Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
требаше да појде напред гол даде,или да створе шанса,игра да креира?
Не бе друже јас не го накривив само него ама ако ја гледаше целата утакмица нека ти текне на двата кикса што ги направи, срека што ниедна не влезе во гол

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Кога не сака, не сака.....Не ми се коментира за натпреваров, трагедии......Не дај боже да освоиме титула, дека искрено не ја заслужуваме.....Тоа е дечки, здравје другата година, со нови сили и повеќе среќа со повредите.......:toe::toe::toe:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Патетики ни е тимот.. Еден фронт ни „остана“ и на него кур свиткавме.. Иако не се надевав на титула, сега пак ич.. И како и да е, од Јунајтед би загубиле дома, и шо е најтрагично на тој меч можат и математички да ја обезбедат титулата...

Сега, сигурно, го сфаќаат сите мојот блог, иако некои не се сложувале со тоа, и дека оваа сезона ќе била посебна... И во право беа, навистина е посебна

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Толку сакав да примиме први гол пошто изгледа незнае Венгер да фрли све на една карта кога е 0:0

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Курињата изиграле нерешено :pos2::pos2::pos2:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
работава е "све је постао пепео и дим...."

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Патетики ни е тимот.. Еден фронт ни „остана“ и на него кур свиткавме.. Иако не се надевав на титула, сега пак ич.. И како и да е, од Јунајтед би загубиле дома, и шо е најтрагично на тој меч можат и математички да ја обезбедат титулата...

Сега, сигурно, го сфаќаат сите мојот блог, иако некои не се сложувале со тоа, и дека оваа сезона ќе била посебна... И во право беа, навистина е посебна

Кој може бе да се сложи со тебе кога не го кривиш Венгер за ништо???

--- надополнето ---

Да ви ебам лиглињата што им испочеститавте титула на фановите на Манчестер. Ко оние од Челзи станавте, а сите ги ругавте за тоа до пред некое време.

--- надополнето ---

На некои од вас ми се лоши кога ве читам како им лижете гзови на форумов со некои коментари што би требало да бидат смешни според вас!!!

F

fantomX

Гостин
Ко оние од Челзи станавте, а сите ги ругавте за тоа до пред некое време.
Добро е, барем вие фанојте напрдувате, кога играчите и тимот воопшто на Арсенал тоа не го прави веќе неколку сезони.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Кој може бе да се сложи со тебе кога не го кривиш Венгер за ништо???

--- надополнето ---

Да ви ебам лиглињата што им испочеститавте титула на фановите на Манчестер. Ко оние од Челзи станавте, а сите ги ругавте за тоа до пред некое време.

--- надополнето ---

На некои од вас ми се лоши кога ве читам како им лижете гзови на форумов со некои коментари што би требало да бидат смешни според вас!!!
Е крив, како не, но сигурно не за тоа, што бексичмењаците наши го „прикажаа на терен“...

А ти имаш надежи сеуште ? Или не планираш да им честиташ воопшто ? Тоа јас го викам фер плеј... И така нашите шанси за титула се сведени на ... априлилили.. Не се сведени на ништо, оти ги немаме :pos2:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Алооо другари ке продолжиме да се дружимее !! хахахах видовте кој знае највеке !! Кај е тој што на топик ми оставаше тоа што сум го кажал дека мАнчестер ке биде шампион и дека бербатов ке биде еден од најдобрите играчи сезонаваа !!! и дека ако не биде така ке нема да пишувам на форумот !!! Алоо арсенал со венгер неможе ништо !! незнае тактика да направи !! Незнае да им каже како да играат,мотив,желба итн !! Без шанси без ништо !! НЕмаат амбициии ! додека не го земе еден газда арсенал и да купува асални играчи ништо не праиме !!! барем некои подобри да бидат !! Баинес за Клиши,Буфон за АЛмуниа, и некои други !!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Алооо другари ке продолжиме да се дружимее !! хахахах видовте кој знае највеке !! Кај е тој што на топик ми оставаше тоа што сум го кажал дека мАнчестер ке биде шампион и дека бербатов ке биде еден од најдобрите играчи сезонаваа !!! и дека ако не биде така ке нема да пишувам на форумот !!! Алоо арсенал со венгер неможе ништо !! незнае тактика да направи !! Незнае да им каже како да играат,мотив,желба итн !! Без шанси без ништо !! НЕмаат амбициии ! додека не го земе еден газда арсенал и да купува асални играчи ништо не праиме !!! барем некои подобри да бидат !! Баинес за Клиши,Буфон за АЛмуниа, и некои други !!
Абе кај си ти ?? :) :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Добро е, барем вие фанојте напрдувате, кога играчите и тимот воопшто на Арсенал тоа не го прави веќе неколку сезони.
Абе грев и голема глупост е да кажеш дека Челзи е вештачки тим ко некои што кажуваат, ама па најголема вистина е дека Челзи има вештачки навивачи..секоја чест на ретките исклучоци.

F

fantomX

Гостин
Абе грев и голема глупост е да кажеш дека Челзи е вештачки тим ко некои што кажуваат, ама па најголема вистина е дека Челзи има вештачки навивачи..секоја чест на ретките исклучоци.
Има, точно. Ги има и Арсенал. А најмногу ги имаат Манчестер Јунајтед и Барселона моментално, ко еден копук шо го знам кој три чисти нема за тоа шо е фудбал а цел фејсбук-профил му е „нашаран“ во боите и ознаките на Барселона.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Е крив, како не, но сигурно не за тоа, што бексичмењаците наши го „прикажаа на терен“...

А ти имаш надежи сеуште ? Или не планираш да им честиташ воопшто ? Тоа јас го викам фер плеј... И така нашите шанси за титула се сведени на ... априлилили.. Не се сведени на ништо, оти ги немаме :pos2:
А за што е крив бе ако не за тоа??? Кој ги купи тие играчи? Кој ги стави да играат? Кој е задолжен за да го дигне мотивот и да им стави одреден притисок на одредени играчи?? Ај ќе ти помогнам, само Венгер. Не се криви "бескичмењаците" што толку им е дозволено, крив е тој што им дозволил.

Викај си го ти фер-плеј, ама после 38 коло. Тогаш и јас ќе го направам истото доколку се случи. Не дека имам којзнае колкава надеж и чувствувам огромна исфрустрираност, ама па и не сум до толку да честитам уште на 30то коло и да глумам лицемер.

И искрено, мене не ми е интересна "финтата" што ја употреби.

--- надополнето ---

Гледаше сезонава фудбал или треба како на внук ми да ти објаснувам дека Алмунија е трет голман во Арсенал?

Kajgana Shop

На врв Bottom