За вечер очекувам фантастична атмосфера во Белград и пред се победа... Мечот со ВБА не научи на памет, и можеби бев еден од оние кои не ги потценуваат противниците... Сигурен, сум дека нема да биде исто како мечот со Брага, и да дојдеме до толку лесна победа... Јас сум роден во „гробарско“ семејство, и сум пораснат со Партизан и со тоа како се сака клуб... Имам огоромен респект кон нив како тим и кон нивната легенда Илич.... Во Партизан се смена, се, тим, директори и пред се, имаат доста амбициозен млад тренер, кој рака на срце врши фантастична работа..... Црно белите се после 7 години повторно во ЛШ, а ако знаеме дека ЛШ е најелитното натпреварување во светот, и секој клуб кој е во него сигурно е одличен, пред се, финансиски стабилен и со добар играчки кадар... Арсенал, после оној пораз со ВБА, ке проба да докажи дека тоа бил вистина само „лош“ ден, иако не сакам да помислам дека ова ке биде уште една сезона, слична на онаа како кога губевме дома од Хул и слични екипи... Овој меч може да ни ја врати самодовербата на највисоко можно ниво, пред големото дерби во недела... Силен притисок од Арсенал, нешто позатворена варијанта на црнобелите, но и пеколна атмосфера и навивање се она кое го прават овој дуел, одличен.... Јас заминувам на студенска, но кога ке се вратам очекувам барем добри и квалитетни мислења и еден рапорт за мечот, пред се од Logix.... И по можност ако има и голови или хајлајтс....
Поздрав