Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Red Stefan

Младији Водњик :D
Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Денес и Сања изјавува за Спахиќ дека би бил добар за Арсенал,, нешто се шушка ама дали е стварно и по тие изјави на Спахиќ, ама може и од Монтпеље да закочат работа бидејќи сите имиња што се поврзуваат со Арсенал одма има растат цена(не колку со Сити).

Дечки некој за превод за изјавава на Венгер или се работи за печатна грешка само.
-- On the situation with Cesc Fabregas...
"We are not in a Cristiano Ronaldo place. We are just focussed on the new season. Fabregas is one of our best players. We want him to stay and be focussed. He will be our captain this season and I hope for many seasons to come."

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
абе а што бидна со пренос ке даваат ли на нашиве или на нет ке си гледаме???

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Денес и Сања изјавува за Спахиќ дека би бил добар за Арсенал,, нешто се шушка ама дали е стварно и по тие изјави на Спахиќ, ама може и од Монтпеље да закочат работа бидејќи сите имиња што се поврзуваат со Арсенал одма има растат цена(не колку со Сити).

Дечки некој за превод за изјавава на Венгер или се работи за печатна грешка само.
-- On the situation with Cesc Fabregas...
"We are not in a Cristiano Ronaldo place. We are just focussed on the new season. Fabregas is one of our best players. We want him to stay and be focussed. He will be our captain this season and I hope for many seasons to come."
Веројатно се мисли на тоа дека Кристијано по секоја цена сакаше да замине во Реал, па дури и ако Сер Алекс не му го дозволи тоа.... Кај нас беше малку поинаку.... И некои трети лица беа замешани како некои ниски играчи во презимињата на Пујол и Пике, па затоа нашиот седеше на две столици.... И ја одбра правилната страна, но тоа не гарантора дека и наредната сезона ке биде кај нас

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
TOj scezni neznae da ja rogne topkata toa go dokazuvase na mn mecevi od prijatelskive ! zatoa posle koa ke mu dadea pass ja smiruvaSE I POSLE ja rogase ! Toj niso ne pokaza vcera samo primi dva gola a niso ne napravi ! MOra da kupi stariot ! Anyonymous ti sto gledas vo trenerite ti moze gledas mladi deca deka vadi ! Za nekoj toa ne e dobar trener ! JAs sakam trener so kupuva so ima jaki igraci doneseno so osvojuva tituli ! Kako arsenal od 2004

--- надополнето ---

http://redlondon.wordpress.com/2010/08/07/picture-of-the-day-wenger-shows-delight-with-fabianski/

Абе реков јас дека не ја гледаше ти утакмицата вчера, само јадеш гомна тука на форумов.

И имам едно прашање за тебе...Кој беше тренер на Арсенал во 2004 година?

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Тоа се Кристијано Роналдо се однесуе на тоа дека беше договорено наредното лето да премине у Реал. И претседателот на Реал пред Перез кажа дека договорил се, само Перез реализирал наредната сезона... а случајот со Фабрегас, Венгер се надева на ситуација каа со беше со Виера, сакаше Виера у Реал 2002 (не му дозволиа), 2003 беше прифаната сумата од 30 милиони фунти па тогаш Виера не сакаше да си оде... значи и наредното лето професорот не планира да го пуште цесци. БТВ не знам кој од вас примети дека вчера на утакмицата у игра влези Панче Ќумбев? и на крајот наградна игра за Аршесавин и тиа малиот му го заборавив името : Која година Арсен Венгер стана тренер на Арсенал? Ако одговорите точно на прашањето ќе почниме да ви ги читаме постовите!!!

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
Настрана од тоа што и 2004 венгер беше тренер, како шо не знае дечкото, туку тогашната екипа кој освои титула без пораз, ја составуваше 3-4 години...... така да, упати се па коментирај

--- надополнето ---

и уште едно нешто иам да кажам, зошто ја оправдувам политиката на венгер и на клубот, и покрај тоа што арсенал се клуб со најголеми придовки итн итн. тие не трошат пари затоа што неќат да им се повтори ситуацијата од 97-98 кога клубот беше пред банкрот, и плус на сево ова, со огромниве трансфери и трошење пари, кај да е ситуацијава ќе експолдира, ман утд и Фарса се веќе во долгови, ќе му дојде редот и на другите, а кога тоа ќе се случи арсенал мирно ќе си седи на милонските пари кои се заработени, и ќе си го купува кој што сака.......

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
http://www.arsenal.com/news/news-archive/sagna-spahic-is-good-enough-for-arsenal

Само незнам што е работата со ова на официјалнава..Или мора да е веќе постигнат договор со Монпеље или работава е бесмислена што ја даваат на официјалнава...Се надевам тоа првото.

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
абе ке даваат ли пренос од пл на некои македонски или не

Red Stefan

Младији Водњик :D
Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Веројатно се мисли на тоа дека Кристијано по секоја цена сакаше да замине во Реал, па дури и ако Сер Алекс не му го дозволи тоа.... Кај нас беше малку поинаку.... И некои трети лица беа замешани како некои ниски играчи во презимињата на Пујол и Пике, па затоа нашиот седеше на две столици.... И ја одбра правилната страна, но тоа не гарантора дека и наредната сезона ке биде кај нас
Некако целава приказнава почнува да наликува на Star Wars.
Фабре=Скајвокер , Дарт Ведар(нетолку ведар :)) = Чави/Перез , само Венгер ме буни дали е Јода или чичко му :pos2:

--- надополнето ---

абе ке даваат ли пренос од пл на некои македонски или не
Ако платил некој право како што викаат дека платил сигурно не фрлил пари за џабе да се надеваме ќе даваат на некоја наша национална, а да не е двојазична како Алсат кога не зезнаа со лига шампиони(иако имаа топ сигнал).

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Znam deka bese trener na arsenal 2004 ! Ama togas mu trebaa 3-4 godini da ja napravi ekipata,a od togas pominaa 6 godini ne i ni malku blizu do trofej bilo kakov `

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Како може да имаме таков ИЗРОД во форумов.Arshesavin-не си за тука.
А да те прашам нешо...Ти знаеш ли од кога е Венгер тренер на Арсенал??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom