Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
стасавме до дерби Лондонско .

гледајки ги сините како маваат , мене ми се вртв во глава дека Х би бил една одлична премија за нас - ние имаме еден куп повредени , едне куп дечки кои експериментираат со нашите нерви . ќе мислев доста пооптимистично ако беше во игра еден цесц , РвП , волчко , томи ... но во ситуација кога дрогбана и фабијански се во комбинација , штознам ...

нивните момци се доста силни , доста време играат заедно и најбитно - повредени послабо ( може да се кемка - бенајун - од кога играта се потпира на него , калу истото и за него , лампарт - да ке недостасува ? ) есиен , малуда , ањелка - бане , тери , алекс , се пројазната и клучот на играта со која ќе не дебнат .

значи ке ни постават тактика , т.е ќе се обидат ние да напаѓаме а тие во контри , полуконтри или центрирања ( статични положби ) да не решат , психолошкиот момент така е најважен -

мене ме радува еден показател - дека конечно на мостот одеме со централен напаѓач - ова се немаше случено со години , одеме со А.А кој време е да изигра нешто и против нив , несри и росицки се тука -

ко фан искрено би се радувал и потајно се надевам на победа , но објективно - негледам како би ја реализирале - кога играме против машини - да беше некаде средина на јануари , февруари кога сините мечтаат за лигата на шампионите - ќе бев повеќе оптимистички настроен и ќе верував повеќе - сега ме секира фабијански , клиши , лоран вс дрогба , ањелка , дрогба - кој ни е кошмар искрено да беше Рвп и тие ќе се секираа повеќе . премногу се уверени па и тука гледам некои можности за воља на вистината да се случи некое нешто кое би ја оправдало онаа народната кој виско лета ...

значи - 03 10 2010 , Лондон од 17 по централно европско , Стенфорт Бриџ

Челзи - Арсенал

со нерешен ќе бидам пресреќен , ако победеме ќе биде доста силен мотивациски миг за нашите фудбалери .

форза Арсенал , те сакаме

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
се ближи дербито во недела и се надевам венгер ќе извади некоја од неговите изненадувачки тактики (а и време му е после толку неуспеси со челзи) и ќе успееме да ги сопреме челзи и барем да не примиме гол јас најискрено ќе бидам презадоволен.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
стасавме до дерби Лондонско .

гледајки ги сините како маваат , мене ми се вртв во глава дека Х би бил една одлична премија за нас - ние имаме еден куп повредени , едне куп дечки кои експериментираат со нашите нерви . ќе мислев доста пооптимистично ако беше во игра еден цесц , РвП , волчко , томи ... но во ситуација кога дрогбана и фабијански се во комбинација , штознам ...

нивните момци се доста силни , доста време играат заедно и најбитно - повредени послабо ( може да се кемка - бенајун - од кога играта се потпира на него , калу истото и за него , лампарт - да ке недостасува ? ) есиен , малуда , ањелка - бане , тери , алекс , се пројазната и клучот на играта со која ќе не дебнат .

значи ке ни постават тактика , т.е ќе се обидат ние да напаѓаме а тие во контри , полуконтри или центрирања ( статични положби ) да не решат , психолошкиот момент така е најважен -

мене ме радува еден показател - дека конечно на мостот одеме со централен напаѓач - ова се немаше случено со години , одеме со А.А кој време е да изигра нешто и против нив , несри и росицки се тука -

ко фан искрено би се радувал и потајно се надевам на победа , но објективно - негледам како би ја реализирале - кога играме против машини - да беше некаде средина на јануари , февруари кога сините мечтаат за лигата на шампионите - ќе бев повеќе оптимистички настроен и ќе верував повеќе - сега ме секира фабијански , клиши , лоран вс дрогба , ањелка , дрогба - кој ни е кошмар искрено да беше Рвп и тие ќе се секираа повеќе . премногу се уверени па и тука гледам некои можности за воља на вистината да се случи некое нешто кое би ја оправдало онаа народната кој виско лета ...

значи - 03 10 2010 , Лондон од 17 по централно европско , Стенфорт Бриџ

Челзи - Арсенал

со нерешен ќе бидам пресреќен , ако победеме ќе биде доста силен мотивациски миг за нашите фудбалери .

форза Арсенал , те сакаме
Исто и јас, ако ги гледаме реално работите.... Моментално се во подобра форма од нас, а и играат дома :)

--- надополнето ---

се ближи дербито во недела и се надевам венгер ќе извади некоја од неговите изненадувачки тактики (а и време му е после толку неуспеси со челзи) и ќе успееме да ги сопреме челзи и барем да не примиме гол јас најискрено ќе бидам презадоволен.
Абре аман, ко кузнај колку порази да има од Челзи... Само лани не победија два пати, исто како ние нив пред 2-3 години.... Ххххх....

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Челзи се можеби досега поснаодливи од нас во натпреварувањето и имаат многу помалку и по не витални играчи повредени... но неможам да замислам ништо освен победа!
Знам дека ќе биде ПРЕтешка утакмица , дека ќе треба секој играч да игра урнебесно најдобро!
А клуч за све е ... почетокот на утакмицата од страна на нашата средина... ако добро играат Сонг, Насри , Росицки , Вилшер( или некој др ако игра дај боже Цеск ако е Фул Фит не да се ризикува) ќе имаме и одличен меч, а и најбитно од све е формата на голманот ( потајно се молам Алмунија да не се опорави од таа мистериозна повреда)
Со среќа само би рекол.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ако извадиме нерешено добро ќе е. Само да не започнеме како секогаш, првите 10-15 минути ние ќе напаѓаме, ова-она, и после дрога, или некој си друг, ќе ни даде гол и ќе гледаме само да не изгубиме...
Ајде барем ќе се вадиме на тоа дека имаме повредени играчи. :tapp:
Само ви кажувам искрено што мислам дека ќе биде, па да се надеваме дека тоа нема да биде така.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Пошто читам сите на нешто се надевате еве и јас да се изјаснам :) -
Се надевам на интересен натпревар кој нема да биде решен во првите 20 минути како минатата сезона...

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
не предвидувам ништо, не сум пишал ништо на форумов година и нешто, не дека и пред тоа бев многу активен:kesa: ама тоа е. само се надевам дека утре ќе имам само добро да пишувам и да се радувам на победата, каква таква, јас нема да ја одбијам, за вас незнам.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
не предвидувам ништо, не сум пишал ништо на форумов година и нешто, не дека и пред тоа бев многу активен:kesa: ама тоа е. само се надевам дека утре ќе имам само добро да пишувам и да се радувам на победата, каква таква, јас нема да ја одбијам, за вас незнам.
Епа ајде од сега биди поактивен и заедно да прославуваме многу победи,вклучувајки ја и онаа утре ;)

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
  • Vote

What will be the outcome of Chelsea v Arsenal on Sunday?
Chelsea win
Draw
Arsenal win

Vote Now

View results
Chelsea win - 45.6%

Draw - 14.9%

Arsenal win - 39.6%

Total Votes: 19904

Добро е според анкетава имаме големи шанси.

Back

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Сонне:

Калу можеби не е некоја важна алка во тимот, ама годинава има постигнато 4 погодоци (ако не се лажам).
Слично како и Игуаин, по некоја чудна и зае*ана ситуација на универзумот, пола од отпадоците одат во неговите нозе.

Бенајун исто така не беше стартер, меѓутоа во отсуство на Лампард тој беше нашиот втор плејмејкер.

Не дека и вие сте подобри (во однос на повредите) туку само сакав да искоментирам за тоа кој каква алка е од тимот.
Вашите се повеќе млади, така да и првотимците се млади, и замените се млади и нема некоја којзнае каква разлика (иако рака на срце РВП и Цеск и не се баш некои таленти туку врвни играчи)

Се надевам на добра и отворена игра, доста голови, и победа за нас нормално :)
П.С. И без големи судиски грешки оти преку глава ми е од нив

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Супер ќе биде утре да победиме и да му се доближиме на Челзи на -1 а да им заминеме +1 на црвените педери.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Супер ќе биде утре да победиме и да му се доближиме на Челзи на -1 а да им заминеме +1 на црвените педери.
Немој вака бре,зашто?:smir:

Иначе и јас сакам Челзи да изгуби ама тешко ќе биде,типувам 2-2 :smir:

Кој ќе ви играат како централни дефанзивци?:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom