bama
† Револуционер †
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 2.040
- Поени од реакции
- 362
Кој е бил позитивен ? Никој не ги оспоруваше квалитетите на Насри,работата е што не е константен.Ако го промени тоа,тогаш ќе биде светска класа.Само уште еден срдечен поздрав до сите топџии што беа позитивни при заминувањето на Насри.
Да ве потсетам, Насри не не шитна! Ние Него Го!
Имаше дел од форумов кој беа позитивни и денот кога си замина Насри делумно...славеа.Кој е бил позитивен ? Никој не ги оспоруваше квалитетите на Насри,работата е што не е константен.Ако го промени тоа,тогаш ќе биде светска класа.
И Насри не шитна,а не ние него.Инаку 50 посто од кривицата ја ставам на управата бидејќи порано не му понудија нов договор.
Осеќам ќе има уште едно интересно лето,РвП,Тео...имаат уште 2 години од договорите..така да...Тео сака да игра напаѓач и постојано тоа го коментира,а Венгер никако да му даде шанса.РвП дечкото сам игра,сигурно до крај ќе чека да потпише нов договор,бидејќи ако не се донесат класа играчи,не верувам оти ќе потпише нов договор.
Колку има точност во ова, вакво нешто се пишува одма на официјалнава....Се надевам дека не е вистина.....Доживотен затвор за Парк !? http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Fudbal/topdzhijata-go-baraat-nazad-vo-vojska ))
ова е стара вест, тој сам си кажа уште во првото интервју дека за 2 год од сега значи 2013 требал да иде во војска.Доживотен затвор за Парк !? http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Fudbal/topdzhijata-go-baraat-nazad-vo-vojska ))
До некаде си во право во споредбата помеѓу анри и насри само што анри замина откако освои титули и собори рекорди а насри не освои ништо. Така да тоа е разликата меѓу нив двајца која и не е баш мала. А што замина Анри јбг не е добро од него само се прашувам дали он беше крив или некој друг за тоа.....Ако гледате така, и Анри не шитна, па сите го славите како најголема легенда на клубот !! Искрено, гледам две исти ситуации во двата случаеви.. Насри замина за да освои трофеј со конурентен тим во ПЛ и при тоа добива повисока плата... Анри, замина за да освои ЛШ со конкурентен тим и при тоа доби повисока плата, и беше веднаш зад Меси...
Знам дека ќе речите Анри е легенда и слично, но двете ситуации се потполно слични... Јас, искрено сум задоволен од продажбата на Насри, ниту го мразам, ниту пак го сакам...Го почитувам како фудбалер на противничка екипа
Па јас нигокаш не сум рекол дека е светац Анри, јас само на Бергкамп му симнувам капа што како странец остана до крај во клубот без да се буни што седеше на клупа и им ја грееше на децата нови и притоа ниту една негативна работа нема кажано за клубот. Анри не го плукавме затоа што сакаше титула во ЛШ нешто што не можеше Арсенал да му обезбеди така да то беше неговиот изговор. Ако стварно тоа му беше доколку освоевме во финалето против Барселона може и ќе останеше до крај. Но тоа е што би било кога би било...Значи прам компарација само мегу ситуациите, без да ги земам трофеите во обзир и слично... И Анри не испадна светец, ако гледате така, али имаше направено премногу за да го мразиме... Убеден сум дека ако немаше толкави успеси исто ке мислевме и за него.... Така да, чил аут малце за Насри