Awake
б.
- Член од
- 30 декември 2007
- Мислења
- 3.198
- Поени од реакции
- 2.628
Оригинал овде не наоѓаш, така да варира цената до продавницата.. кој е поЧкарт, толку и поевтин ќе најдеш..Колку од прилика пари е еден дрес од Арсенал по Скопје?
Оригинал овде не наоѓаш, така да варира цената до продавницата.. кој е поЧкарт, толку и поевтин ќе најдеш..Колку од прилика пари е еден дрес од Арсенал по Скопје?
Според твитерот на Џејми Сандерсон (авторот или како и да е на јанггансблог) оваа информација е произлезена од хрватскиот весник, а не од негов извор.http://younggunsblog.co.uk/2011/01/speculation-mounts-over-vrsaljko-transfer/
Уште една информација за врсаљко
Од твитер и ја го извадив, а и јас не верувам толку пари за десен бек плус како што кажа втора па и трета опција. Сепак добар фудбалер со одличен центаршут. Сепак не е лошо да се земе али многу пари се во прашањеСпоред твитерот на Џејми Сандерсон (авторот или како и да е на јанггансблог) оваа информација е произлезена од хрватскиот весник, а не од негов извор.
Го има и ова клипче ставено
Сепак јас сеуште сум уверен дека за резерва десен бек, а дури и трета опција може, не би се дале толку пари.
Сеа прочитав и информација демек ноќва ќе се случувале преговори, а според други 2 хрватски медиуми цената би била 12 милиони евра.Од твитер и ја го извадив, а и јас не верувам толку пари за десен бек плус како што кажа втора па и трета опција. Сепак добар фудбалер со одличен центаршут. Сепак не е лошо да се земе али многу пари се во прашање
Значи ипак, Би, а ? Би дал некоја банка Венгер !? Ај да видиме, шо ке се дешава во текот на ноќта.. Постирајте информации тукаСеа прочитав и информација демек ноќва ќе се случувале преговори, а според други 2 хрватски медиуми цената би била 12 милиони евра.
Сепак не се никакви официјални информации, туку само обични шпекулации. Јас сеуште мислам дека нема да се дадат волку пари за ваков играч Имаше пред неколку месеци шпекулација за истата цена меѓутоа за двајца играчи, овој Шиме и некој Ковачиќ, така да ќе видиме што како..Значи ипак, Би, а ? Би дал некоја банка Венгер !? Ај да видиме, шо ке се дешава во текот на ноќта.. Постирајте информации тука
Ако даде Арсенал сега 12 милиони за Врсаљко ќе им се исплати ептен.Од сите играчи кои до сега Динамо ги продавал низ Европа,само Модриќ има потенцијал да биде во светскиот врв.Останатите се класа играчи,но не од врвот.Е Шиме го има тој потенцијал да биде врв.Мислам дека никој на оваа возраст не бил воклу добар во Динамо,а сите предвидуваат дека ќе стане еден од најдобрите десни бекови на светот.За некоја година со прав развој Сања ќе му биде водоносец.Плус ако се знае дека за десетина дена ќе стане најмладиот дебитант во Хрватската репрезентација цената ќе иде само нагоре.А како идат работите до ЕП 2012 на кое е 90% сигурно дека ќе учествува Хрватска би требало да е стартен десен бек.Шимуниќ старее и игра лошо у задње време,Ќорлука веќе почна да игра ако централен,Срна бидејќи нема кој друг игра десно крило и останува само Шиме за десен бек.Тек тогаш ќе видиш колку ќе вреди.Играч на 20 години,на една од најјаките светски репрезентации им е стартер на ЕП.Тогаш ќе му скокне ептен цената,а пазарот на играчи би требало да се нормализира после кризава до тогаш и не веувам дека така лесно ќе дојдете до него во тој случај.Мамиќ се ова го знае и сака да извлече што е можно повеќе за него ако може сега.Сака да изига на сигруно,да земе што поголема пара,а да не ризикува ништо.Јас искрено како навивач на Динамо не би сакал да си отиде,бар не сеуште.Сепак не се никакви официјални информации, туку само обични шпекулации. Јас сеуште мислам дека нема да се дадат волку пари за ваков играч Имаше пред неколку месеци шпекулација за истата цена меѓутоа за двајца играчи, овој Шиме и некој Ковачиќ, така да ќе видиме што како..