Boom TV.Premier league koj prenesuva - Boom TV, maxtv ?!
Premier League imash na CableTel so doplata od 99 den. na Tring Sport - Albanska programa. 4 prenosi nedelno.Premier league koj prenesuva - Boom TV, maxtv ?!
Брат, не е први априлЕдноставно да ги читам сите коментари по мечов ми е задоволство!
И уште една прилично добра вест , Марк Рандал заминува на позајмница во Ротердам.
http://goonertalk.com/2010/10/23/mark-randall-joins-rotherham-on-loan/
Нисколигашот го ангажирал еден од најдобрите резервни играчи што го имаме ... така да сакам да игра таму константно прва постава и да не ја осети судбината на Руи Фонте и Фран Мерида!
Кога сум кај Фран ... го гледав за Атлетико влезе против Виљареал... го има она плејмекерското .. она отворање и прв допир како што го имаат Фабре и Вилшер... но не го користат во првиот тим за сега ... криво ми е за него што трпи клупа во Атлетико и игра можеби по 2/3 меча повеќе отколку во Арсенал... тука беше ценет !
Зборам за во резервниот тим!Брат, не е први април
Зборам за во резервниот тим!
Не ми е нималку како ЏЕТ, Суну , Ремзи ... Ама неможе да се оспори неговиот талент и секако фудбалско знаење... сепак не е доволно искусен за да има повеќе мечеви во првиот тим иако за сега има веќе како што вели ганрток 17 такви настапи.
Malce ti e glupo ova ama ajde ke ti prostime ! Kaj fulam,stouk i united so se kamenja sezonava ti doagja misla 7 boda da osvoime,a kaj vigan,posebno celzi i siti preteski utakmici ocekuvas 9 ?? ahahaha logika malce be ! Ovie se pojaki klubovi !Да да игра на позиција на која имаме повеќе од доволно играчи а не е ништо посебно така да може да си остане у Ротерам
Него го гледам распоредот... имаме сеа 3 навидум лесни натпревари само да не се случи она со ВБА... доколку освоиме 9 бода од нив иде серија од тешки натпревари која со исклучок на мечот против Стоук дома 18 декември сите ќе бидат заебани...
Значи:
Дома Вестхем
Дома Њукасл
Гости Волвс
Од овие се надевам на 9 бода
Гости Евертон
Дома Тотенхем
Гости Астон Вила
Сите 3 тешки натпревари ќе бидам задоволен со 7 бода
Дома Фулам
Гости Мачестер
Дома Стоук
Со 7 бода задоволен
Дома Челзи
Гости Виган
Дома Шити
Очекувам 9 бода и воедно со овие 9 бода да бидеме први на табелата
Претерав во моите очекувања или не?
По што ја оценуваш јачината на екипите објасни?Malce ti e glupo ova ama ajde ke ti prostime ! Kaj fulam,stouk i united so se kamenja sezonava ti doagja misla 7 boda da osvoime,a kaj vigan,posebno celzi i siti preteski utakmici ocekuvas 9 ?? ahahaha logika malce be ! Ovie se pojaki klubovi !
а на Телекабел, имате најдобра понуда, Спорт Клуб на српски...
И едит: не претерувајте со замислите за бодовите... Гледајте ги овие три меча да ги добиеме, како што треба... И искрено, изигравме доста тешки мечеви како Сити, Ливерпул и Челзи, од кои имаме 1-1-1.... Исто така имаме и девет пенали за нас, од кои три се промашени, од кои пак само оној на Росицки имаше негативно влијание врз резултатот... И според се на се, можам конечно да кажам дека до сега, најдобар играч на тимот, според ефектот е Мауран Чамак... 7 голови, неколку пенали врз него и неколку црвени врз него... Зарем треба повеќе ?! Некои бараа убиствен напагач ? Нека ми кажи некој дали има подобар од него во ПЛ ? И нормално, ако има, одма да ме демантира ?!
Поздрав
Математика слабо ти иде а? Фулам и Стоук дома се помалце од 6 бода ќе биде изненадување, манчестер на гостински терен и 1 бода ќе биде доволно. (6+1 = 7)Malce ti e glupo ova ama ajde ke ti prostime ! Kaj fulam,stouk i united so se kamenja sezonava ti doagja misla 7 boda da osvoime,a kaj vigan,posebno celzi i siti preteski utakmici ocekuvas 9 ?? ahahaha logika malce be ! Ovie se pojaki klubovi !