Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://younggunsblog.co.uk/2010/05/where-are-they-now-sam-kanu/
Јангганс го имаат преправено својот блог и многу подобри информации има... па одма отидов да видам штос е случило со поранешните промисинг ѕвезди наши! кои што сепак биле отпуштени во претходниве неколку сезони...
од сите стории оваа највеќе ме трогна...
значи толку кој што играл за клубов има повреди што и надвор од терените вакви скандали ги следат ... ( ова нема везе со тимот мислам дека толку колку што со тој идиот што му го има направено делото на кану ама само велам коинциденција)
Многу болна вест...прочитајте..
а интересно за сите скоро играчи кои не напуштиле... има за Повреди ... многу спомнувано за повреди... не ми е јасно што се случува со тимов наш...

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
http://younggunsblog.co.uk/2010/05/where-are-they-now-sam-kanu/
Јангганс го имаат преправено својот блог и многу подобри информации има... па одма отидов да видам штос е случило со поранешните промисинг ѕвезди наши! кои што сепак биле отпуштени во претходниве неколку сезони...
од сите стории оваа највеќе ме трогна...
значи толку кој што играл за клубов има повреди што и надвор од терените вакви скандали ги следат ... ( ова нема везе со тимот мислам дека толку колку што со тој идиот што му го има направено делото на кану ама само велам коинциденција)
Многу болна вест...прочитајте..
а интересно за сите скоро играчи кои не напуштиле... има за Повреди ... многу спомнувано за повреди... не ми е јасно што се случува со тимов наш...
Не сум слушнал порано за овој случај. Страшно е што му се десило на Сам Кану, каде му се срушил сонот за фудбалер па уште поголема несреќа го снашло и тоа за чиста глупост, а тој што го нападнал само 3 години добил и пола од тие одлежал. Како е тоа можно незнам:(

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Хмммм мистериозна повреда на Алмуниа? :)))
повеќе ми се чини како намерно изоставање од составот за да се прибере малце пред Челзи...
Ама иде лошото... Фабиански на гол е исто како празен гол...
Искрено се надевам дека ке победиме 4-3 и сите 3 гола ќе бидат грешка на Фабиански... може ќе му дојде памет на Венгер дека дечкото едноставно не е за во топ клуб...
Али ако победиме без да примиме гол е тогаш очекувајте го Фабиански протви Челзи :(((

иначе има некој што ќе иде и што не испадна заебан од агенцииве?
Еве како се бодри тимот за кој „навиваш“... Со примање на што е можно повеке голови... Жалосно

--- надополнето ---

Фабијански ќе брани??? :nesvest: Подобро некој од одбраната да го стават голман.:nesum:
Дајте ни го Валдес... И тој е достa добар :)

--- надополнето ---

Едит: Од повредените прво би требало да се врати Никлас, уште можеби на Стемфорд, после селдува Вермален, но и Робин Ван Перси, е веројатно уште две недели фит, а тоа значи дека ке биди спремен за Сити Граунд... Истото важи и за Вермален, кој се очекува да се врати недела дена пред Ван Перси или истовремено... Волкот веројатно ке биде фит, кон крајот на наредниот месец, кога се очекува во тимот да се имаат вратено сите од повредите.... Важно е Вермален и Ван Перси да се фит за 2 до 3 недели..... Фабрегас можно е да игра против Челзи, но не верувам дека Венгер ке ризикува... Веројатно Цеск ке се врати против Бирминген на Емирати за две недели

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Еве како се бодри тимот за кој „навиваш“... Со примање на што е можно повеке голови... Жалосно
А што ако примме 3 гола на пример? Дали јас реков сакам да изгубиме? Убаво си пишав... сакам да победиме АМА да примиме голови по грешка на Фабиански за да му стане јасно на Венгер дека НЕ ГО БИВА. Уште колку шанси треба да добие за да се "докаже"?

Жалосно е ако ти го оправдуваш Фабиански да ни остане прв голман...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Јас оправдувам се што прави Венгер, а не ти, или некој од тука.... Толку и од мене, до тебе.... Још један :))

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Не се разбираме друже...
Јас навивам веќе 10 години за Арсенал, сезонава единствен пропуштен натпревар ми е пријателскиот со Легија, и ќе навивам се додека Арсенал постои без разлика дали ќе земаме титули или не, меѓутоа јас како и секој овде се надева на титули и има право да го искаже своето незадоволство ако нешто не му се допаѓа иако тоа не ти се допаѓа на тебе или на било кој друг...
Нормално е дека нема сите да имаме исти мислења затоа и ова е отворен форум каде што секој може да го искаже своето мислење и да се развие дискусија а не да се навредува секој трет член...
Се зачленив со надеж дека има интелектуално способни луѓе кои можат да дискутираат на тема Арсенал и неговите слабости/предности пред и по секој натпревар, ама како поминува времето ми делува дека овде има само квази навивачи (секоја чест на исклучоци).
Кога ќе победи тимот сите се ок (што не е точно и во победите има поединци кои потфрлаат и треба да се дискутира за играта на тимот), а кога ќе изгуби се пцуе по секој и секого и паѓаат разни навреди помеѓу членовите наместо да се дискутира зашто и како сме изгубиле и што би можело да се подобри понатаму...

На крајот пак ние само ќе си бидеме обични навивачи кои неможеме да влијаеме ама баш на ништо...
Толку и од мене се надевам ме сфати... позз

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Убав помин на сите тие шо отидоа во Белград да го бодрат нашиот Арсенал.
Се надевам на победа иако ќе биде пеколно тешко во Белград и шо е најважно без повреди.

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Mannone zaso ne go pusta da brani, bas dobro se pokaza lani, koga branese vo liga na sampioni. Neznam zaso go cuva, koga gleda deka Fabianski i Almunia ne im ide, neka go stavi nego, dzabe mu dreme na klupa.

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Вечер очекувам 5 да им дадете на педерите. Па пак нека ставаат транспаренти "Macedonia is Greek"

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Абе ме копка сеа ... Да идам да ја бапнам двојка или ќе ме предомислите ??

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ја незнам што чекаш.. :))
Абе за Арсенал зборам ... Дали да ја играм пошто нз како стоите со повреди такви ствари и дали очекувате победа со цел состав сте или ... Пошто не ги читав претходните страни ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom