- Член од
- 7 јули 2009
- Мислења
- 1.228
- Поени од реакции
- 28
Aj nemozete site da stavite razlicen link za skilaci ! Eden stavi i dosta veke,inace dobar e na prekini skilaci so glava dava golovi od korni,ja kako so znam ide napred kako lev bek da e !
Незнам ти од каде знаеш дека иде напред кога баш спротивното. Тој ти е играч што седи назад додека тимот напаѓа за разлика од Вермален, Галас, Кошелни. И класичен штопер играше и во Монако и во Лион и во Севиља.Aj nemozete site da stavite razlicen link za skilaci ! Eden stavi i dosta veke,inace dobar e na prekini skilaci so glava dava golovi od korni,ja kako so znam ide napred kako lev bek da e !
еве колку е добар Скилачи,Мансини паметот му го сврти :nenene:Иначе Скилачи е одличен во воздух и најчесто ја употребува силата во дуел со противниците. И за разлика од другите штопери, овој е поинаков затоа што не сака да игра баш со топка и е класичен дефанзивец. Друго позначајно е дека не е толку брз, но е одличен читач на играта, нешто што беше случај и со Кембел. Од многу навивачи на Францускиот и Шпанскиот фудбал сметаат дека Скилачи треба да игра прва постава кај нас, па ќе видиме Венгер за што го зима.
Значи ти според виа потег викаш дека не е добар Скилачи , а да те прашам нешто друго тогаш Мансини добар е ?еве колку е добар Скилачи,Мансини паметот му го сврти :nenene:
И јас мислам дека ни фали уште еден добар голман и ке бидеме екстра!!!уште голман како харт да имаме не ни треба ништо друго
....Значи ти според виа потег викаш дека не е добар Скилачи , а да те прашам нешто друго тогаш Мансини добар е каде игра последните 2 години фудбал ако воопшто игра? т.с сакам ти кажам дека според еден ваков погет на јутуб не може да кажиш кој колку добар е оти на јутуб колку што може еден играч да се направи јак , исто толку може и да се направи слаб. Значи ако осудуваме според еден клип играч тогаш што мислиш ти сигурно и Кристијано Роналдо е слаб играч?