Фан Клуб: Арсенал

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Колку од прилика пари е еден дрес од Арсенал по Скопје?
Оригинал овде не наоѓаш, така да варира цената до продавницата.. кој е поЧкарт, толку и поевтин ќе најдеш..

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Arsenal are going to Wembley once more.

Реченицава е закон, толку надеж, толку сила, толку историја и сигурност.

The first time they won the trophy was 1987, when a young side came from 1-0 down to beat the mighty Liverpool.

That victory kicked-off a run of major honours for George George’s team in the seasons that followed.
There is a similar youth and exuberance about Wenger’s current crop and it has often been argued that one trophy will be followed quickly by many more.

Arsenal have a chance to open the floodgates at the end of February.

Дај боже, само еден ни треба за почеток, за понатаму ќе видиме:)

Поздрав Ганери, и да почнеме да жнееме трофеи.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Според твитерот на Џејми Сандерсон (авторот или како и да е на јанггансблог) оваа информација е произлезена од хрватскиот весник, а не од негов извор.

Го има и ова клипче ставено

Сепак јас сеуште сум уверен дека за резерва десен бек, а дури и трета опција може, не би се дале толку пари.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Според твитерот на Џејми Сандерсон (авторот или како и да е на јанггансблог) оваа информација е произлезена од хрватскиот весник, а не од негов извор.

Го има и ова клипче ставено

Сепак јас сеуште сум уверен дека за резерва десен бек, а дури и трета опција може, не би се дале толку пари.
Од твитер и ја го извадив, а и јас не верувам толку пари за десен бек плус како што кажа втора па и трета опција. Сепак добар фудбалер со одличен центаршут. Сепак не е лошо да се земе али многу пари се во прашање

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Вест Хем поведе со 0-1
Најверојатно со нив ке играме изгледа :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Со кој и да играме сме фаворити во тој меч и искрено не ми прави мене разлика, со кој би играле... Сеедно...

Мило ми е што Сања е добро....

Аршавин... Ахх Аршавин.... Изгледа премногу очекувавме од него оваа сезона, па затоа сме вака разоачарани... Истото им се случи и на Јунајтедовците со Бербатов.. Колку само лани го плукаа по форум, сега го величат.. Нема да бидам како нив, и ке напишам дека Аршавин е играч со кој можеме да се гордееме и е класа за себе, и дека кога-тогаш би се вратил во препознатлива форма... Можеби на Камп Ноу ?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Од твитер и ја го извадив, а и јас не верувам толку пари за десен бек плус како што кажа втора па и трета опција. Сепак добар фудбалер со одличен центаршут. Сепак не е лошо да се земе али многу пари се во прашање
Сеа прочитав и информација демек ноќва ќе се случувале преговори, а според други 2 хрватски медиуми цената би била 12 милиони евра.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Сеа прочитав и информација демек ноќва ќе се случувале преговори, а според други 2 хрватски медиуми цената би била 12 милиони евра.
Значи ипак, Би, а ? Би дал некоја банка Венгер !? Ај да видиме, шо ке се дешава во текот на ноќта.. Постирајте информации тука

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Сепак како што стојат работите, мојот посакуван противник-финалист, ќе биде Бирмингем.
За разлика од В.Хем се послаби, имаат некоја игра, но најголем страв имам од агресијата на овој тим...ако против Ипсвич играчите ни летаа од дуел во дуел..замислете против нив како ќе биде...!
Со среќа прво со Хадерсфилд, па потоа ќе се грижиме за следните мечеви...
И мора да биде доведен барем еден дефанзивец, ајде професоре мрдни, завршува трансфер период...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Некако ич нејкам да дојде овој у наш тим,али кој ме слуша мене,зборот на чичко Венгер е последен!!! :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Значи ипак, Би, а ? Би дал некоја банка Венгер !? Ај да видиме, шо ке се дешава во текот на ноќта.. Постирајте информации тука
Сепак не се никакви официјални информации, туку само обични шпекулации. Јас сеуште мислам дека нема да се дадат волку пари за ваков играч :) Имаше пред неколку месеци шпекулација за истата цена меѓутоа за двајца играчи, овој Шиме и некој Ковачиќ, така да ќе видиме што како..

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Сепак не се никакви официјални информации, туку само обични шпекулации. Јас сеуште мислам дека нема да се дадат волку пари за ваков играч :) Имаше пред неколку месеци шпекулација за истата цена меѓутоа за двајца играчи, овој Шиме и некој Ковачиќ, така да ќе видиме што како..
Ако даде Арсенал сега 12 милиони за Врсаљко ќе им се исплати ептен.Од сите играчи кои до сега Динамо ги продавал низ Европа,само Модриќ има потенцијал да биде во светскиот врв.Останатите се класа играчи,но не од врвот.Е Шиме го има тој потенцијал да биде врв.Мислам дека никој на оваа возраст не бил воклу добар во Динамо,а сите предвидуваат дека ќе стане еден од најдобрите десни бекови на светот.За некоја година со прав развој Сања ќе му биде водоносец.Плус ако се знае дека за десетина дена ќе стане најмладиот дебитант во Хрватската репрезентација цената ќе иде само нагоре.А како идат работите до ЕП 2012 на кое е 90% сигурно дека ќе учествува Хрватска би требало да е стартен десен бек.Шимуниќ старее и игра лошо у задње време,Ќорлука веќе почна да игра ако централен,Срна бидејќи нема кој друг игра десно крило и останува само Шиме за десен бек.Тек тогаш ќе видиш колку ќе вреди.Играч на 20 години,на една од најјаките светски репрезентации им е стартер на ЕП.Тогаш ќе му скокне ептен цената,а пазарот на играчи би требало да се нормализира после кризава до тогаш и не веувам дека така лесно ќе дојдете до него во тој случај.Мамиќ се ова го знае и сака да извлече што е можно повеќе за него ако може сега.Сака да изига на сигруно,да земе што поголема пара,а да не ризикува ништо.Јас искрено како навивач на Динамо не би сакал да си отиде,бар не сеуште.

Kajgana Shop

На врв Bottom