Отерав неколкумина такви у пичку матер после Барселона-Арсенал. До прва факултет топка немаше видено ниту на тв ниту во живо, а почнал да ми става некои "паметни" статуси.Има, точно. Ги има и Арсенал. А најмногу ги имаат Манчестер Јунајтед и Барселона моментално, ко еден копук шо го знам кој три чисти нема за тоа шо е фудбал а цел фејсбук-профил му е „нашаран“ во боите и ознаките на Барселона.
Срценце....БДВ знам еден член од форумов што е од фан-клуб Барселона, а до вчера има навивано за Реал..
Јас знам 2-3ца кои од навивачи на Арсенал за Челзи почнаа да навиваат копиљаците.Отерав неколкумина такви у пичку матер после Барселона-Арсенал. До прва факултет топка немаше видено ниту на тв ниту во живо, а почнал да ми става некои "паметни" статуси.
БДВ знам еден член од форумов што е од фан-клуб Барселона, а до вчера има навивано за Реал..
Педери... Хихихи... Јас знам неколку шо навивале за Ливерпул, а сега навиват за Јунајтед... Старечки дом, Сју Рајдер... :pos2: Кутрите, си рекле дај да смениме малце, дур сме живи да видиме титула...Јас знам 2-3ца кои од навивачи на Арсенал за Челзи почнаа да навиваат копиљаците.
Вака сеа:Кој може бе да се сложи со тебе кога не го кривиш Венгер за ништо???
--- надополнето ---
Да ви ебам лиглињата што им испочеститавте титула на фановите на Манчестер. Ко оние од Челзи станавте, а сите ги ругавте за тоа до пред некое време.
--- надополнето ---
На некои од вас ми се лоши кога ве читам како им лижете гзови на форумов со некои коментари што би требало да бидат смешни според вас!!!
Имаме темели, ама има многу нестабилни темели. Кога тие ќе се избркаат кога ќе се среди малце ситуацијата со повредите и кога Венгер ќе сфати дека не е секогаш во право тогаш ќе станеме шампиони... Се надевам тоа ќе биде идната година пошто имаме квалитет све што треба е еден ебан трофеј.Куќата се гради од темелите,а нашиот тим нема темели...
Се сложувам со постот, особено со болдираното. Одбраната во целост, како и голманската позиција отсекогаш ви биле послаби од конкурентските, Јунајтед и Челзи. Затоа и секоја година се дешава истото и секоја нова сезона сите предвидуваат такво сценарио однапред. Тоа се одразува и те како на долги патеки како што е првенството (денешниот кикс, како и многуте глупи киксови на домашен терен). Искрено најмалку очекував дека ќе киксне Арсенал на домашен терен против Блекбурн, но тоа е тоа. Нејќам да солам многу, ама сепак имате заостаната утакмица и играте против Јунајтед на Емирати, Јунајтед игра со Челзи итн...па ако толку сакаат и заслужуваат титула нека победуваат. Во спротивно, Сер Алекс е специјалист за да ја зграби титулата со двете раце, поготово оваа што следува, 19тата. :smir:Не бев во можност да го гледам натпреваров, но според коментариве и добро што не сум го гледал нели!
Епа дечки и девојки имавме добар тек али ете стандард ситуација која би сакал од годинава да ја воведам како терминологија тако зван „АРСЕНАЛИЗАМ“.
Значи од сега за се во животов што ќе ми тргне убаво и на крај од чиста незаинтересираност или неспособност ќе го усерам ќе речам дека е чист арсенализам.
Повторно ќе морам да кажам дека тим со деца не се прави. Потрбно ни е искуство и татковска фигура у тимот. Неможе Цеск да го прави тоа кога е ко размазено дериште што незнае дали сака Лего коцки или Трансформер играчка да му купат. Али џаба овде би пишувале ние секакви идеи и глупости бидејки кога ќе и погледнеме на реалноста во очи - епа ми се замижуе у истиот момент. Арсенал со А.В. на чело никогаш нема да биде фудбалски тим! Ова го тврдам цело време и еве повторно се докажува. Арсенал е само една приватна фирма на чело со одбор и генерелниот А.В. кои ги интересира само пари како да направат. Очигледно дека од освојување титули многу пари нема, али затоа од купуење пет фунташи со по 16-17 години очигледно има бизнис.
Тоа е тоа дечки, жалам навистина, криво ми е али се додека е она будалана шеф на клубот ништо не праиме! Мора да се одврзе кесетооооооо.
Ајмо поздрав до сите.
Точно.Не бев во можност да го гледам натпреваров, но според коментариве и добро што не сум го гледал нели!
Епа дечки и девојки имавме добар тек али ете стандард ситуација која би сакал од годинава да ја воведам како терминологија тако зван „АРСЕНАЛИЗАМ“.
Значи од сега за се во животов што ќе ми тргне убаво и на крај од чиста незаинтересираност или неспособност ќе го усерам ќе речам дека е чист арсенализам.
Повторно ќе морам да кажам дека тим со деца не се прави. Потрбно ни е искуство и татковска фигура у тимот. Неможе Цеск да го прави тоа кога е ко размазено дериште што незнае дали сака Лего коцки или Трансформер играчка да му купат. Али џаба овде би пишувале ние секакви идеи и глупости бидејки кога ќе и погледнеме на реалноста во очи - епа ми се замижуе у истиот момент. Арсенал со А.В. на чело никогаш нема да биде фудбалски тим! Ова го тврдам цело време и еве повторно се докажува. Арсенал е само една приватна фирма на чело со одбор и генерелниот А.В. кои ги интересира само пари како да направат. Очигледно дека од освојување титули многу пари нема, али затоа од купуење пет фунташи со по 16-17 години очигледно има бизнис.
Тоа е тоа дечки, жалам навистина, криво ми е али се додека е она будалана шеф на клубот ништо не праиме! Мора да се одврзе кесетооооооо.
Ајмо поздрав до сите.