Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Tevez: 25m.
Adebayor: 25m.
Ballotelli: 24m.
Milner:26m.

Being humbled at home by Arsenal: Priceless.
:pos2:
Честито победа, редно беше некој да ги спуштит на земја комшине наши :)

Член од
18 октомври 2010
Мислења
151
Поени од реакции
52
Deneska samo Dzoru mi bese rizicen. Nesiguren mnogu, ama ke se vrati vermaelen i so Skilaci ke bidat najverojatno eden od najdobrite tandemi vo premier liga!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Едноставно еротика на терен... Бев болен, но веројатно победата ме излечи и ми даде сила... Никогаш не е ништо во парите... Некогаш треба да се игра и со срце, како вчера и резултатот ке си дојди...Немам зборови... Акцијата за првиот гол како да беше комбинирана од Љунберг, Пирес и Анри... Совршено... Е баш заради тој гол навивам за Арсенал

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Не ја гледав ама 3-0, човече, Б Р А В О !!! Башка тоа што лани неправедно изгубивме оваа година им вративме, добро е што победивме на гости кај конкурент (не дека и пред ова го сметав шити за некој јак тим, ама ајде, трошеа пари) добро е за самодоверба. Ги видов головите, права мајсторија А ЛА АРСЕНАЛ, многу ми е мило, честито на сите

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Арсенал посакува играч на Шалке
Лондонскиот Арсенал има многу сериозен интерес за централниот дефанзивец на германскиот вицешампион Шалке 04 Бенедикт Ховедес, тврди „Дејли Експрес".

Менаџерот на „топџиитр" Арсен Венгер ќе се обиде да доведе на зима барем уште еден централен дефанзивец, бидејќи целта пред експертот е да ја зајакне одбраната.

Целите пред лондончани оваа сезона се високи и Венгер сваќа дека за да има добри резултати и трофеи, тимот треба да има и стабилна одбрана.

Во доста од дуелите од почетокот на сезоната, сепак, се виде дека одбраната на Арсенал не е на своето место и поради оваа причина клубот ќе се обиде да го доведее Ховедес во Јануари. 22-годишниот фудбалер е универзален играч и може да игра и како централен дефанзивец и како дефанзивен играч од средниот ред.

Тој потекнува од младинските школи на Шалке и за тимот до овој момент има одиграно 69 натпревари и има постигнато 5 голови. Ховедес се смета за еден од најголемите таленти во својата татковина Германија и очекува Јоаким Лев наскоро да го викне во репрезентацијата.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Лани вс Сандерленд,Челзи,Блекбурн и Сити на гости,освоивме 0 бодови.
Оваа сезона сме подобри за 7 поени.:)))
Кога ќе го додадеме и Ливерпул на листава,игравме изигравме доста тешки мечеви на гости,сега треба една константна игра и на наредиме неколку победи.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Супер игра прикажавте вчера,акцијата Насри-Аршавин беше јака,тотално на секој дел од теренот доминиравте,како и да е Честито Победа.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Meчеви со Весте Хем, Њукасал и Вулверхемптон од кој очекувам 9 бода... Со Сити завршивме голема работа, но со првите два играме дома, а со Вулвс на гости... Релативно полесен распоред... И нормално очекувам вракање на Томас и Робин, оти со Џуру не бива

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
[video=dailymotion;xfcs5h]http://www.dailymotion.com/video/xfcs5h_cityadehatsongthrown309hg[/video]

Ова беше врвот. Едноставно шлагот на целиот натпревар.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
^ хахаха јако ,браво за Сонг одличен потег ... :pos2:
сто пати го изгледав клипов :tv:

A

Auditore

Гостин
Со задоцнување али како и да е, честита победа топџии, немате појма колку ми се исполни срцето кога видов 3-0.
Само напред и овој Венгер мора малце да им даде кураж да шутираат од далеку, многу тупат вака.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
"Only one out of our last 42 goals in all competitions have been scored from outside the box."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom