Фан Клуб: Арсенал

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
HAHHAHA Pa eden period ni toa ne go razbirase koa kritikuvav sea drugo nemozes da razberes !! hAHAH INteresen tip si
Сеуште не разбирам како можете со таков речник и така да зборите за Венгер. Колку и да е крив за ситуацијата не ви личи затоа што како прво ОН што има направено за Арсенал ти и таквите како тебе ни во сон немаат направено нешто за Арсенал. Тој човек без разлика на моменталната ситуација го направи Арсенал светски клуб (знам ќе кажете дека не постои клубот 15 години) така да ако ништо друго треба грам почит за тоа да имате ти и другите кои го вреѓаат.

Јасно ми е да се даде критика каде ги поддржувам таквите али ти имаше коментари што не покажуваат ни грам почит кон некој што направил нешто за клубот. Анри г ославите сите а замина кога му беше најтешко на клубот. Сите заминаа и Венгер можеше да замине славно но не замина кога му беше најтешко на клубот остана да се бори да го задржи на нозе. Сега имаме еден месец криза и сите плукате кон него, наместо да се даде поддршка вие дрва и камења фрлате. Да бевте на негово место после непобедливите кога клубот реши да не троши пари ќе побегневте. Знаете само да кењате. Некои на клада го ставаја. Со кое право само ќе прашам?

Не ми е целта на постов да го бранам туку малку да размислите што луѓе сте што само на победи сте фраери а на секој пораз срам ви е да излезете на улуца да не ве заебаваат. Ебави навивачите толку знете што е поддршка за клуб.

Кој ќе се пронајде во постов негов проблем секоја чест на исклучоците.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
http://za-arsenal-se-zivee.blogspot.com/2011/10/blog-post_6251.html

Па може е и грешно, но ако е точно е многу занимливо... нашиот е втор богаташ во цела премиер лига ;)
Кој наш бе друже? Наше Кроенке не е Усманов, Усманов има помалце од 30% акции и со тие неможе ама баш ништо да праи...
--- надополнето: Oct 7, 2011 10:10 PM ---
Дали почнуваат полека да не спремаат за тоа што не очекува?
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/15208498.stm
Многу јасно, и самите знаат дека топ4 е даааааааааалеку од нас
А да не влеземе во ЛШ тоа само ќе значи дека ќе идеме надоле. Губиме некои 25 милиони ако не влеземе у ЛШ па напрај математики што би значело за нашиот и онака скржав борд

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Отсуството од Лигата на Шампионите е веројатно најкрупниот чекор кој треба да се направи, за да се тргни напред, без притисоци и без оптоварувања... Венгер се гледа и во наредните 10ина години на чело на Арсенал, па кога тој верува дека може да му даде уште нешто на Арсенал, верувам и јас...

Заедно славевме успеси и титули, ќе бидеме заедно и во овие, најтешки моменти... Хероите по тоа и се познаваат, нели ?

IN ARSENE I TRUST ! :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
А да почнеме од малку поназад, од чемпионшип на пример....​

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Па, не е ниту тоа далеку.. Никој не мислеше дека по два месеци во ПЛ, Арсенал ќе се бори за опстанок

Член од
24 октомври 2010
Мислења
38
Поени од реакции
6
Што и да е, кај и да е јас навивам и ќе навивам за Арсенал и со нетрпеливост ќе ја чекам секоја следна утакмица!!! И не ми е грижа што зборат другите!! Believe me I am PROUD TO BE A GUNNER!!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
УПМ више, ова ти се вика за џабе фрлени пари!

A

Avenger99

Гостин
Ццццц кај ли му беше паметот на Венгер кога го купуваше,типот не ни заигра за Арсенал..

Kajgana Shop

На врв Bottom