој таму Чао. :]
Се надевам Сисоко или Таиво ќе бидат на позајмница земени :)
Па добро, за сега и јас мислам дека нема да земеме ниту еден. Калу плус е во Африка моментално. Лев бек можеби Бриџ ако се договорат за платата, ама набргу се враќаат бековите, па нема да ме зачуди ако не земеме ни на позајмица.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Мислам дека на Анри нај ке му одговара да игра позади Ван Перси.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ај да видиме дали ќе го искористиме киксот на некои од конкурентите за Топ4. Иако од искуство секогаш кога имаме шанса да намалиме разлика, правиме глупости.

Не сум баш оптимист за утре, со оглед на ослабениот состав (повреди во одбраната, без Жервињо) и гостинскиот терен, ама се надевам на три бода.

Ако Мертесакер не оздрави за утре одбраната ќе биде доста жалосна- Џуро-Косиелни-Скилачи-Мигел.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Улаф е Фримпонг,кога го заменија цела публика на тотенхем:Уууууууууууууу,вој фака им ракоплеска, бакнежи им дели :pos:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Фримпонг е скроз забеган со твитојте. Утре, тежок меч. Свонси игра добро дома, прима слабо голови, но мислам дека утре Арсенал ќе се испука, и то салам. Анри, го врати духот во соблекувалните, и мислам дека баш тоа ќе преовладува кон нова победа над Свонси.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Утре идеме на победа, ќе бидат посебно мотивирани дека кокошките изгубија поенчичи, па да не иде за џабе трудот на Фримпонг наш.....За Анри се исполни веќе тоа што очекував од него, ја дигна атмосферата во соблекувална.....Можам да замислам што ќе се дешава ако брцне и на вториот натпревар голче....Идеме на победа ганери :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom