Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Погрешно си ме сватил. Ни најмалку не сум се уплашил од Барселона, али моабетов е како демек Иниеста неигра и сега имаме шанса, демек ако игра иниеста немаме шанса па сега мора да ја искористиме.

Детски моабети се као овој ќе играл, оној нема да игра и слично. Против порто без Цеск игравме па тепавме 5-0 а сите прогнозираа дека поради тоа ќе изгубиме.

Моабетот е дека нетреба да се потценува па кој и да е.
Добро те сватив јас и не беше тоа наменето за тебе туку за нашиот видовит член на форумот Arshesavin кои е убеден дека неговите пулени ќе изгубат срамотааа :tapp:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Добро те сватив јас и не беше тоа наменето за тебе туку за нашиот видовит член на форумот Arshesavin кои е убеден дека неговите пулени ќе изгубат срамотааа :tapp:
Абе добро според него сега требаше да бидеме на 10 место и да испадневме од Порто. Право да ти кажам се трудам да не се замарам со него и избегавам да му одговарам.

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
The Gunners ja iam SATALITSKA ! :toe::vozbud::tapp: Ti mozes da ne ja gleas ! jas znam deka go jademe samo mozam da se nerviram radi nekoi sakati igraci kako Almunia !
Зошто толку си песимист ?
Како можеш да навиваш за Арсенал и да веруваш дека ќе изгубат ?:tapp:
Човеку стварно не те разбирам:nesvest:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
И да игра Иниеста и да не игра, ние пак ќе ги тепаме :):) Уосталом Иниеста и не им е баш еден од клучните сезонава, многу повреди го мачеа и никако да влезе во форма.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
А да почнеме едно бомбадирање на емаилот од Канал5 за да ја пуштат Арсенал - Барса, сеа стварно Пандев игра за Интер ама утакмицата ќе биде тапа, катанаџо од една страна, тенковски ровови од другата:toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
А да почнеме едно бомбадирање на емаилот од Канал5 за да ја пуштат Арсенал - Барса, сеа стварно Пандев игра за Интер ама утакмицата ќе биде тапа, катанаџо од една страна, тенковски ровови од другата:toe:

Којзнае колку се бомбардирани досега.

B

boki10messi

Гостин
Којзнае колку се бомбардирани досега.
Можеби ич не се бомбардирани. Тоа и не е лоша идеја. Навивачите на Интер и Рома токму така издејствуваа Телма да го пренесува Рома - Интер. поздрав

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Зашто да не, вреди да се проба.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Поздрав дечки,

ќе ми треба еден фан на Арсенал, за интервју (пишано) што ќе го правам за на насловна на Кајгана. Некој што се разбира во фудбал нормално, некој што знае што да напише и некој волен за соработка. За пријава само цитирајте ме и пишете. :)
Тука сме :))

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ете, со Зоки ќе средиме. Фала. :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
"I couldn't go to watch a youth team game at Barcelona because they would not have welcomed me,"
:pos2:
..сепак најде начин и им го дрпна Цеск.:zver:

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Поздрав дечки,

ќе ми треба еден фан на Арсенал, за интервју (пишано) што ќе го правам за на насловна на Кајгана. Некој што се разбира во фудбал нормално, некој што знае што да напише и некој волен за соработка. За пријава само цитирајте ме и пишете. :)

Земи гo Arshesavin, он се разбира највеќе :pos2:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
„Арсенал го токми Гвардиола за наследник на Венгер“

Oва можи да ми се допадни, еден ден, коа на Венгер би му дошол крајот, се надевам после уште една деценија... :helou:

Извор:http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/590593/index.html

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
„Арсенал го токми Гвардиола за наследник на Венгер“

Oва можи да ми се допадни, еден ден, коа на Венгер би му дошол крајот, се надевам после уште една деценија... :helou:

Извор:http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/590593/index.html

Нема шанси ;)

Иначе Фабрегас сеуште е неизвесен...се ќе зависело од утрешниот отворен тренинг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom