stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
Зар толку те мрзи да видеш на страната на бум или макс кои програми ги даваат?Abe odi Ubi se ziti se ! Na eurosport 2 ima bundes !
Зар толку те мрзи да видеш на страната на бум или макс кои програми ги даваат?Abe odi Ubi se ziti se ! Na eurosport 2 ima bundes !
Паа и не беше бавен....правеше добри спринтови,но на мали дистанци..Пирес е многу интелегентен играч и тоа што го немаше во брзина го покриваше со мозок, а за Насри има време, млад е, тој сеуште не е комплетиран како играч, ќе видиме за неколку години
Не сакав да кажам дека Пирес беше бавен, ама мислам дека Насри е побрз од него, затоа. Инаку Пирес знаеше секогаш да се најде на вистинското место и во вистинско времеПаа и не беше бавен....правеше добри спринтови,но на мали дистанци..)
Па, Пирес и да беше кај нас, на 23 години, можеби ќе беше побрз... Но, него и не ми требаше брзина, како на Волкот... Беше многу талентиран и мислеше на терен, и тоа во стотинката....Магија !Не сакав да кажам дека Пирес беше бавен, ама мислам дека Насри е побрз од него, затоа. Инаку Пирес знаеше секогаш да се најде на вистинското место и во вистинско време![]()
На која телевизија , биди попрецизен малку???Boom TV.
Можност за според мене нај талентираниот голман што го имаме да се докаже во право светло!!!Шчежни утре на голот).
Уште нема ништо официјално,но да се надеваме дека во скоро време ќе се случи тоа.Хаха ѕверот награден со 5 годишен договор.Ако ако, има чувство дека уште мнооогу време ќе го носи нашиот дрес.
Насри!))
Ќе го биде,само да му се продолжи договорот,оти на лето ќе биде слободен играч.Можност за според мене нај талентираниот голман што го имаме да се докаже во право светло!!!