Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Аршавин не го спомна, копачката преку трибини му летна

За болдот-Олеснителна околност за тебе, и така на К5 ќе оди Интер-ЦСКА.
Тоа значи нема да ја гледаш Арсенал-Барса, нема да се "нервираш", и што е најдобро нема да глупаш тропости во фан клубов после натпреварот :icon_lol:
sto zboris be kakov inter be auuu pa tie vrska nemaat k5 sto da davaat lele koj im dae licencaaa ahhh ?????????

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
:ne_zboram

За месец дена, али пиши пропало. Дур дое на терен, дур влезе у ритам отиде сезоната.
За 2 недели/а додека дое у форма може месец,а може и уште првата утакмица хет-трик да даде,нема да ми пречи/вс Тотенхем или Сити.:vozbud:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
The Gunners ja iam SATALITSKA ! :toe::vozbud::tapp: Ti mozes da ne ja gleas ! jas znam deka go jademe samo mozam da se nerviram radi nekoi sakati igraci kako Almunia !

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
^ у право си,исто така и за играчи како Аршавин.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
^ у право си,исто така и за играчи како Аршавин.

Немој бе така, само Аршавин ни е светска класа :) За он да почне да погодува, треба уште минимум 3-4 играчи во напад :) Иначе он знаеш каква статистика има, од 8 шута-9 гола :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
The Gunners ja iam SATALITSKA ! :toe::vozbud::tapp: Ti mozes da ne ja gleas ! jas znam deka go jademe samo mozam da se nerviram radi nekoi sakati igraci kako Almunia !
И ти се нарекуваш фан?
Сите што се СИГУРНИ дека било кој меч го губи Арсенал.... Се моли да не пишува тука и да не гледа !!! :tapp:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Поздрав дечки,

ќе ми треба еден фан на Арсенал, за интервју (пишано) што ќе го правам за на насловна на Кајгана. Некој што се разбира во фудбал нормално, некој што знае што да напише и некој волен за соработка. За пријава само цитирајте ме и пишете. :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Поздрав дечки,

ќе ми треба еден фан на Арсенал, за интервју (пишано) што ќе го правам за на насловна на Кајгана. Некој што се разбира во фудбал нормално, некој што знае што да напише и некој волен за соработка. За пријава само цитирајте ме и пишете. :)
Јас би се нафатил доколку нема друг заинтересиран

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Iniesta me igra ova e sansata na Arsenal :smir:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Iniesta me igra ova e sansata na Arsenal :smir:
Нема врска тоа што не игра. Мислам дека Чави ќе игра така да дури и полошо може да е:toe:. Плус Барса не е екипа што зависи од Иниста.

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Нема врска тоа што не игра. Мислам дека Чави ќе игра така да дури и полошо може да е:toe:. Плус Барса не е екипа што зависи од Иниста.
Точно дека не зависи ама им е еден од главните играчи.....
И што толку сте се уплашиле од барселона како да е тоа тим од друга планета не се тоа марсовци сварно не ми е јасно јас сум 10000% сигурен дека ќе ги поминеме и дека оваа година ние освојуваме ЛШ па зошто да не и ПЛ

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Точно дека не зависи ама им е еден од главните играчи.....
И што толку сте се уплашиле од барселона како да е тоа тим од друга планета не се тоа марсовци сварно не ми е јасно јас сум 10000% сигурен дека ќе ги поминеме и дека оваа година ние освојуваме ЛШ па зошто да не и ПЛ
Погрешно си ме сватил. Ни најмалку не сум се уплашил од Барселона, али моабетов е како демек Иниеста неигра и сега имаме шанса, демек ако игра иниеста немаме шанса па сега мора да ја искористиме.

Детски моабети се као овој ќе играл, оној нема да игра и слично. Против порто без Цеск игравме па тепавме 5-0 а сите прогнозираа дека поради тоа ќе изгубиме.

Моабетот е дека нетреба да се потценува па кој и да е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom