Дали е крив или не, печен е Бентнер за во некој килав клуб, кај што ќе му даваат помала плата и од нашиве младинци. Дал вчера или било кога згрешил, веќе не е битно, за мене одамна требаше да си ги смени боите.
Како и да е, после вчера.. само можам да кажам, најмалку како навивач на Арсенал, мислев дека Арсенал е единствениот клуб што може годинава да ја спречи Барселона, али тоа баш и не успеа и се надевам дека понатака, поите претпоставки ќе бидат неточни. Тоа е што е, мислев дека оваа сезона ќе стигнеме со успеси од огромни размери, така не мислев изминативе, оваа бев уверен.. но пак ќе кажам, што е, тука е.. остана премиер лигата и ФА купот, кој мислам дека можат и мораат да бидат освоени.
Тоа незначи дека сум оптимист, вербата веќе ми е избледена.. но со сигурност можам да кажам, дека сум горд на овој тим и мислам дека секој од вас кој го има Арсенал во срце, треба да биде горд на оваа генерација и да продолжиме, а најпрвин играчите.. во освојување на првиот триумф после многу години.
Главата горе и заборавете го кампот. Не чека ВБА на 19ти!