Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Ај и од мене нека ви е честита!!!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Дел од реакциите на Твитер, по победата над Сити :

@Fhanthom - Nasri is a class act. We might just have a new Zidane on our hands!

@lupcheongboi92 - Song is really improving and I hope to see more goals from him. Nasri was dominating and it's good to see Bendtner brimming with confidence.

@Desciple111 - It was a great match, Arsenal played with determination, confidence and they look like they are maturing.

@SammyGunner11 - Fabianski definitely silenced his critics today and deserved his clean sheet.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Едноставно да ги читам сите коментари по мечов ми е задоволство!
И уште една прилично добра вест , Марк Рандал заминува на позајмница во Ротердам.
http://goonertalk.com/2010/10/23/mark-randall-joins-rotherham-on-loan/
Нисколигашот го ангажирал еден од најдобрите резервни играчи што го имаме ... така да сакам да игра таму константно прва постава и да не ја осети судбината на Руи Фонте и Фран Мерида!
Кога сум кај Фран ... го гледав за Атлетико влезе против Виљареал... го има она плејмекерското .. она отворање и прв допир како што го имаат Фабре и Вилшер... но не го користат во првиот тим за сега ... криво ми е за него што трпи клупа во Атлетико и игра можеби по 2/3 меча повеќе отколку во Арсенал... тука беше ценет !

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Едноставно да ги читам сите коментари по мечов ми е задоволство!
И уште една прилично добра вест , Марк Рандал заминува на позајмница во Ротердам.
http://goonertalk.com/2010/10/23/mark-randall-joins-rotherham-on-loan/
Нисколигашот го ангажирал еден од најдобрите резервни играчи што го имаме ... така да сакам да игра таму константно прва постава и да не ја осети судбината на Руи Фонте и Фран Мерида!
Кога сум кај Фран ... го гледав за Атлетико влезе против Виљареал... го има она плејмекерското .. она отворање и прв допир како што го имаат Фабре и Вилшер... но не го користат во првиот тим за сега ... криво ми е за него што трпи клупа во Атлетико и игра можеби по 2/3 меча повеќе отколку во Арсенал... тука беше ценет !
Брат, не е први април :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Брат, не е први април :D
Зборам за во резервниот тим!
Не ми е нималку како ЏЕТ, Суну , Ремзи ... Ама неможе да се оспори неговиот талент и секако фудбалско знаење... сепак не е доволно искусен за да има повеќе мечеви во првиот тим иако за сега има веќе како што вели ганрток 17 такви настапи.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Зборам за во резервниот тим!
Не ми е нималку како ЏЕТ, Суну , Ремзи ... Ама неможе да се оспори неговиот талент и секако фудбалско знаење... сепак не е доволно искусен за да има повеќе мечеви во првиот тим иако за сега има веќе како што вели ганрток 17 такви настапи.

Има 21 година и можам да набројам многу играчи и од резервите и од младинците што се подобри од него..Игра само затоа што е такво правилото најчесто кај нас..Играат според тоа колку чекале за да играат:) со некој исклучок..Мислам сезонава му завршува договорот и конечно да се шутне од екипата..

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Да да игра на позиција на која имаме повеќе од доволно играчи а не е ништо посебно така да може да си остане у Ротерам :)

Него го гледам распоредот... имаме сеа 3 навидум лесни натпревари само да не се случи она со ВБА... доколку освоиме 9 бода од нив иде серија од тешки натпревари која со исклучок на мечот против Стоук дома 18 декември сите ќе бидат заебани...

Значи:
Дома Вестхем
Дома Њукасл
Гости Волвс
Од овие се надевам на 9 бода

Гости Евертон
Дома Тотенхем
Гости Астон Вила
Сите 3 тешки натпревари ќе бидам задоволен со 7 бода :)

Дома Фулам
Гости Мачестер
Дома Стоук
Со 7 бода задоволен

Дома Челзи
Гости Виган
Дома Шити
Очекувам 9 бода и воедно со овие 9 бода да бидеме први на табелата

Претерав во моите очекувања или не? :)

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Да да игра на позиција на која имаме повеќе од доволно играчи а не е ништо посебно така да може да си остане у Ротерам :)

Него го гледам распоредот... имаме сеа 3 навидум лесни натпревари само да не се случи она со ВБА... доколку освоиме 9 бода од нив иде серија од тешки натпревари која со исклучок на мечот против Стоук дома 18 декември сите ќе бидат заебани...

Значи:
Дома Вестхем
Дома Њукасл
Гости Волвс
Од овие се надевам на 9 бода

Гости Евертон
Дома Тотенхем
Гости Астон Вила
Сите 3 тешки натпревари ќе бидам задоволен со 7 бода :)

Дома Фулам
Гости Мачестер
Дома Стоук

Со 7 бода задоволен

Дома Челзи
Гости Виган
Дома Шити

Очекувам 9 бода и воедно со овие 9 бода да бидеме први на табелата

Претерав во моите очекувања или не? :)
Malce ti e glupo ova ama ajde ke ti prostime ! Kaj fulam,stouk i united so se kamenja sezonava ti doagja misla 7 boda da osvoime,a kaj vigan,posebno celzi i siti preteski utakmici ocekuvas 9 ?? ahahaha logika malce be ! Ovie se pojaki klubovi !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Але але але, Зоки напиша два поста, на една страна, по кузнај колку време ! :)

Уште еднаш, на Бум имате Англиска, на Кејбл Тел имате исто, а на Телекабел, имате најдобра понуда, Спорт Клуб на српски...

И едит: не претерувајте со замислите за бодовите... Гледајте ги овие три меча да ги добиеме, како што треба... И искрено, изигравме доста тешки мечеви како Сити, Ливерпул и Челзи, од кои имаме 1-1-1.... Исто така имаме и девет пенали за нас, од кои три се промашени, од кои пак само оној на Росицки имаше негативно влијание врз резултатот... И според се на се, можам конечно да кажам дека до сега, најдобар играч на тимот, според ефектот е Мауран Чамак... 7 голови, неколку пенали врз него и неколку црвени врз него... Зарем треба повеќе ?! Некои бараа убиствен напагач ? Нека ми кажи некој дали има подобар од него во ПЛ ? И нормално, ако има, одма да ме демантира ?!

Поздрав

--- надополнето ---

Едит: Фабијански и Насри во тимот на колото на ПЛ... Се надевам дека Фабијански таму ќе се наоѓа почесто, а додека за Насри тоа е неизбежно..

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Malce ti e glupo ova ama ajde ke ti prostime ! Kaj fulam,stouk i united so se kamenja sezonava ti doagja misla 7 boda da osvoime,a kaj vigan,posebno celzi i siti preteski utakmici ocekuvas 9 ?? ahahaha logika malce be ! Ovie se pojaki klubovi !
По што ја оценуваш јачината на екипите објасни?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
а на Телекабел, имате најдобра понуда, Спорт Клуб на српски...

И едит: не претерувајте со замислите за бодовите... Гледајте ги овие три меча да ги добиеме, како што треба... И искрено, изигравме доста тешки мечеви како Сити, Ливерпул и Челзи, од кои имаме 1-1-1.... Исто така имаме и девет пенали за нас, од кои три се промашени, од кои пак само оној на Росицки имаше негативно влијание врз резултатот... И според се на се, можам конечно да кажам дека до сега, најдобар играч на тимот, според ефектот е Мауран Чамак... 7 голови, неколку пенали врз него и неколку црвени врз него... Зарем треба повеќе ?! Некои бараа убиствен напагач ? Нека ми кажи некој дали има подобар од него во ПЛ ? И нормално, ако има, одма да ме демантира ?!

Поздрав

Треба ресивер за тоа не е на обична така?

за вториот болд: Не е на одмет да сакам да влеземе во една серија без пораз :):) Имаме сили за тоа само треба да не послужи среќата со (не)повредите. Верувам дека оваа победа ќе биде еден вид на почеток на нова долга серија победи за нашиот тим... Немавме долго време победа против некој топ4 тим (јбг морам да го ставам и Шити тука пошо иако ги мрзам сезонава ќе бидат топ 4) и затоа мислам дека оваа победа ќе ги зајакне играчите...

Математика слабо ти иде а? Фулам и Стоук дома се помалце од 6 бода ќе биде изненадување, манчестер на гостински терен и 1 бода ќе биде доволно. (6+1 = 7)
Челзи и Шити се дома кај нас така да зашто да не можеме да им земеме 6 бодови? Виган ако ги ставаш во "тешки" противници тогаш нема повеќе да коментирам. (6+3 = 9)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom