Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.429
Поени од реакции
6.076
Не мислев да те навредам со тоа што го пишав. Е ај сега нема да веруваме на Венгер што кажува дека не е сигурен дали ќе игра, туку ќе те прашаме тебе дека си ја гледал утакмицата и знаеш дали ќе игра против Барса.

И не пишувам коментари за утакмицата, каде виде такво нешто? Си кажав дека не ја гледав, полагав во тој момент, и барав да ми кажат на форумот што како се случувало.

Ајде мањебитно нема да дискутираме за тоа..

Него ако не ја даваат аматерине Арсенал-Барса, ние да се собереме во некој кафич со сателитска па таму да ја гледаме?
Ако не знаеше навивачи на арсенал(од ск или што се во ск) се собираат секој натпревар у кафич и заедно гледаат натпревар. arsenalmacedonia.blogspot.com

а дали ќе игра или нема да игра си знае самиот Цеск...ако можеше да игра цело второ со бримингем ке може и со барса...

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Ако не знаеше навивачи на арсенал(од ск или што се во ск) се собираат секој натпревар у кафич и заедно гледаат натпревар. arsenalmacedonia.blogspot.com

а дали ќе игра или нема да игра си знае самиот Цеск...ако можеше да игра цело второ со бримингем ке може и со барса...
Dobro be so ne kazes porano ja neznam ????

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Сега овој меч се гледаше во Шенкис во парк што е... имаше добра атмосфера влегов накратко зашто на свирка бев во парк прво полувреме...

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Некој да најде прикачи линк од highlits од вчера? Оти не ја гледав....

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Зборете со ЗокиАрсенал/оние кој сакаат заеднички да го гледате натпреварот вс Барса.=)
Јас од ср сум,така да...нема да можам да дојдам :smir:

По 12312312412 пат...
Cesc напиша:
"I've always said that I'm happy at Arsenal. I can say a thousand times that I won't go to a Spanish club, but nobody believes me.
"Arsenal is my home and I don't have any plans to leave."

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Зборете со ЗокиАрсенал/оние кој сакаат заеднички да го гледате натпреварот вс Барса.=)
Јас од ср сум,така да...нема да можам да дојдам :smir:

По 12312312412 пат...
Одлично значи осигуран ни е за наредна сезона, овие од Барса нека се пуваат колку сакаат.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Иниеста нема да игра против Арсенал.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Иниеста нема да игра против Арсенал.
Да не се радуваме пред време да не искочи Фабре не игра против нив... но сепак тоа е одлично Иниеста им значи многу во средината...:toe:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
значи вака ко прво браво за момците наши вчерашниот меч беше само загревање .. немавме среќа јбг ! одличен меч на дијаби и сонг , супер изиграа . со вест хем покажавме карактер ...

за со парца се надевам на машка игра се надевам најмалце на нерешен .

пзЗ ганери каде и да сте !

форза Арсенал

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Nadevaj se ti kolku sakas ! Neznaeme edna topka da zadrzime ! Neznaeme edna topka da fatime neznaeme ednas ubavo da sutneme a da ne podademe ! Se bea toa greski ! Prvo vo igra bevme bolje ali sansi so nemavme nemavme ! Oni ni pogodija stativa i posle toj go utna cel gol !dadovme gol i posle mesto uste eden da dade nasri on podade ! posle sakatiot Almunia neznae da fati edna topka kako u gips da mu bea racete !Neznam kako ke faka topki na Ibra i Messi ! Gubime 0-2 ili 0-1 !Almunia najlosiot golman u istorijata na arsenal i posiroko !

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Прееска на Ливерпул - Сандерленд коментаторот кажа дека се враќа РвП, а дали се знае кога точно ќе се врати?

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Nadevaj se ti kolku sakas ! Neznaeme edna topka da zadrzime ! Neznaeme edna topka da fatime neznaeme ednas ubavo da sutneme a da ne podademe ! Se bea toa greski ! Prvo vo igra bevme bolje ali sansi so nemavme nemavme ! Oni ni pogodija stativa i posle toj go utna cel gol !dadovme gol i posle mesto uste eden da dade nasri on podade ! posle sakatiot Almunia neznae da fati edna topka kako u gips da mu bea racete !Neznam kako ke faka topki na Ibra i Messi ! Gubime 0-2 ili 0-1 !Almunia najlosiot golman u istorijata na arsenal i posiroko !
Аршавин не го спомна, копачката преку трибини му летна

За болдот-Олеснителна околност за тебе, и така на К5 ќе оди Интер-ЦСКА.
Тоа значи нема да ја гледаш Арсенал-Барса, нема да се "нервираш", и што е најдобро нема да глупаш тропости во фан клубов после натпреварот :icon_lol:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Gubime 0-2 ili 0-1 !
:ne_zboram

Прееска на Ливерпул - Сандерленд коментаторот кажа дека се враќа РвП, а дали се знае кога точно ќе се врати?
За месец дена, али пиши пропало. Дур дое на терен, дур влезе у ритам отиде сезоната.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom