Фан Клуб: Арсенал

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.080
Поени од реакции
6.739
Иако не беше пенал, не му верувам на МЛС некако против Родриго или кој и да биде на десната страна. Некако поголем проблем ми изгледа дека ќе биде он отколку Кивиор. Би одел ја со Вајт-Салиба-Кивиор-Тимбер
Братот ме натера да си изедам се шо кажав. Какво утакмичиште изигра, без страв. Се одбиваа играчиве од него, не ми се верува дека е 18 години

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.208
Поени од реакции
13.661
Победа на волку битен европски натпревар немало од 16ти февруари 2011 и 2:1 со Барса, Вилшер кога везеше. Разликата е што таа Барса беше далеку тимски подобра од овој Реал, ама важноста на натпреварот е слична (поважно е сега дури дека четврт финале), начинот на победа е далеку поубедлив сега. Друг ваков натпревар 5:1 со Интер од 2003 и Реал 1:0 2006 (ете и Јуве и Виљареал после тоа нека се вбројат), али некако се мислам дека ова ни е најголема победа во европски натпревар досега, гледајќи од аспект на комбинација од важност на дуел и резултат. Не ги рачунам дуелите во купот на победниците на куповите тука кога сме играле финале, не ми се исто ниво и важност (може за тоа време биле).

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom