Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Aj nemozete site da stavite razlicen link za skilaci ! Eden stavi i dosta veke,inace dobar e na prekini skilaci so glava dava golovi od korni,ja kako so znam ide napred kako lev bek da e !

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Aj nemozete site da stavite razlicen link za skilaci ! Eden stavi i dosta veke,inace dobar e na prekini skilaci so glava dava golovi od korni,ja kako so znam ide napred kako lev bek da e !
Незнам ти од каде знаеш дека иде напред кога баш спротивното. Тој ти е играч што седи назад додека тимот напаѓа за разлика од Вермален, Галас, Кошелни. И класичен штопер играше и во Монако и во Лион и во Севиља.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
абе јас колку што се сеќавам скилачи своевремено беше еден од подобрите дефанзивци......е сеа само се надевам дека има останато уште добра игра во неговите нозе, и дека нема да го снајде истата судбина со повредите како росицки ( пошо глеам склон на повреди е )

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
With Sebastien Squillaci looking likely to move to Arsenal, Gunners boss Arsene Wenger has turned his attentions to Roma defender Juan

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
ливерпоол губи јессссс прв е челзи а втори сме ние напредуваме

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Абе да губи од некој аутсајдер би се радувал во овој случај не бидејќи Сити годинава се подобри од ливерпул. Јас најмногу би сакал нерешено да заврши така што уште на почеток од фаворитите ќе им се пишат две нерешени.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Иначе Скилачи е одличен во воздух и најчесто ја употребува силата во дуел со противниците. И за разлика од другите штопери, овој е поинаков затоа што не сака да игра баш со топка и е класичен дефанзивец. Друго позначајно е дека не е толку брз, но е одличен читач на играта, нешто што беше случај и со Кембел. Од многу навивачи на Францускиот и Шпанскиот фудбал сметаат дека Скилачи треба да игра прва постава кај нас, па ќе видиме Венгер за што го зима.
еве колку е добар Скилачи,Мансини паметот му го сврти :nenene:

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
уште голман како харт да имаме не ни треба ништо друго

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Против ваков Ливерпул ние едвај бод извадивме? :nesvest:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Значи ти според виа потег викаш дека не е добар Скилачи , а да те прашам нешто друго тогаш Мансини добар е каде игра последните 2 години фудбал ако воопшто игра? т.с сакам ти кажам дека според еден ваков погет на јутуб не може да кажиш кој колку добар е оти на јутуб колку што може еден играч да се направи јак , исто толку може и да се направи слаб. Значи ако осудуваме според еден клип играч тогаш што мислиш ти сигурно и Кристијано Роналдо е слаб играч?
....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom