Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Не се замарам ја со број на постови ич не ме интересира ни тоа ни па репутација, едноставно не прелистав наназад се извинувам за тоа.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.568
Прочитав сега, се надевам само овој меч... Оти Џуру, не ми е за прв тим
Џуру е стварно интересен играч... искрено имаше многу голем потенцијал (барем по мене) пошто е стварно многу пожртвуван играч...
Ама после повредава што го оддалечи една година е премногу несигурен во одредени ситуации, пасови, одлучност, смирување итн... сепак мислам дека ако ја помине цела сезона без повреди идната сезона во него ќе имаме многу квалитетен дефанзивец

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ајде па вие не туку се правите модератори на фан клубов...Искрено, и мене ме нервираат новостите на Македонски што ги остава Македонец_7 па никому ништо...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Инаку,новото засилување во тимот ни е асистент фитнес тренер Маркус Свенсон,доаѓа од Нотс Каунти.Да се надеваме дека ќе се покаже добро.:))

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Ајде па вие не туку се правите модератори на фан клубов...Искрено, и мене ме нервираат новостите на Македонски што ги остава Македонец_7 па никому ништо...
и мене ме нервира па да никому ништо

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Инаку,новото засилување во тимот ни е асистент фитнес тренер Маркус Свенсон,доаѓа од Нотс Каунти.Да се надеваме дека ќе се покаже добро.:))
Да се надевамо дека со овој повредите ќе се сведат на минимум.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Поздрав до сите фанови на Arsenal. Јас сум нов на форумов ама голем фан на Arsenal .
Добредојде... :smir:

--- надополнето ---

Али сам кажа..Барем се новости... :) Не се узбуџај многу :))

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Па мислам дека е редно време да наредиме неколку победи, да го победиме и сити де, само да не игра оној месарот де јонг.
Инаку,новото засилување во тимот ни е асистент фитнес тренер Маркус Свенсон,доаѓа од Нотс Каунти.Да се надеваме дека ќе се покаже добро.:))​
ај на здравје, белким ни тргне без повреди некое време

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
“As for Vermaelen, it has been five weeks now. It is still his Achilles. To start with we thought it would just be ten days. But when he’s injured, he’s injured.”

Не ми оди на арно ова... Има нешто поќе тука...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Али сам кажа..Барем се новости... :) Не се узбуџај многу :))

Абе не јас, вие се напињате многу :)

--- надополнето ---

“As for Vermaelen, it has been five weeks now. It is still his Achilles. To start with we thought it would just be ten days. But when he’s injured, he’s injured.”

Уффф......Само да не испадне нешто слично како со Росицки....И кај него беа денови во прашање...али сепак друга повреда он држеше..

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

Значи мислеле дека ќе биде аут само 10 дена,тоа првичната изјава,а станаа 5 недели.Е сега,сигурно кога по втор пат дава изјава кога ќе се враќа(10 дена),нема да промаши ебаго.:))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom