Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Абе за Арсенал зборам ... Дали да ја играм пошто нз како стоите со повреди такви ствари и дали очекувате победа со цел состав сте или ... Пошто не ги читав претходните страни ...
epa ne ja pisuvaj arsenal ni 2 ni 3 niso

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
JNA cela vo crna boja denes, grobari na segde, pejat silno na glas, se smejat na sekoja greska na igracite na Arsenal, i togas edna bomba na NASRI blesna, cela JNA za moment ja zbesna, a potoa WILSER i VELA ispukaa, kako vistinski topdjii odbranata na domakinot ja raspukaa, i SAMAK im se vmetna, vo elitanoto drustvo, za grobarite na jug, da izgledaat TUZNO

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
^:pos2: најс.
Тимот за вечерва...
Fabianski; Sagna, Djourou, Squillaci, Gibbs; Song, Denilson, Wilshere; Rosicky, Chamakh, Arshavin.
Subs: Szczesny , Koscielny, Vela, Clichy, Lansbury, Eboue, Nasri
капитен ќе биде Росицки.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
За вечер очекувам фантастична атмосфера во Белград и пред се победа... Мечот со ВБА не научи на памет, и можеби бев еден од оние кои не ги потценуваат противниците... Сигурен, сум дека нема да биде исто како мечот со Брага, и да дојдеме до толку лесна победа... Јас сум роден во „гробарско“ семејство, и сум пораснат со Партизан и со тоа како се сака клуб... Имам огоромен респект кон нив како тим и кон нивната легенда Илич.... Во Партизан се смена, се, тим, директори и пред се, имаат доста амбициозен млад тренер, кој рака на срце врши фантастична работа..... Црно белите се после 7 години повторно во ЛШ, а ако знаеме дека ЛШ е најелитното натпреварување во светот, и секој клуб кој е во него сигурно е одличен, пред се, финансиски стабилен и со добар играчки кадар... Арсенал, после оној пораз со ВБА, ке проба да докажи дека тоа бил вистина само „лош“ ден, иако не сакам да помислам дека ова ке биде уште една сезона, слична на онаа како кога губевме дома од Хул и слични екипи... Овој меч може да ни ја врати самодовербата на највисоко можно ниво, пред големото дерби во недела... Силен притисок од Арсенал, нешто позатворена варијанта на црнобелите, но и пеколна атмосфера и навивање се она кое го прават овој дуел, одличен.... Јас заминувам на студенска, но кога ке се вратам очекувам барем добри и квалитетни мислења и еден рапорт за мечот, пред се од Logix.... И по можност ако има и голови или хајлајтс....

Поздрав

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Мала замерка во тимот... Аршавин!
Мора малку да го одмори... едноставно не му оди , не се залага доволно... мора малку на клупа!
Вела да почне можеби и не е толку паметна идеа ама сепак имаме и други доволно добри алтернативи!
Како и да е... со среќа вечерва , да одиме на ко прво ефикасен и убав фудбал со што секогаш доаѓа и победата и трите бода :]

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.367
Поени од реакции
12.792
Голема е ваа хахах!
Reports are that the Arsenal team were using their mobile phones as lighting in the dressing room as there was no power and one floodlight is not working as they warm-up. The match will not start unless the stadium has its' full allocation of lights. LOL

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Голема е ваа хахах!
Reports are that the Arsenal team were using their mobile phones as lighting in the dressing room as there was no power and one floodlight is not working as they warm-up. The match will not start unless the stadium has its' full allocation of lights. LOL
The game will go ahead as planned.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Во средината мора да потенцирам дека ич не сум задоволен...
Но еве ја големината на нашиот клуб ... Вилшер одлично со Аршавин изигра и конечно се примети Арша прв пат и постигна погодок...
Ајде да продолжиме само подобро во средината...во одбрана добро се борат нашите! Дени посебно добро реагираше на 2 пати.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.367
Поени од реакции
12.792
Вилшер детево најомилен играч ми станува,а воа Аршавин 1 на 1 со голманот и не даде гол,но сепак цел агол му беше затворен.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Се прашуам со што го хранат голманов...
Зашто тим од калибарот на Партизан има ваков голман кој би рекол дека МОЖНО е да е дури и подобар од нашите нажалост први 2 опции... но не и од Шчезни !

В

Вори

Гостин
Е ајде де,нека попушти Арсенал.И така прв ќе биде во групите сто посто :)))

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Сеисто е бе брат,и он и Фабијански се дрвца..требаше да го пушти Маноне
Пре сум за токму тој што ни е денеска на клупата!
Сакаше да си замине и одма Венгер на клупа во меч од ЛШ. ама со оглед на ужасната паника кај Фабијански и лудиот мозок извртен на Алмунија...треба да добива шанса токму тој - Шчезни!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom