Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Само уште еден срдечен поздрав до сите топџии што беа позитивни при заминувањето на Насри.
Да ве потсетам, Насри не не шитна! Ние Него Го!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Само уште еден срдечен поздрав до сите топџии што беа позитивни при заминувањето на Насри.
Да ве потсетам, Насри не не шитна! Ние Него Го!
Кој е бил позитивен ? Никој не ги оспоруваше квалитетите на Насри,работата е што не е константен.Ако го промени тоа,тогаш ќе биде светска класа.
И Насри не шитна,а не ние него.Инаку 50 посто од кривицата ја ставам на управата бидејќи порано не му понудија нов договор.
Осеќам ќе има уште едно интересно лето,РвП,Тео...имаат уште 2 години од договорите..така да...Тео сака да игра напаѓач и постојано тоа го коментира,а Венгер никако да му даде шанса.РвП дечкото сам игра,сигурно до крај ќе чека да потпише нов договор,бидејќи ако не се донесат класа играчи,не верувам оти ќе потпише нов договор.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Кој е бил позитивен ? Никој не ги оспоруваше квалитетите на Насри,работата е што не е константен.Ако го промени тоа,тогаш ќе биде светска класа.
И Насри не шитна,а не ние него.Инаку 50 посто од кривицата ја ставам на управата бидејќи порано не му понудија нов договор.
Осеќам ќе има уште едно интересно лето,РвП,Тео...имаат уште 2 години од договорите..така да...Тео сака да игра напаѓач и постојано тоа го коментира,а Венгер никако да му даде шанса.РвП дечкото сам игра,сигурно до крај ќе чека да потпише нов договор,бидејќи ако не се донесат класа играчи,не верувам оти ќе потпише нов договор.
Имаше дел од форумов кој беа позитивни и денот кога си замина Насри делумно...славеа.
Не не шитнал воопшто, да игра таква класа играч за тие пари... никаде освен во Арсенал го нема, дај да бидеме реални, така да поддршка од мене има човекот што сепак ќе си гледа животот да си го обезбеди многу подобро, многу повеќе да им пружи и на своите дома... кога фудбал се игра неколку години а не е со стаж од 60... така да алал нека му се парите зашто ги игра! А кај нас ем го оспоруваа ем не ги земаше парите... не ќе го прежалам неговиот трансфер лично никогаш, за мене е новиот Зидан сеуште иако не е веќе оној 18/9 годишен Насри од Марсеј што беше...

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
ова е стара вест, тој сам си кажа уште во првото интервју дека за 2 год од сега значи 2013 требал да иде во војска.
а за насри незнам како може некој да го оправдува неговото заминување со приќина дека ќе заработувал повеќе пари. Фудбалерите на Арсенал да не се сиромашни сигурно, видете во каква куќа живее РВП која патем речено ја ставил на продажба со почетна цена од неколку милиони фунти, и после сиромашни биле. Има еден збор за нив а тоа е АЛЧНОСТ

Кој го интересира нека го ѕирне ова, интересна статија е http://football-talk.co.uk/42655/arsenals-2011-crisis-whos-really-to-blame/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ако гледате така, и Анри не шитна, па сите го славите како најголема легенда на клубот !! Искрено, гледам две исти ситуации во двата случаеви.. Насри замина за да освои трофеј со конурентен тим во ПЛ и при тоа добива повисока плата... Анри, замина за да освои ЛШ со конкурентен тим и при тоа доби повисока плата, и беше веднаш зад Меси...

Знам дека ќе речите Анри е легенда и слично, но двете ситуации се потполно слични... Јас, искрено сум задоволен од продажбата на Насри, ниту го мразам, ниту пак го сакам...Го почитувам како фудбалер на противничка екипа

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ако гледате така, и Анри не шитна, па сите го славите како најголема легенда на клубот !! Искрено, гледам две исти ситуации во двата случаеви.. Насри замина за да освои трофеј со конурентен тим во ПЛ и при тоа добива повисока плата... Анри, замина за да освои ЛШ со конкурентен тим и при тоа доби повисока плата, и беше веднаш зад Меси...

Знам дека ќе речите Анри е легенда и слично, но двете ситуации се потполно слични... Јас, искрено сум задоволен од продажбата на Насри, ниту го мразам, ниту пак го сакам...Го почитувам како фудбалер на противничка екипа
До некаде си во право во споредбата помеѓу анри и насри само што анри замина откако освои титули и собори рекорди а насри не освои ништо. Така да тоа е разликата меѓу нив двајца која и не е баш мала. А што замина Анри јбг не е добро од него само се прашувам дали он беше крив или некој друг за тоа.....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Значи прам компарација само мегу ситуациите, без да ги земам трофеите во обзир и слично... И Анри не испадна светец, ако гледате така, али имаше направено премногу за да го мразиме... Убеден сум дека ако немаше толкави успеси исто ке мислевме и за него.... Така да, чил аут малце за Насри :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Првото интервју на Англиски јазик на нашиот Бос. Ај нека му се честити 15 години на наше кормило...па нека дочека уште многу...со подобри услови од управата само!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Значи прам компарација само мегу ситуациите, без да ги земам трофеите во обзир и слично... И Анри не испадна светец, ако гледате така, али имаше направено премногу за да го мразиме... Убеден сум дека ако немаше толкави успеси исто ке мислевме и за него.... Така да, чил аут малце за Насри :)
Па јас нигокаш не сум рекол дека е светац Анри, јас само на Бергкамп му симнувам капа што како странец остана до крај во клубот без да се буни што седеше на клупа и им ја грееше на децата нови и притоа ниту една негативна работа нема кажано за клубот. Анри не го плукавме затоа што сакаше титула во ЛШ нешто што не можеше Арсенал да му обезбеди така да то беше неговиот изговор. Ако стварно тоа му беше доколку освоевме во финалето против Барселона може и ќе останеше до крај. Но тоа е што би било кога би било...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786

запазете ги ,вака ги учат да трчаат во арснеал,после немало повреди да има :mad:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Насри не замина за титули замина за пари кој што сака нека вика но он испадна најголемо алчно копиле во Арсенал при заминување на Цеск тој требаше да биде играчот кој ќе ја потполни таа дупка, но тој си замина за пари и не потпиша нов договор, нз шо толку го спомнујте и ставете клипови од него искрено од мене нека прави што сака нека крше глава ако некој замина да освојува титули тоа е Цеск и замина да игра за пониска плата од таа во Арсенал и не може да ми каже некој мене дека при 80 000 фунти неделно во Арсенал а во Сити 185 000 фунти неделно Насри не заминал за пари :eek: И да со новиот договор секако ќе допреше до 100 000 фунти неделно но ете некој спомна со парите во Сити повеќе ќе пружел на фамилијата :pos: алооо со 100 000 фунти 10 фамилии може да издржава а не неговата да не може :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom